- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.181
Ben hep uyumak istiyorumAyni ayni ben icimde patlayan bir enerji var
Bende öğlen hep uyumak istiyorum ama çalışıyorum..Ben hep uyumak istiyorum
Al benden de okadar ç. Uyku düzenim tamamen bozulduBenide öglen uyku bastiriyor ben cok uyuyamiyorum bazen hamile olduguma bile inanmiyorum rüya gibi geliyor 3 aydir gözlerimi tamamen yumup uyuyamadim
Gayet iyi bacım kafana takmaKızlar günaydın ben de pozitifi gördüm kese ve kalp Atışı için bekliyorum. Aklıma takılan bir şey var; transferim 8 ocakta oldu 10. Gün betahcg 176 çıktı pazartestesi 13. Gün 1080 çıktı. Bu kadar yüksek artış tehlikeli mi? Böyle olan var mı?Doktorum gayet iyi dedi ama evham yaptım ben. 5. Gün embriyosu ve tek embriyo tranferi bu arada.
Bu sana çok iyi tutunduğunun işareti hayırli olsun saglik ile kucagina almani diliyorumKızlar günaydın ben de pozitifi gördüm kese ve kalp Atışı için bekliyorum. Aklıma takılan bir şey var; transferim 8 ocakta oldu 10. Gün betahcg 176 çıktı pazartestesi 13. Gün 1080 çıktı. Bu kadar yüksek artış tehlikeli mi? Böyle olan var mı?Doktorum gayet iyi dedi ama evham yaptım ben. 5. Gün embriyosu ve tek embriyo tranferi bu arada.
İnşallah aminBu sana çok iyi tutunduğunun işareti hayırli olsun saglik ile kucagina almani diliyorum
Düşünme bu surecte film izle kitap oku olumlu düşün hersey olumlu olsun bol dua etİnşallah aminO kadar kötü düşünceler geliyor ki boş gebelik olursa kese göremezsem diye kendime çok Kızıyorum ama elimde değil
Buraya kadar geldiysen herşey yolunda de kendine, çok güzel olacak merak etmeİnşallah aminO kadar kötü düşünceler geliyor ki boş gebelik olursa kese göremezsem diye kendime çok Kızıyorum ama elimde değil
İnşallah salı günü randevum var inşallah her şey yolundadırBuraya kadar geldiysen herşey yolunda de kendine, çok güzel olacak merak etme ❤
Ilk gebelik mi canimİnşallah salı günü randevum var inşallah her şey yolundadır
Evet canım ilkIlk gebelik mi canim
HeycanlimısınEvet canım ilk
Çok heyecanlı ve kaygılıyım bir şey olacak olmayacak diye çok korkuyorum bir an önce kese kalbi duysam keşkeHeycanlimısın
Nezaman en son satın?Çok heyecanlı ve kaygılıyım bir şey olacak olmayacak diye çok korkuyorum bir an önce kese kalbi duysam keşke
18 aralık, tüp bebekle hamile kaldım ama 8 ocak transfer yapıldıNezaman en son satın?
Dinlen bol bol dr igne verdimiKızlar kanamama oldu çok korkuyorum doktora gittim kese gibi bişi gördü ama net demedi napıcammben kırmızı kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?