5 haftalık hamileler buraya

Görürsün canım inşallah ben dün gördüm yolk kesem de çok net göründü şükür ama cnm sıkıldı işte o kanamaya. İnşallah güzel geçer hamileliklerimiz...
Gördüysen çok sıkma kendini canım ne kadar zor olsada sıkmamak yerleşme kanaması olarak düşünmeye çalış yada bi tahriş oldu çizildi belkide o vajinal cihaz tahriş etmiştir iyi düşünelim iyi olsun Rabbim yardım etsin bizlere sağ Salim atlatalım şu günlerimizi

Öyle düşünüyorum canım mecbur çünkü aktif kanama hc olmadı sadece alete geldi biraz özellikte ped takip takip ettiler hc bsy yok şimdi peçeteye kahve leke geldi iki kere fln yine de tedirgin oldum. Perşembe kalbi de görürsek rahatlarim iyice. Çok zor dönemler hepimiz için dua etmekten başka çaremiz yok

Ahh canım valla çok zor işimiz ne olacağı belli değil yüce Rabbim yanımızda olsun bekle bakalım aktifleşirse hemen doktora git ama bence leke şeklindeyse sıkıntı yok günler hemen geçerse şu riskli süreçleri atlatsak

Sen nasılsın

Napiym canım perşembeyi bekliyorum kalp için agrim sizim bsyim yok şükür ama yatıyorum bol bol. İnşallah goruryrz perşembe de rahatlarım ya.
Kzlar yatarken dikkat edin sap veya sol tarafınıza yatın. Uzanırken veya uyurkende.
Cocugu sırt ustu kan dolaşımı yavaşlıyormuş

Aldim canim aldim cok sukur Allahima kese düzelmeye başlamış . Doktor kese duzelmeye baslamis bebekde buyumeye baslamis hersey gayet yolunda dedi
kac haftalık oldun tam..
Ultrason fotografını paylaşabilirmisin
İçi dolumu bişey soyledilermii

Bu arada allah tamamına erdirsinn

Sırt üstü yatarken ayaklarımi dikiyorum ben

Hamileliğinizin İlk Üç Ayında Yatış Pozisyonu
  • Hamileliğinizin ilk 3 ayı, fiziksel açıdan en rahat dönemleriniz olacaktır. Vücudunuzda gözle görülür bir kütle artışı henüz gerçekleşmeyeceğinden, günlük yatış pozisyonlarınızda da herhangi bir sınırlamaya gitmeniz gerekmiyor.
  • Bu nedenle gebeliğinizin ilk 3 ayında dilediğiniz gibi yatabilirsiniz. Gebeliğin ilk üç ayı, rahminiz hala küçük olduğu için yatarken endişelenmenize gerek yok.
  • Gebelikte sırt üstü yatmak en sık merak edilen yatış pozisyonlarından biridir. Gebeliğinizin ilk aylarında sırtüstü yatmanızda herhangi bir sakınca bulunmuyor.
  • Yalnız, gebeliğin son aylarında sırtüstü yatmamaya dikkat etmelisiniz. Büyüyen rahim, sırtüstü yattığınız zaman damarlara, omurgaya ve diğer hayati organlara baskı yaparak bu organların zarar görmesine neden olabilir. Gebelikte yüzüstü yatmak ise tahmin edilebileceği gibi bebek ve rahim üzerinde baskıya neden olabilir. Bunun sonucunda ihtimali düşük olsa da bebeğin sıkışması gibi ciddi sonuçlar doğabilir.
Bilginize sunarım Kızlar

kac haftalık oldun tam..
Ultrason fotografını paylaşabilirmisin
İçi dolumu bişey soyledilermii

Bu arada allah tamamına erdirsinn
Allah razi olsun canim 5+3 dedi doktorum.bebek buyumeye baslamis dedi. ici dolu bebek var gibi görünüyo canim ama daha gorunmez herhalde ben burdan fotograf yükleyemiyorum canim bana ozelden mail adresini atarsan ordan göndereydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…