5 haftalık hamileler buraya

Tamam canım, iyi haberlerini bekliyorum
Çok şükür 1683.2 çıktı çok rahatladım ağladım haftaya cuma kese görmeye çağırdı. Bu süreç ne kadar zormus ya daha 17 günde mahvoldum. Meğer sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ne kadar mucizevi bir şeymiş, Allah herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin

Ohg be helal olsun Çok mutlu oldum

banada haber ver
Canim ben doktora gittim.
Yanmam vardı.
Vajinal akintimda artış varmış, fitil, travazol krem ve bir probiyotik takviye verdi.
Bebegin durumu ise çok ıyiymis.
Doktor henüz bebeği hissetmiyor oluşuma nornal dedi. 20. Haftadan sonra hissedersin dedi.
Sen nasilsin kuzum.
Yakın zamanda doktora gittin mi.

Gittim canım doktora dedim geçtiyse bişey olmaz dedi. Akıntım yok nemli oluyo. Bebeğin durumu iyi 18 haftalık sağlıklı hersey yolunda 14 cm 210 gram dedi.. 22 haftalıkken detaylı ultrasona gel dedi, 1 ay sonra gidicem işte tekrar.. Ayda 1 kere gidiyoruz artık herhangi bi problem olmadığında... Olmasında ayda 1 kere gidelim... Sağsağlim doğursamda rahatlasam..
Bende damar seyrer gibi arada hissiyat oluyo...

Canım vajinal artısı nasil anladı bu arada. Altan mı muayene yaptı

Canım vajinal artısı nasil anladı bu arada. Altan mı muayene yaptı
Evet canim, alttan muayene etti ve vajinal kültür örneği aldı. Onun sonucu cuma günü çıkacak.
Lâkin fitili kullanmama rağmen halen yoğun akintim var. Beyaz renkli. Iç camaşırım çok ıslak, yarim günde batiyor.
Sende böyle sıkıntılar var mi

ben fitil kullanmıyorum canım
bende akıntı gii akmıyo. Sadece vajınanın orası nemli islak. Siliyorum
Doktora soylemıstım bendede akıntı oldu gectı diye sarı bi akıntıydı ama kendilignden gecti.

Sadece Vitamin hapı kullanıyorm ve bol su içiyorum

Şimdş nasılsın halen aynımı devam edıyor

Kuzular kahve sarı gibi lekelenme yaşadınız mı ben yaşıyorum 3gündür hafif çok değil dün doktora gittim kesenin yanında kanama alanı varmış iğne ve serum oldum inşAllah geçer canımı sıktı bu durum

Meraba kızlar bugün doktora gittim kontrole cinsiyeti öğrendim %80 kız dedi bidaha geldiğinde tekrar bakarım ama kız dedi sizce değişir mi

kahverengi akıntı 10. haftada olmuştu bende 1 gün sürdü korkma dinlen geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…