5 haftalık hamileler buraya

Hadi inşAllah Hayırlı haberle gel Bu ilk denememiydi daha önce düşük yaşadın mı
Daha önce 4 kez tüp bebek denedim 1 tanesi tuttu 6 haftalik kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim. 5. Tüp bebek için hazırlanırken doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim ama oda ayni sekil kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim. Buda dogal gebelik ve 3. Bunu da kaybetmek istemiyorum

Anladım gerçekten zor bir süreç bunlar neden oluyor araştırma yapıldımı hiç doktorlar ne söylüyor genetiğe felan bakıldımı

Bagisiklik sistemimle alakali bi durum var. Bunyem yabancı bi cism.olarak goruyo bebegi ve atmaya calisiyo.hamile kalabilecegimi dusunmedigim icin de korunmadim.ay insaallah hersey duzelir ya.

Bagisiklik sistemimle alakali bi durum var. Bunyem yabancı bi cism.olarak goruyo bebegi ve atmaya calisiyo.hamile kalabilecegimi dusunmedigim icin de korunmadim.ay insaallah hersey duzelir ya.
İnşallah düzelir bol bol dua et bağışıklıkla ilgili ilaçlar vs kullandın mı doktora bir sor istersen yoksa belki vardır verir

Kızlar dun bende keseyi gördüm şükür 5+5 bugün kese ile uyumlu gidiyoruz her şey yolunda ama vajinal den sonra kanama geldi alete hc bsy yoktu ne gzl yatırdılar biraz akmadi bile dışarıya. Doktor fitil koyarken hasar almista olabilir içeride kanama yok dedi şükür ama tedirginim dunden beri hafif kahve leke geldi peçeteye bir iki kere ve yanmam var sanırım tahriş fln bsy oldu. Bilmiyorum nolck sonumuz, hayır olsun

Tahriş olmuştur canım leke şeklinde olunca sıkıntı olmuyormuş fitil koyarken tırnak batmış olabilir kan sulandırıcının etkisiyle gelmiştir yoksa doktor görürdü ultrasonda panik olduk iyice işimiz zor

Doktor da öyle açıklama yaptı ama işte içim hiç rahat dgl inan. Bnm ilk hamilelik hep kanamaydu düşük oldu ondan ben panik oluyorum hemen. Perşembeye tekrar çağırdı hem dedi erken bakalım hem kalbi dinleyelim inşallah bir sknti olmaz. Senin ne zmn kese randevun

Tabi hep bi şüphe yiyor önceden yaşayınca daha zordur inşallah çıkmaz olumlu düşünmeye çalış perşembeye kadar iyi olacağına inandır kendini benimde çarşamba günü inşallah görürüm

Görürsün canım inşallah ben dün gördüm yolk kesem de çok net göründü şükür ama cnm sıkıldı işte o kanamaya. İnşallah güzel geçer hamileliklerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…