- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.321
Vay be ne guzel . Ben hissetmiyorum bişeyBen uyurken baski hissediyodum ve.dün gece sanki icimde birsey süzülüp duruyordu
Günaydın canım belki benim hissettigimde şeyde bebek degildir cunku her zmn hissetmiyorum kilo aldim belki cocuk sıkışıyordurVay be ne guzel . Ben hissetmiyorum bişey
Günaydın canım belki benim hissettigimde şeyde bebek degildir cunku her zmn hissetmiyorum kilo aldim belki cocuk sıkışıyordur
Evet ya hiç zaman gecmiyor yaz olsa cok zorlanmadan şişmeden sağlık ile bebeklerimizi kucagimiza alsakzaman geçsede rahat etsek9 ay cok uzun bir sure
İnş canım benimEvet ya hiç zaman gecmiyor yaz olsa cok zorlanmadan şişmeden sağlık ile bebeklerimizi kucagimiza alsak
İzmirde fenaaaİzmirin hiç çekilmiyoAllah yardımcımız olsun
Hazirandan sonra güneş batincaya denk çikmayi düşünmüyorum gücümün olacaginida sanmiyorum biraz işle uğraşınca belim kırılıyor resmenİnş canım benim
İstanbulun temmuzu da çekilmiyor, Allah yardımcımız olsun
Alla alla canım içide doluymuş ama düşük olması için sebep ne ki kanaman falan gelmişmiydiSelam kizlar persembe gunu keseyi gormek icin doktora gittim doktorum kesenin yeri guzel ama seklini begenmedim icide bos deil yolk kesesi gorulmeye baslanmis ama düşük olabilir dedi ve serum takıldı bole bisile karsilasan varmi korkuyorum endiseliyim heran duscekmis gibi geliyo cok stres yapiyorum
Kese doluysa bence düzelir Allah’ın izniyleKanamam falan hiç olmadı oyle garip siddetli agrida olmadı keseye bakarak oyle dedi bende korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?