- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.301
Bende kaybettim anlıyorum seniDaha önce 2bebek kaybettim artık herşeye panik yapıyorum içimdeki ses susmuyor korkuyorum
Ben de göbeklendim ama az.Çok az çıktı
Canim hayırlı olsun. Maşallah.Kimler kimler kaldı, kimlerin hamileliği devam ediyor??? Kızlar nerdesiniz??
Biz bugun kesin kiz olduğunu öğrendik..
Hersey yolunda sağlıklıyız Allaha şükür.
Sizler nasılsınızkontrol gününüz Nezaman?
♥
Ben de sürekli rüya görüyorum.Merhaba kızlar benim.uyku problemim.var aynisini yaşayan var mi uyuyamiyorum uyudugum zamanda kabus görüyorum durmadan bu beni çok üzüyor
Korkma dualar okuyup uyu hamilelerin bir kismi bunu yaşıyormuş ben ölmüs dedemi 4 ayda 40 defa öldürdüm ruyalarimdaBen de sürekli rüya görüyorum.
Ölmüş yakınlarim bile Rüyama giriyor. Bu da beni korkutuyor.
Gittin mi kontroleMerhaba arkadaşlar 25 ocakta 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi
10.gün 264
12.gün 445
16.gün 1678
Az ilerliyor gibi geliyor bana neden ki sayfalara bakıyorum herkesinki çok fazla ilerlemiş
Günaydın canım gittim 2 kese gördük ama biri çok küçük haftaya tekrar kontrol var belki buyur belkide kaybolur dedi bekliyorum bakalım ne olacakGittin mi kontrole
Allah hepsine rahmet eylesin insallahKorkma dualar okuyup uyu hamilelerin bir kismi bunu yaşıyormuş ben ölmüs dedemi 4 ayda 40 defa öldürdüm ruyalarimda
Ben en son 1 şubatta gittim.Ya maşallahhh sağlık ile kucagina al yavrumbenim 18 şubatta tiroid kontrolüm var 27 şubatta gebelik kontrolü ama dayanamayip daha erken gidcez bir ay cok uzun bir zmn özlüyorum ben çocuğumu
Benim bildiğim ilk gebeliklerde 25. Hafta gibi hissediliyormuş , bence çok erken :)Kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Normal mi?
Sizde durumlar nasıl?
Çok guzel kese görüldü en azındanGünaydın canım gittim 2 kese gördük ama biri çok küçük haftaya tekrar kontrol var belki buyur belkide kaybolur dedi bekliyorum bakalım ne olacak
hiç sorma bende çalışmıyor olsaydım baska doktora gıderdım ama ızın alamıyorumBen en son 1 şubatta gittim.
Doktor yeni Randevusu 7 marta verdi.
Ben de özlüyorum o tarihe kadar dayanamam.
Arada başka bir doktora gideceğim.
Ayyy inşallah ya bi duysaydım çok heycanla bekliyorumÇok guzel kese görüldü en azındanhadi bakalım 3 hafta sonra kalp duyarız allahın izniyle
Ben hep telaş ediyorumBenim bildiğim ilk gebeliklerde 25. Hafta gibi hissediliyormuş , bence çok erken :)
Ama insan sabırsızlanıyor , haklısın. Allah hepimizin sağlıkla kucağına aldırsın :)
Eve ultrasonn cihazi alasim varBen en son 1 şubatta gittim.
Doktor yeni Randevusu 7 marta verdi.
Ben de özlüyorum o tarihe kadar dayanamam.
Arada başka bir doktora gideceğim.
Kese görüldükten 15 gun sonra kalp için çağırıyorlar. Beta takibi yapmasına gerek yok kese görülmüş canım...Kızlarrr bende 6. Haftadayım doktor bana beta takibi yapmadı. Gittim keseyi gördük 5. Haftam da 2 hafta sonra gel dedi. İlk tremester diye bilgi falanda vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?