5 haftalık hamileler buraya

Bende de kanama alanı vardı.
Kahverengi lekem vardı geçti. Yattım hep ilaç kullandım

Progestan 200mg sabah öğlen
Ve progestan ampul kalçadan iğne

10 haftalıkta bitti aşağı yukarı
Bende fitil 3 kere kullanıyodum bide 3 günde 1 proluton kullanıyom devam ederse dozu yükseltcez şuan yok çok şükür oradaki alan ne kadar sürede yok olur ki

geçer sadece zamanla doktor bana tek dediği sey stressten uzak ol
butun ilaçlarını duzenle kullan 2 haftada birde kontrole gidiyordum.

No stresssssss en onemlisi bu
Evet canım benim doktorda aynısını söyledi en önemlisi stresten uzak durman dedi
İlaç olarakta normalde proluton 3günde 1 yarım ampul vuruluyordum gelmeye devam ederse tam ampul vurul dedi bide dupaston du galiba o hapı al dedi yarına kadar bakıyom gelecekmi diye hafif sarımsı geliyor gibi ama çok hafif fitille beraber yarına kadar gelirse öyle yapcam 15gün sonra gel dedi kontrole. İlaçları kullanırken gelmeye devam ediyormuydu senin canım hemen kesildi mi yoksa

benim 5 hafta kan gel geliyordu leke leke
6 hafta da azaldı damla seklinde doktor ilaçlara devam dedi
ondan sonra 8 hafta da kahverengi oldu
10 cu hafta bıttı
12 haftanın sonlarına dogru bıraktırdı butun ilaçları
kanama alanı yok oldu dedi
Kanama alanı olunca dedıki kanayıp akması lazım vucudundan cıkması lazım. onemlı olan vucut uretmemesi tekrardan. Aksın bitsın diye umut edelim 2 hafta sonra gel diye diye 10 haftada artık kanama alanı gitti kurtuldum ama stress yapmadım hiç
Hersey allahtan dedim
İlaçları akdım uzandım bol su içtim
iş guc yapmadım hiç bişey yapmadım herseyi eşim annem yaptı o şekilde

11ci hafta 2 li test yaptılar
11+4 düm ozamanlar .. Ense iyi cıktı kandada iyi cıktı..

daha 3 cu veya 4 cu ayda test yapmana gerek yok dedi

Ay benimkide öyle olur inşAllah bende bol bol yatıyorum iş hiç yapmıyorum eşim yapıyo yemek yemek için tuvalete kalkıyorum inşAllah faydası olur şuanlık yok gibi vücut emer inşAllah. Alan büyükmüydü küçükmüydü görmüşmüydün

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelikler bizde hersey yolunda cok sukur gebeligin altin çagina girmis bulunduk galibakimlerin göbegi cikti kimler kacinci haftada bu arada göbeginde cizgi oluşanlar varmi bu arada benim bir kizim olacak saglikli ve salih olur insallahhh hepimiz saglik ile bebişlerimize kavuşalim

Hiç bilmiyorum doktor zatwn detaylara girmedi stress yapmim diye. Internetten de araştırma dedi. Zamana bırak bakıp göreceğiz dedi sende öyle yap yoksa kafan surekli orda olur..

Altın çağı.... Bende buyudu göbek belli artık ama çizik yok. Benimde kızım olcak Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin

Hiç bilmiyorum doktor zatwn detaylara girmedi stress yapmim diye. Internetten de araştırma dedi. Zamana bırak bakıp göreceğiz dedi sende öyle yap yoksa kafan surekli orda olur..
Evet birkaç gündür çok taktım bugün biraz daha iyiyim zamana bıraktım düzelicek İnşAllah sağol canım

Benimde hersey yolunda şükür sanırım benimde kızım olcak (içimde şüphe var) benimde karnım çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…