- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 133
- 29
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Ya ne güzelBende 24 yaşındayım bizim de ilk gebelik normalde ben 29 kasımda gittim muane oldum rahim filmi icin adetimi beklicektim doktor adet ol bitsin 3 gün sonra gel 1 aralıkta olmam lazımdı ama olmadım bekledim 3 aralıkta eşik test aldı gece yaptım silikti çizgi sabah da yaptım netti cizgi sonra hemen doktoruma gittim kan verdim 212 cıktı degerim 15 gün sonra gel görelim dedi
Amin canım allahım hepumizinkini kucagına almayı nasip etsim evlat hasreti kimseye cektirmesinYa ne güzelRabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
normal sımdı ağrılar da olacak. Kese cunku yer acmaya calısıyor rahım duvarında ...Valla ara ara kasık batması harici belirtisizlik hakim kuzum bana bilemiyorum
Sizde neler var neler yok? Yaşım 25 ilk bebek olacak kısmetse
Bende 24 yaşındayım bizim de ilk gebelik normalde ben 29 kasımda gittim muane oldum rahim filmi icin adetimi beklicektim doktor adet ol bitsin 3 gün sonra gel 1 aralıkta olmam lazımdı ama olmadım bekledim 3 aralıkta eşik test aldı gece yaptım silikti çizgi sabah da yaptım netti cizgi sonra hemen doktoruma gittim kan verdim 212 cıktı degerim 15 gün sonra gel görelim dedi
Yok cnm benimki anlatıyor saolsun. Cuma içi doluydu. Öncesinde ikiz boş gebelik yaşadım o yüzden sordum doluyduBize yaz mutlaka. Kese boyunu sor, kese içi dolu gozukuyormu diye sor.
Doktorlar yoksa ağzından kerpetenle laf alınıyor gibi. Bisey anlatmıyorlar
Evet ara ara kasıklarda batmalar oluyor belim çok agrıyor özelikle sabahları sende de oluyor mu canımnormal sımdı ağrılar da olacak. Kese cunku yer acmaya calısıyor rahım duvarında ...
cok guzel cıkmıs canımm... :)
ağrıların varmı nasıl hissediyorsun kendinii ?
aynı yazdıgın şekilde bendede oluyor...Evet ara ara kasıklarda batmalar oluyor belim çok agrıyor özelikle sabahları sende de oluyor mu canım
Bende tam tersi oluyor canım ya
kompostuyu denıcem... belkı iyi gelirBende tam tersi oluyor canım ya
Evet kayısı suyu kompostosu filan iyi geliyor diye duydum kuru kaysi al evde kompostosunu yap iyi olursun inşallah
Mısır yiyin, süt mısır birebir kabızlığa
Benim özellikle sağ kasığımda çok fazla hissediyorum bu batma hissini, resmen minik minik deliniyor kasığımnormal sımdı ağrılar da olacak. Kese cunku yer acmaya calısıyor rahım duvarında ...
Inşallah iyi gelir canımkompostuyu denıcem... belkı iyi gelir
mesafelerı cok uzak olmadıgı ıcın hucreler kılcal damarlar ordan oraya atlayabılıyor ağrıları.. aynısı bendede oluyoBenim özellikle sağ kasığımda çok fazla hissediyorum bu batma hissini, resmen minik minik deliniyor kasığım
Aynı yerin tam arkası yani belim de ara ara ağrıyor.
Bir de çok nadir olmakla birlikte bazen sol kasığımda da batma olabiliyor acaba onun sebebi ne
ben kiz olursa lavinya istiyorum canim.erkek olursa batu koycaktim ama alt komsu koydu vazgectimatalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
Eki Görüntüle 2563280
Eki Görüntüle 2563284
hersey bunlar ıcın katlanıyoruz.. yolun sonu cok guzelll oldugunu bıldıgımız ıcın.
Kız erkek isimleri önerileriniz varmı?
Hiç düşünmedim desematalente35
Bournemount
qusel
B Bimola
Efif00
Artemissisipi
D Duavesabir
merkur_kedisi
M maygirl__
Kelebekk3404
m_aslicim
Eki Görüntüle 2563280
Eki Görüntüle 2563284
hersey bunlar ıcın katlanıyoruz.. yolun sonu cok guzelll oldugunu bıldıgımız ıcın.
Kız erkek isimleri önerileriniz varmı?
Benim eşimin annesi rüyasında görmüş erkek bebek oluyor kulagına ben 3 kere senin adın Muhhammed diyorum dedi erkek olursa Muhammed düşünüyoruz kızıda bana bıraktı eşim ben IpekAsel çook istiyorum bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?