- 20 Kasım 2019
- 276
- 191
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
- #1.441
Evet canim altin çaği şikayetlerimiz yok artik şükür bende 4 kilo aldim galibaAltın çağı....Bende buyudu göbek belli artık ama çizik yok. Benimde kızım olcak Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin
Her annenin bir kiz evladi olmali biz çok istiyorduk çünkü kızBenimde hersey yolunda şükür sanırım benimde kızım olcak (içimde şüphe var) benimde karnım çıktı
Benim goğuslerim çıkmadı halen ama baya kilooo aldımEvet canim altin çaği şikayetlerimiz yok artik şükür bende 4 kilo aldim galibagöbeğimde çikti beş aylik gibi olmasada ama göğüslerim vahim durumda
Bende 5.haftama giricem. İkiz gebeliğim varİlk trimester hamişler.
İkinci Trimester Hamişler:
- Gebeliğin birinci trimesteri ilk üç aylık süredir. Destek grubu oluşturduk. Sizde katılmak isterseniz,sevinirim..
- Ne kadar çok destek, bir okadar güç demektir.
- Gebeliğin ikinci trimesteri 14.-26. haftalar arasında geçen zaman dilimidir. İkinci trimester gebeliğin tam ortasını da kapsayan zorlu sürecin bir parçasıdır. Gebeliğin ikinci trimesteri artık kan testlerinin daha aza indiği, sadece bebeğin gelişiminin devam ettiği, gebelikle ilgili kaygıların daha aza indiği bir dönemdir.
- İlk trimesterdeki acaba gebe miyim, kese göründü mü, kalp atışı duyuldu mu, bebeğim normal mi sorularının artık sorulmadığı bunların yerine bebeğim kaç kilo oldu, ben kaç kilo oldum, ultrasondaki fotoğrafında kime benziyor, iç organları beyin dokusu tam olarak gelişti mi, ismi ne olmalı, cinsiyeti ne gibi soruların sorulduğu aylardır.
- Bu ikinci üç ayda bebeğin de büyümesiyle gebelik fiziksel olarak kendini daha çok göstermektedir. Anne adayı kilo almış, karnı belirginleşmiş, bebeğinin cinsiyeti öğrenilmiş, yavaş yavaş bebek için hazırlıklar yapılmaya başlanmıştır.
3. Trimestera geldiğimiz zaman yazacam sizlere.
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bacım tebrik ediyorum siziBende 5.haftama giricem. İkiz gebeliğim var
Senide tebrik ederim canım benim çok sevindim hamişler artsın grubumuz buyusunKızlar merhaba, bende ikiz gebelikle 5.haftadayım, endişem hiç bitmio belirtileri kontrol etmekten bi hal oluyorum13 mart kalp atışı için randevu var, sonrasinda hayırlısıyla biraz daha rahatlarım sanirim
Bende 5.haftama giricem. İkiz gebeliğim var
Kızlar merhaba, bende ikiz gebelikle 5.haftadayım, endişem hiç bitmio belirtileri kontrol etmekten bi hal oluyorum13 mart kalp atışı için randevu var, sonrasinda hayırlısıyla biraz daha rahatlarım sanirim
Senide tebrik ederim canım benim çok sevindim hamişler artsın grubumuz buyusun
Teşekkürler bilgilendirme içinDikkat Edilmesi Gerekenler::::
Gebeliğin 5. haftasında bulantı ve kusmalarınız varsa, sık ve az miktarda, baharatsız ve yağsız yiyecekler tüketmelisiniz. Mümkünse evde yemek pişirmeyin, çünkü bu haftalarda kokulara hassasiyet, bulantıların en önemli nedenleri arasındadır. Bulantı varsa sıvıları yudum yudum içmeniz ve bir bardak suyu bir saatte bitirmeniz sıvı alımı açısından yeterlidir. Bulantı ve kusmaların şiddeti artarsa, doktorunuzun önerisi ile bulantı giderici ilaçlara da başlayabilirsiniz.
Benim hamileligimin baslangicindan goguslerim büyüdü olsun dogum sonrasi burada kilolari vermek icin uğraşırızBenim goğuslerim çıkmadı halen ama baya kilooo aldım
Allah sağlık ile kucaginiza almayi nasip etsinKızlar merhaba, bende ikiz gebelikle 5.haftadayım, endişem hiç bitmio belirtileri kontrol etmekten bi hal oluyorum13 mart kalp atışı için randevu var, sonrasinda hayırlısıyla biraz daha rahatlarım sanirim
Oh maşallahBende 5.haftama giricem. İkiz gebeliğim var
kısmettttBenim hamileligimin baslangicindan goguslerim büyüdü olsun dogum sonrasi burada kilolari vermek icin uğraşırız
Allah sağlık ile kucaginiza almayi nasip etsin
Nasil yani ayrintiliCanım sen nezaman ayrıntılı ultrasona giriceksin? randevu aldınızmı
Bende kız istiyodum çarşamba günü kontrole gittim %80 kıza benziyo dedi bi çıkıntı var ama bu pipi değil dediHer annenin bir kiz evladi olmali biz çok istiyorduk çünkü kız
Kimi doktor detaylıda diyor.. Detaylı ayrıntılı ultrason muayenesi. 18 ile 23 haftalık arasında oluyoNasil yani ayrintili
Allah razı olsun sizde hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşaallahAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah bacım tebrik ediyorum sizi
Benim dr öyle birsey yaptir demedi zaten donanimli bir yere sahip belki o yuzdenKimi doktor detaylıda diyor.. Detaylı ayrıntılı ultrason muayenesi. 18 ile 23 haftalık arasında oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?