5 haftalık hamileler buraya

Arkadaşlar merhaba,
İkili testte ense kalınlığı 1.9, boy 53mm çıktı. Doktor normal dedi. Çok şükür. Kan sonucum 10 gün sonra çıkacak.
Cinsiyet kesin erkek dedi
Kaç haftalıkta ölçüm yaptı. Bende 11 haftaydı iyi cok testker Allah sukur ama cinsiyeti henuz belli değil

Kızlar günaydın , ben de Almanya'dan :) 30 Aralık transfer tarihim, bu hafta 8. Hafta.. eger yarın kontrolüm iyi geçerse şu gebelik takvimini kuracağım bende Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Hosgeldin aramıza canım umarım herşey yolunda gider. Hangi ilaçları kullanıyorsun? Taze/dondurulmus transfer mi? İlk denemem mi? Bende dondurulmuş 2 embryo transfer edildi, birtanesi tuttu.
Hangi ilaçlar kullanıyorsun?

Selam Berna,
Herşey yolunda şükür, bugun kontrol vardı. Benim donmuş 5. Gün tek embriyo transferi, 30 aralıktı transfer. Benim 4. Denemem bu, geçen sefer de 6 haftalık kalbi durmuştu.
Ben bütün ilaçlarıma devam (estrofem, crinone jel , vitamin, prograf, kan sulandırıcı iğne ve coraspin, ve tabii ki progesteron iğne )
Bugünkü kontrolde bizim Uşak göründü, kalp atışı da var hamdolsun. Hatta altta bir başka kese daha göründü, şimdilik boş gibi, belki bi dahaki kontrolde sürpriz bebek görünür, ya da boş gebelikse de vücut onu eritirmiş..
hayırlısı inşallah

Tup bebek bana cok kilo aldırdı, ilaclari. Sende de öyle oldumu. Hep ödem oldu kilo aldim. Veremiyorum da

Tup bebek bana cok kilo aldırdı, ilaclari. Sende de öyle oldumu. Hep ödem oldu kilo aldim. Veremiyorum da
Ay canım hiç sorma bana da ilaçlar mi aldırdı ya of.
Geçen hafta 68 dim dün ise 70 çıktım 1 haftada 2 kilo doktor bile şaşırdı. Dikkat et dedi ama ben nasıl oldu bu anlamadım. Nasıl vermem kızlar kiloyu

Diyetisyene gittim ben listeye uyuyorum yineede tik yok

Selam kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım. Biz dün ikili taramaya girdik kan 1 hafta sonra çıkcak ultrasonda çok şükür herşey yolunda çıktı hamdolsun. Uterin kavitede tek canlı fetus izlendi kardiak aktivite pozitif ve ritmiktir crl 56.5 mm olup 12 hafta 2 gün ile uyumludur nt değeri 1.0 mm ölçüldü nazal kemik olağandır. Sonucumda bu yazıyo anlayan varsa içinizde sizde yorumlarsanız çok sevinirim

Kısadan söylim herşey yolunda maşşallah detayları Google Arama yapabilirsiniz

Kısadan söylim herşey yolunda maşşallah detayları Google Arama yapabilirsiniz
Tesekkür ederim canım benim googledan bakınca kafam allak bullak oluyo o yüzden bakmadım ordan nasılsın nasıl gidiyo durumlar nasıl? Bide kimler kaç yaşında hamile kaldı yaşlar kaç benim 25 onu öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…