- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.281
Cinsiyetini canimNeyi net söylemedi
29 canım'mTesekkür ederim canım benim googledan bakınca kafam allak bullak oluyo o yüzden bakmadım ordannasılsın nasıl gidiyo durumlar nasıl? Bide kimler kaç yaşında hamile kaldı yaşlar kaç benim 25 onu öğrenelim
31 yaşında canımTesekkür ederim canım benim googledan bakınca kafam allak bullak oluyo o yüzden bakmadım ordannasılsın nasıl gidiyo durumlar nasıl? Bide kimler kaç yaşında hamile kaldı yaşlar kaç benim 25 onu öğrenelim
Bende arada kabus görüyorum yaw. Ve sabah 7 de uyanıyorumMerhaba kızlar benim.uyku problemim.var aynisini yaşayan var mi uyuyamiyorum uyudugum zamanda kabus görüyorum durmadan bu beni çok üzüyor
Seninde gögüslerinden su akiyor mu CanimBende arada kabus görüyorum yaw. Ve sabah 7 de uyanıyorumcidden çok sıkıcıe bi durum.
Ve bebeğin cinsiyeti bende de net belli değil bakalım pazartesi kontrolum var
Hayır canımSeninde gögüslerinden su akiyor mu Canim
Benimkinden akiyorHayır canım
Normalmi bi yarın ara doktoruBenimkinden akiyor
Sütmüş canım biraz erken gelmis ama normalmişNormalmi bi yarın ara doktoru
Ya maşallahhh sağlık ile kucagina al yavrumKimler kimler kaldı, kimlerin hamileliği devam ediyor??? Kızlar nerdesiniz??
Biz bugun kesin kiz olduğunu öğrendik..
Hersey yolunda sağlıklıyız Allaha şükür.
Sizler nasılsınızkontrol gününüz Nezaman?
♥
Maşşallah boncuklaraYa maşallahhh sağlık ile kucagina al yavrumbenim 18 şubatta tiroid kontrolüm var 27 şubatta gebelik kontrolü ama dayanamayip daha erken gidcez bir ay cok uzun bir zmn özlüyorum ben çocuğumu
Canım güzel benceMerhaba arkadaşlar 25 ocakta 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi
10.gün 264
12.gün 445
16.gün 1678
Az ilerliyor gibi geliyor bana neden ki sayfalara bakıyorum herkesinki çok fazla ilerlemiş
Daha önce 2bebek kaybettim artık herşeye panik yapıyorum içimdeki ses susmuyor korkuyorumCanım güzel bence
10cu gün bende 93
12 ci gun 283 çıktı
Gayet de sagliklı kızım var 15 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?