- 2 Haziran 2019
- 194
- 96
- 48
- 30
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.241
Suan kac haftalık tam olarakBende gece tuvalete gitmekten sıkılmış bir hamişimbende ikili teste salı günü gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
Ben tüp bebekten anlayan doktora gittim kadın doğumcuya ozel hastanede... Cunku diğeri çok pahallıydı. 500 tl muayene veremedim artı ilaçlar sgklı yazamıyorduKızlar ben de tüp bebekle yeni hamileyim. Takip edecek doktoru belirlerken aynı zamanda tüp bebek doktoru olmasına dikkat ettiniz mi?
Dimi ben normal kadın doğumcuya gittim direkt bana tüp bebek oldupun için her zaman düşük riskşn daha fazla dedi halbuki tüp bebek doktoruma sordum böyle bir şey asla yok normal gebelikle aynı dedi. O yüzden hastane ve tüp bebekten anlayan bir doktor olmalıBen tüp bebekten anlayan doktora gittim kadın doğumcuya ozel hastanede... Cunku diğeri çok pahallıydı. 500 tl muayene veremedim artı ilaçlar sgklı yazamıyordu
Tup bebek olunca ilk 3 ay Daha hassas oluyoDimi ben normal kadın doğumcuya gittim direkt bana tüp bebek oldupun için her zaman düşük riskşn daha fazla dedi halbuki tüp bebek doktoruma sordum böyle bir şey asla yok normal gebelikle aynı dedi. O yüzden hastane ve tüp bebekten anlayan bir doktor olmalı
11 haftalık canımSuan kac haftalık tam olarak
Bende 11 de baktırdım ikili teste11 haftalık canım
Ben bu hafta gidemedim zaten son gittiğimde 3 hafta sonra gel ikili test için demişti doktorumBende 11 de baktırdım ikili teste
Seninde gözün aydın canımBizim ikili taramamiz normal cikti kahve beyaz ekmek makarna şeker tuz yasaklandi gunde 1 saat mutlaka yürüyüş yagli yiyecekler yasak safra kesemde ufak bir taş göründü ve bebegimiz kiza benziyor dedi
Sağol canim tam net söylemedi amaSeninde gözün aydın canım
Neyi net söylemediSağol canim tam net söylemedi ama
Geçmiş olsun canım, şikayetlerin varmıydıMerhaba kizlar iki gündür hastahanelerdeyiz biz dr degisikligi yaptik iyikide yapmisiz dr kan tahlilleri istedi idrarda enfeksiyon ve tiroidlerim hizli calisiyormus diger drum hic test istememişti
Geçmiş olsun.Merhaba kizlar iki gündür hastahanelerdeyiz biz dr degisikligi yaptik iyikide yapmisiz dr kan tahlilleri istedi idrarda enfeksiyon ve tiroidlerim hizli calisiyormus diger drum hic test istememişti
Maşşallah canım çok sevindimArkadaşlar merhaba,
İkili testte ense kalınlığı 1.9, boy 53mm çıktı. Doktor normal dedi. Çok şükür. Kan sonucum 10 gün sonra çıkacak.
Cinsiyet kesin erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?