- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.201
Şimdi Hastaneden geliyorum keseyi gördük 5 haftalık ama kanama alanı varmış düşük tehlikem var iğne yaptıDinlen bol bol dr igne verdimi
Yatarak geçiyo rahmine baskı uygulamaŞimdi Hastaneden geliyorum keseyi gördük 5 haftalık ama kanama alanı varmış düşük tehlikem var iğne yaptıyatıcakmışım hep
Şuan neredeyse bitti kanama nedne oldu ki sanırım pek dikkat etmedim. Dolaba uzandım yemek yapıyorudum bir baktım kanYatarak geçiyo rahmine baskı uygulama
Ayyy dimi bana da öyle geldiKesenin içi dolu aşkım ☀❤
Bendede kanama alanı vardı. 5 ve 6 haftada kanama oldı arada. Yatmalıydım sürekli, ev işini eşim yapıyordu. Derken 13 hafta olduk.Ayyy dimi bana da öyle geldiŞuan kan da gelmiyor hiç kıpırdamıyorum Çok çok teşekkür ederim moral verdin bana
Benimde vardi tedirgin olma bolca dinlen Allah isterse gersey olur o can o bedene tutunurŞimdi Hastaneden geliyorum keseyi gördük 5 haftalık ama kanama alanı varmış düşük tehlikem var iğne yaptıyatıcakmışım hep
İnşallah ya dün gece bitti kanamam yok çok şükğr şuanda yatıyorum. Haftaya da Tez savunmam vardı artık gitmem olmadıBenimde vardi tedirgin olma bolca dinlen Allah isterse gersey olur o can o bedene tutunur
Hayırlı olsun canım ilkkez ki hamilesinKızlar merhaba bende embriyo transferi ile 5. Haftamdayım keseyi gördük ve kalp atışları inş cuma gününe
Iyim canım sen nasılsınMeraba kızlar nasılsınız
İyi olmaya calısıyorum diyelim. Nasılsın nasıl gidiyo hamilelikIyim canım sen nasılsın
Selam canım hoşgeldin çok sevindim iyi olmanıza14.haftadan selamlar biz iyiyiz sizler nasilsiniz Biz bugün ilk uzun yürüyüşümüzu yaptik cok mutluyuz
Sağol yavrum hoş bulduk iyi olacaksın ilk gebelikler psikolojik ve fizyolojik travmalar yaratıyor ama içinde bir yeşerdiğini hep hatirla bak nasıl guzel bir duyguSelam canım hoşgeldin çok sevindim iyi olmanıza ☺ Bir de ben iyi olabilsem çok sevincem
Öyle canım tarifi yok bu duygununSağol yavrum hoş bulduk iyi olacaksın ilk gebelikler psikolojik ve fizyolojik travmalar yaratıyor ama içinde bir yeşerdiğini hep hatirla bak nasıl guzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?