5 haftalık hamileler buraya

Kızlar ben de tüp bebekle yeni hamileyim. Takip edecek doktoru belirlerken aynı zamanda tüp bebek doktoru olmasına dikkat ettiniz mi?
Ben tüp bebekten anlayan doktora gittim kadın doğumcuya ozel hastanede... Cunku diğeri çok pahallıydı. 500 tl muayene veremedim artı ilaçlar sgklı yazamıyordu

Ben tüp bebekten anlayan doktora gittim kadın doğumcuya ozel hastanede... Cunku diğeri çok pahallıydı. 500 tl muayene veremedim artı ilaçlar sgklı yazamıyordu
Dimi ben normal kadın doğumcuya gittim direkt bana tüp bebek oldupun için her zaman düşük riskşn daha fazla dedi halbuki tüp bebek doktoruma sordum böyle bir şey asla yok normal gebelikle aynı dedi. O yüzden hastane ve tüp bebekten anlayan bir doktor olmalı

Tup bebek olunca ilk 3 ay Daha hassas oluyo

Bizim ikili taramamiz normal cikti kahve beyaz ekmek makarna şeker tuz yasaklandi gunde 1 saat mutlaka yürüyüş yagli yiyecekler yasak safra kesemde ufak bir taş göründü ve bebegimiz kiza benziyor dedi

Eklentiler

• IMG-20200129-WA0003.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bir şey soracağım göğüs ağrılarınız nasıl oldu? Benim dün sızlıyordu baya bugün pek bi ağrı yok bastırınca ağrıyor. Sizin sürekli ağrıyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…