- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.381
Normal bende de oldu 16 cı haftada sonra geçtiCanim bende karin ağrısı ve sari akinti var 3 gündür. Nornal midir
Insallah benim de gecer ama korktum yarın doktora gidecegim.Normal bende de oldu 16 cı haftada sonra geçti
banada haber verInsallah benim de gecer ama korktum yarın doktora gidecegim.
Iki gundur bebeği hic hissetmedim.
Selamun aleyküm canım bende bügün gittim 6 haftalık keseyi gördüm ama kesede hasar olmuş sesi ve kese dışında kanama var çok korkuyorumAldim canim aldim cok sukur Allahima kese düzelmeye başlamış . Doktor kese duzelmeye baslamis bebekde buyumeye baslamis hersey gayet yolunda dedi
Aleykum selam canim.Canim dua et bol bol Allahdan umut kesilmez iki gündür cok agrim.var bnimde gece saat kac olursa olsun agrin olursa haber ver bana dedi.Allaha emanet bebeklerimiz yicek ekmekleri yasicak ömürleri varsa biz ne yapsak bos. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Selamun aleyküm canım bende bügün gittim 6 haftalık keseyi gördüm ama kesede hasar olmuş sesi ve kese dışında kanama var çok korkuyorum
Benimde karnımda hep sancılar oluyordu ,ama artık olmuyor ,bugünde korktum birde doktor ilaçta vermediAleykum selam canim.Canim dua et bol bol Allahdan umut kesilmez iki gündür cok agrim.var bnimde gece saat kac olursa olsun agrin olursa haber ver bana dedi.Allaha emanet bebeklerimiz yicek ekmekleri yasicak ömürleri varsa biz ne yapsak bos. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Birde beta istedi bugün ve cuma için ,baktım bugün 2 kat artmışAleykum selam canim.Canim dua et bol bol Allahdan umut kesilmez iki gündür cok agrim.var bnimde gece saat kac olursa olsun agrin olursa haber ver bana dedi.Allaha emanet bebeklerimiz yicek ekmekleri yasicak ömürleri varsa biz ne yapsak bos. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Sonraki konrrolun ne zaman.Birde beta istedi bugün ve cuma için ,baktım bugün 2 kat artmış
Cuma günüSonraki konrrolun ne zaman.
Şuan kullandığın bir şey var mıBenimde karnımda hep sancılar oluyordu ,ama artık olmuyor ,bugünde korktum birde doktor ilaçta vermedi
Sadece folik asit daha yeni başladımŞuan kullandığın bir şey var mı
Sikinti yapma canim duzelir insaallah sen ilaçlarını duzenli kullan stres yapmaCuma günü
Doktor bende 12 ci gün istedi sadeceMerhaba kızlar inşallah hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızbenim şöyle bir sorum var 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 10. Gun 267.4 çıktı. 14. 683.9 çıktı. Ikisi ayrı yerlerde ölçüldü. Artış tam 2 katı değil %59 Artış var. Sizce değerlerim normal mi ? Içim içimi yiyor
Progeston vermedi o yüzden endişeliyimSikinti yapma canim duzelir insaallah sen ilaçlarını duzenli kullan stres yapma
Niye vermedi ki ben tum hamileliklerimde kullandim iater tüp olsun ister dogal.gerek görmemiştir belkiProgeston vermedi o yüzden endişeliyim
Bir baska doktora daha git istersen. Nerde yaşıyorsunProgeston vermedi o yüzden endişeliyim
Kese görmeye Nezaman gidiyorsun canım doktorun nedediMerhaba kızlar inşallah hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızbenim şöyle bir sorum var 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 10. Gun 267.4 çıktı. 14. 683.9 çıktı. Ikisi ayrı yerlerde ölçüldü. Artış tam 2 katı değil %59 Artış var. Sizce değerlerim normal mi ? Içim içimi yiyor
İstanbul da bütün gittim kese şekli bozuk ayrıntılı ultrason çekti baktı tüplerde va birşey YÖK beta güzel artıyor birde yolk kesesi oluşmaya başlamışBir baska doktora daha git istersen. Nerde yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?