5 haftalık hamileler buraya

Ya ne güzel Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Valla ara ara kasık batması harici belirtisizlik hakim kuzum bana bilemiyorum
Sizde neler var neler yok? Yaşım 25 ilk bebek olacak kısmetse
normal sımdı ağrılar da olacak. Kese cunku yer acmaya calısıyor rahım duvarında ...

cok guzel cıkmıs canımm... :)

ağrıların varmı nasıl hissediyorsun kendinii ?

Bize yaz mutlaka. Kese boyunu sor, kese içi dolu gozukuyormu diye sor.

Doktorlar yoksa ağzından kerpetenle laf alınıyor gibi. Bisey anlatmıyorlar
Yok cnm benimki anlatıyor saolsun. Cuma içi doluydu. Öncesinde ikiz boş gebelik yaşadım o yüzden sordum doluydu

Son düzenleme:
Evet ara ara kasıklarda batmalar oluyor belim çok agrıyor özelikle sabahları sende de oluyor mu canım
aynı yazdıgın şekilde bendede oluyor...

Hamilelik sürecinde hamile kadınlarda en sık görülen şikayet kasık ağrılarıdır. Daha gebeliğin ilk haftasından itibaren başlayan ve doğuma kadar hiç bitmeyen bu şikayet bazen göz ardı edilebilecek bazen ise mutlaka takip edilmesi şart olan bir durumdur. Hamile kalmak isteyen kadınlar gebe olup olmadığını gebeliğin ilk belirtilerinden olan kasık, bel ve karın ağrılarından anlayabilirler. Yani daha gebeliğin en başında meydana gelen bu ağrılar çok normaldir. Genelde çoğu gebe kadında da görülebilir. Gebeliğin ilk haftalarında hissedilen bu ağrılar, fetusun rahme yerleşmesi sırasında kadının vücudunda meydana gelen bu değişikliğe adapte olma sürecidir. Bu süreçte rahmin büyümesiyle rahmi tutan bağ dokular genişleyip uzamaktadır. Gebeliğin başındaki bu tür hafif kasılma ve kramp gibi ağrılar normaldir. Rahim büyüyen fetusa adapte olmak için kendini yeniliyordur.

normal sımdı ağrılar da olacak. Kese cunku yer acmaya calısıyor rahım duvarında ...
Benim özellikle sağ kasığımda çok fazla hissediyorum bu batma hissini, resmen minik minik deliniyor kasığım
Aynı yerin tam arkası yani belim de ara ara ağrıyor.
Bir de çok nadir olmakla birlikte bazen sol kasığımda da batma olabiliyor acaba onun sebebi ne

mesafelerı cok uzak olmadıgı ıcın hucreler kılcal damarlar ordan oraya atlayabılıyor ağrıları.. aynısı bendede oluyo

Benim eşimin annesi rüyasında görmüş erkek bebek oluyor kulagına ben 3 kere senin adın Muhhammed diyorum dedi erkek olursa Muhammed düşünüyoruz kızıda bana bıraktı eşim ben IpekAsel çook istiyorum bakalım hayırlısı artık

atalente35 atalente35
Bournemount Bournemount
qusel qusel
B Bimola B Bimola
Efif00 Efif00
Artemissisipi Artemissisipi
D Duavesabir D Duavesabir
merkur_kedisi merkur_kedisi
M maygirl__ M maygirl__
Kelebekk3404 Kelebekk3404
m_aslicim m_aslicim

Ben Berfin Berra dusunuyorum erkekte ise taylan yada Burak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…