5 haftalık hamileler buraya

Aldim canim aldim cok sukur Allahima kese düzelmeye başlamış . Doktor kese duzelmeye baslamis bebekde buyumeye baslamis hersey gayet yolunda dedi
Selamun aleyküm canım bende bügün gittim 6 haftalık keseyi gördüm ama kesede hasar olmuş sesi ve kese dışında kanama var çok korkuyorum

Selamun aleyküm canım bende bügün gittim 6 haftalık keseyi gördüm ama kesede hasar olmuş sesi ve kese dışında kanama var çok korkuyorum
Aleykum selam canim.Canim dua et bol bol Allahdan umut kesilmez iki gündür cok agrim.var bnimde gece saat kac olursa olsun agrin olursa haber ver bana dedi.Allaha emanet bebeklerimiz yicek ekmekleri yasicak ömürleri varsa biz ne yapsak bos. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Benimde karnımda hep sancılar oluyordu ,ama artık olmuyor ,bugünde korktum birde doktor ilaçta vermedi

Birde beta istedi bugün ve cuma için ,baktım bugün 2 kat artmış

Merhaba kızlar inşallah hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız benim şöyle bir sorum var 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 10. Gun 267.4 çıktı. 14. 683.9 çıktı. Ikisi ayrı yerlerde ölçüldü. Artış tam 2 katı değil %59 Artış var. Sizce değerlerim normal mi ? Içim içimi yiyor

Doktor bende 12 ci gün istedi sadece

Kese görmeye Nezaman gidiyorsun canım doktorun nededi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…