5 haftalık hamileler buraya

Bende 5.haftama giricem. İkiz gebeliğim var

Kızlar merhaba, bende ikiz gebelikle 5.haftadayım, endişem hiç bitmio belirtileri kontrol etmekten bi hal oluyorum 13 mart kalp atışı için randevu var, sonrasinda hayırlısıyla biraz daha rahatlarım sanirim

Kızlar merhaba, bende ikiz gebelikle 5.haftadayım, endişem hiç bitmio belirtileri kontrol etmekten bi hal oluyorum 13 mart kalp atışı için randevu var, sonrasinda hayırlısıyla biraz daha rahatlarım sanirim
Senide tebrik ederim canım benim çok sevindim hamişler artsın grubumuz buyusun

Bende 5.haftama giricem. İkiz gebeliğim var

Dikkat Edilmesi Gerekenler::::
Gebeliğin 5. haftasında bulantı ve kusmalarınız varsa, sık ve az miktarda, baharatsız ve yağsız yiyecekler tüketmelisiniz. Mümkünse evde yemek pişirmeyin, çünkü bu haftalarda kokulara hassasiyet, bulantıların en önemli nedenleri arasındadır. Bulantı varsa sıvıları yudum yudum içmeniz ve bir bardak suyu bir saatte bitirmeniz sıvı alımı açısından yeterlidir. Bulantı ve kusmaların şiddeti artarsa, doktorunuzun önerisi ile bulantı giderici ilaçlara da başlayabilirsiniz.

Teşekkürler bilgilendirme için çok şükür şimdilik bulantı kusma falan yok sadece ağzımda metalsi bi acılık var insallah böyle devam eder ✌✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…