- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.401
Kaç haftalık sın şimdi? Kese şekli hakkında ne soyledı pekiİstanbul da bütün gittim kese şekli bozuk ayrıntılı ultrason çekti baktı tüplerde va birşey YÖK beta güzel artıyor birde yolk kesesi oluşmaya başlamış
Yarın tekrar kan verip değere bakacak ona göre gün verecek. 3 gün geçmiş oluyor son testten umarım 1.500 civarı çıkarKese görmeye Nezaman gidiyorsun canım doktorun nededi
Tamam canım, iyi haberlerini bekliyorumYarın tekrar kan verip değere bakacak ona göre gün verecek. 3 gün geçmiş oluyor son testten umarım 1.500 civarı çıkar
Çok şükür 1683.2 çıktı çok rahatladım ağladımTamam canım, iyi haberlerini bekliyorum
Ohg be helal olsunÇok şükür 1683.2 çıktı çok rahatladım ağladımhaftaya cuma kese görmeye çağırdı. Bu süreç ne kadar zormus ya daha 17 günde mahvoldum. Meğer sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ne kadar mucizevi bir şeymiş, Allah herkese hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
Canim ben doktora gittim.banada haber ver
Gittim canım doktora dedim geçtiyse bişey olmaz dedi. Akıntım yok nemli oluyo. Bebeğin durumu iyi 18 haftalık sağlıklı hersey yolunda 14 cm 210 gram dedi.. 22 haftalıkken detaylı ultrasona gel dedi, 1 ay sonra gidicem işte tekrar.. Ayda 1 kere gidiyoruz artık herhangi bi problem olmadığında... Olmasında ayda 1 kere gidelim... Sağsağlim doğursamda rahatlasam..Canim ben doktora gittim.
Yanmam vardı.
Vajinal akintimda artış varmış, fitil, travazol krem ve bir probiyotik takviye verdi.
Bebegin durumu ise çok ıyiymis.
Doktor henüz bebeği hissetmiyor oluşuma nornal dedi. 20. Haftadan sonra hissedersin dedi.
Sen nasilsin kuzum.
Yakın zamanda doktora gittin mi.
Canım vajinal artısı nasil anladı bu arada. Altan mı muayene yaptıCanim ben doktora gittim.
Yanmam vardı.
Vajinal akintimda artış varmış, fitil, travazol krem ve bir probiyotik takviye verdi.
Bebegin durumu ise çok ıyiymis.
Doktor henüz bebeği hissetmiyor oluşuma nornal dedi. 20. Haftadan sonra hissedersin dedi.
Sen nasilsin kuzum.
Yakın zamanda doktora gittin mi.
Kese yapısında yine bozukluk var ,5+5 ama daha küçükmüş haftasıKaç haftalık sın şimdi? Kese şekli hakkında ne soyledı peki
Evet canim, alttan muayene etti ve vajinal kültür örneği aldı. Onun sonucu cuma günü çıkacak.Canım vajinal artısı nasil anladı bu arada. Altan mı muayene yaptı
ben fitil kullanmıyorum canımEvet canim, alttan muayene etti ve vajinal kültür örneği aldı. Onun sonucu cuma günü çıkacak.
Lâkin fitili kullanmama rağmen halen yoğun akintim var. Beyaz renkli. Iç camaşırım çok ıslak, yarim günde batiyor.
Sende böyle sıkıntılar var mi
yaa 17. haftada kesin demedi miMeraba kızlar bugün doktora gittim kontrole cinsiyeti öğrendim %80 kız dedi bidaha geldiğinde tekrar bakarım ama kız dedi sizce değişir mi
kahverengi akıntı 10. haftada olmuştu bende 1 gün sürdü korkma dinlen geçer inşallahKuzular kahve sarı gibi lekelenme yaşadınız mı ben yaşıyorum 3gündür hafif çok değil dün doktora gittim kesenin yanında kanama alanı varmış iğne ve serum oldum inşAllah geçer canımı sıktı bu durum
İnşAllah canım ya dinleniyorum şimdi gitmişmişsin ozaman doktora ne demişti gittiysenkahverengi akıntı 10. haftada olmuştu bende 1 gün sürdü korkma dinlen geçer inşallah
İşte %80 kız dedi bende değişir mi diye tereddütteyimyaa 17. haftada kesin demedi mibana 11+2 de biri kız biri erkek olabilir demişti. 14+2 de ikisi de %100 erkek
değişmez sanırım bu haftadan sonraİşte %80 kız dedi bende değişir mi diye tereddütteyim
dinlen bol su iç demişti bide progestan fitilim vardı ona dikkat et dedi, kırmızı aktif kanama olmadıktan sonra sorun değilmişİnşAllah canım ya dinleniyorum şimdi gitmişmişsin ozaman doktora ne demişti gittiysen
Sağol canım ya için rahatladı biraz inşAllah geçer kesenin yanında kanama olması canımı şıktı inşAllah geçer o bölgedinlen bol su iç demişti bide progestan fitilim vardı ona dikkat et dedi, kırmızı aktif kanama olmadıktan sonra sorun değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?