- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.221
Benimde bulantilarim gecmisti son 3 gundur sabah ac karina oluyor aç ilacimi almakta zorlaniyorum 4 ay biterse rahata kavuşcaz insallahhÖyle canım tarifi yok bu duygununama bulantı önleyiciye ragmen geçmiyo mide bulantım ilk kullanmaya basladıgımda geçmişfi tekrar başladı ilacında etkisi yok artık kötüyüm günüm berbat geçiyo bazen kafamı kaldırcak gücüm olmuyo ☹
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıBenimde bulantilarim gecmisti son 3 gundur sabah ac karina oluyor aç ilacimi almakta zorlaniyorum 4 ay biterse rahata kavuşcaz insallahh
Bizde İzmir KarşıyakaBu arada kimler hangi illerden yaziyor ☺Biz Balıkesir Edremit
Öyle mi hangi hastaneNe guzel
Ne guzel bizde izmirde tüp bebek yaptik
Dr muayenesi.alsancakda kent hastahanesi ile anlaşmaliydi Dr Dilek Aslan tek kelime ile muhtesem bir dr ve bir o kadar güleryüzlü ve pozitifÖyle mi hangi hastane
Çok sevindim senin adına canımDr muayenesi.alsancakda kent hastahanesi ile anlaşmaliydi Dr Dilek Aslan tek kelime ile muhtesem bir dr ve bir o kadar güleryüzlü ve pozitif
İnşallahhh ya günüm çok kötü geçiyo bişey yiyemiyorumİlk 4 ay bitince cidden rahat olcak inşallah kızlar
bende hiç mide bulantısı olmadıİnşallahhh ya günüm çok kötü geçiyo bişey yiyemiyorum ☹
Çok şanslısın inanbende hiç mide bulantısı olmadı
sadece yanma oluyordu
onuda abur cubur bırakınca gectı artık olmuyo
İşte tuhaf olan bişey yedikten sonra ağzımda garip bi tat oluyo o tat bulandırıyo midemi, su bile içsem sonuç aynı malesefSende az dene bakalım neyden oluyormuş... Sabahları mesela yanında tuzlu kraker tut
Benimde yüzümde sivilce çıkmazdı sivilce doldu yüzüm. Hiç bişey kullanmıyorum canım kendiliğinden geçmesini bekliyorum :)Kizlar göbeginize ve yüzünüze ne kullaniyorsunuz yuzumde kocaman bir leke cikmis
Hiç bişey canım henuz bende leke yokKizlar göbeginize ve yüzünüze ne kullaniyorsunuz yuzumde kocaman bir leke cikmis
Aynı benGünaydin bütün gece tuvalete gitmekten yorulan bir hamiş birakiyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?