- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.161
Tup bebek canım saolasin cümlemizeBu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinaşılama mı tüp bebek mi acaba
Banada oyle söyledi canim. Benziyo dedi kıza.Kızlar cinsiyet öğrenen var mı? 12+4 üz biz doktorum kıza benziyor dedi❤
Sakıncası yoksa problem neydi sizde pko hastasımıydın ?Tup bebek canım saolasin cümlemize
YesSakıncası yoksa problem neydi sizde pko hastasımıydın ?
Benim doktor kesin olmamakla birlikte cinsiyet tahminim var dedi ama eşim kesinleşmeden söylemeyin dedi.Ben sormadim cisiyet konusunda hic birsey söylemedi 1 şubatta kontrolum var o zmn belli olir diye dusunuyorum
Hadi inşallah.Banada oyle söyledi canim. Benziyo dedi kıza.
Maşallah.Kızlar cinsiyet öğrenen var mı? 12+4 üz biz doktorum kıza benziyor dedi❤
Nazar değdireceksin kendine, maşallah deBen 12 haftalığım ve halen belirtim yok
Biz esimle ikimizde kız hastayiz ama ben erkek hissediyorum bakalim ne cikacak saglikli ve hayırli evlatlar olmasi temennimizBenim doktor kesin olmamakla birlikte cinsiyet tahminim var dedi ama eşim kesinleşmeden söylemeyin dedi.1 şubatta ikili test var. O zaman kesinleşir inşallah.
Bende soramadım, daha erken diye.Ben sormadim cisiyet konusunda hic birsey söylemedi 1 şubatta kontrolum var o zmn belli olir diye dusunuyorum
MaşşallahNazar değdireceksin kendine, maşallah de
Ben çıkarmasam da bulantılarım var. Yine de gezip tozabiliyorum. Bir de hafif hafif adet olacakmışım gibi karın ağrım var. Çok yatarsam belim ağrıyor.
Ayni ayni ben icimde patlayan bir enerji varSürekli canım sıkılıyor ya sizdede varmi. Gezmek istiyorum, çıkıyoruz. Sonra aradan 1 saat geciyo, yine sıkılıyorum eve gitmek istiyorum
Nolcak bizim bu hallerimizAyni ayni ben icimde patlayan bir enerji var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?