5 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum çaresiz kaldım yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mor-meneksee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
50
-17
1
35 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var, oğlum okula gidince çok yalnız kaldım, eşim ilgisiz, gurbetteyim, çocuk istedim, 2,3 sene düşündüm işin içinden çıkamadım, bir ilişkide hamile kaldım, eşim benim kararsızlığımdan bıkmıştı çünkü, psikoloğa gidiyorum, ama hamile kaldıktan sonra içime korku sardı, aldırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum, doğurursam da istemediğim için yine pişman olmaktan korkuyorum, neden çok isterken, birden kalbim bunu reddetti

Son düzenleme:
Aldirsaniz da pişman olacakmissiniz gibime geldi. Cocuk isteyip hamile kalmissiniz simdi tam tersi istiyosunuz. Gec olmadan iyice dusunun tasinin. Kendi kalbinizden geçeni yapin. Baskasini dinlemeyin bu cocuga siz bakacaksiniz

Aldirsaniz da pişman olacakmissiniz gibime geldi. Cocuk isteyip hamile kalmissiniz simdi tam tersi istiyosunuz. Gec olmadan iyice dusunun tasinin. Kendi kalbinizden geçeni yapin. Baskasini dinlemeyin bu cocuga siz bakacaksiniz
Ben ne istediğimi bilmiyorum, psikoloğa gidiyordum, çok düşündüm cocuk konusu artık karar veremeyince, bir şekilde oldu, ama şu anda hamile kaldığım halde kararsızım ve korkuyorum

Yani çocuk böyle bi şey değil kusura bakma. Sen istemişsin herhalde gökten direk gelmedi. İstemiş yapmışsın şimdi bakamam özgürlüğüm gider diye aldırmak nedir ya?
8 yaşındaki çocuğunuza da bu kafayla sağlam baktığınızı düşünmüyorum. Ona da böyle der misiniz acaba?
Psikoloğa da gidiyosunuz ama işe yaramıyor demek ki. Yazık valla.

İyi de emin olmadan zort diye bebek denenir mi, bu sefer de yok olmadı aldirayim olur mu? Pazardan elma değil armut almaya mi karar veriyorsun. Doktorunla iyice bı plan yap konuş, belli ki aldirsan da aldırmasan da yine pişman olacaksın. Bebek istediğin vakit bilmiyor muydun özgürlüğünün kisitlanacagini? O zamanda aynı ihtimaller vardı.

Yani çocuk böyle bi şey değil kusura bakma. Sen istemişsin herhalde gökten direk gelmedi. İstemiş yapmışsın şimdi bakamam özgürlüğüm gider diye aldırmak nedir ya?
8 yaşındaki çocuğunuza da bu kafayla sağlam baktığınızı düşünmüyorum. Ona da böyle der misiniz acaba?
Psikoloğa da gidiyosunuz ama işe yaramıyor demek ki. Yazık valla.
Benim son zamanlarda psikolojim bozuk, 8 sene geçti ilk defa hamile kaldım, sağlıklı karar veremiyorum, zaten bir karar da veremiyorum, felç gibiyim şu an

İyi de emin olmadan zort diye bebek denenir mi, bu sefer de yok olmadı aldirayim olur mu? Pazardan elma değil armut almaya mi karar veriyorsun. Doktorunla iyice bı plan yap konuş, belli ki aldirsan da aldırmasan da yine pişman olacaksın. İstediğin vakit bilmiyor muydun özgürlüğünün kisitlanacagini?
Karar veremedim çünkü halen de öyleyim 2,3 sene düşündüm işin içinden çıkamadım

İnsanların size evet git aldır demesini mi bekliyorsunuz? Yazdığınız gerekçelerle kimseden böyle bir cevap duyamazsınız. Çok bencilce bu yaptığınız “yalnız kalmamak” için bile isteye bencilce hamile kalmışsınız şimdi de özgürlüğüm gidecek diye yine bencilce nedenlerle aldırmak istiyorsunuz madem psikolojik tedavi görüyorsunuz böyle bir kararı şu an vermeseydiniz o zaman. Çocuk böyle bir şey değil hanımefendi. Sanki internetten bir şey almışsınız da beğenmemişsiniz iade etmek ister gibi konuşuyorsunuz pes doğrusu ya. Böyle insanların da pat diye çocuğu oluyor, tosun gibi de doğum yapıyorlar ben de buna şaşıyorum.

İnsanların size evet git aldır demesini mi bekliyorsunuz? Yazdığınız gerekçelerle kimseden böyle bir cevap duyamazsınız. Çok bencilce bu yaptığınız “yalnız kalmamak” için bile isteye bencilce hamile kalmışsınız şimdi de özgürlüğüm gidecek diye yine bencilce nedenlerle aldırmak istiyorsunuz madem psikolojik tedavi görüyorsunuz böyle bir kararı şu an vermeseydiniz o zaman. Çocuk böyle bir şey değil hanımefendi. Sanki internetten bir şey almışsınız da beğenmemişsiniz iade etmek ister gibi konuşuyorsunuz pes doğrusu ya. Böyle insanların da pat diye çocuğu oluyor, tosun gibi de doğum yapıyorlar ben de buna şaşıyorum.
Yazdıklarım kadar kolay değil yaşananlar, burda birkaç cümle ile anlatmak zorunda kalıyoruz, çok aleni şekilde anlatamıyorum, yüzeysel olarak anlattım, ben neden aldır demelerini bekliyeyim, kötü bir insan olsam yardım istemem, herkesin başına gelebilir , ben 2,3 senedir düşünüyorum cocuk, ama evliliğim ve yaşadığım sıkıntılar psikolojimi evet bozdu, ve hamile kaldım, bir anda düşünmedim, karar vermekten çok zorlanıyorum, felç gibiyim neden anlamakta zorlanıyorsunuz, bunu düşünmem sorumluluk bilincinden kaynaklanmıyor mu, evet yanlışlarım var ama takıntılıyım ve şu anda zor bir dönemden geçiyorum, 8 yaşımda çocuğum var ve ilk defa hamile kaldık o günden bu güne herkesin başına herşey gelir, içimdekileri söyledim, hepimizin içinden neler geçiyor kim bilir, doğurup kötü anne olmak istemiyorum, aldırıp pişman olmaktan da korkuyorum, ben zaten aldırmak istesem aldırım, ben ne istediğimi bilmiyorum anlıuormusunuz

Arkadaşlar yargılamayın lütfen yardım istiyorum bu dünyada insanın başına herşey gelir, psikolojim iyi değil belki de herşey insanlar için
Yok yargilayacagim. Her şeyi de psikolojiye bağlamayın, yetti artık.
8 yaşında bir evladiniz var Allah bağışlasın. Pekala çocuk nasıl yapılır ve bakılır, nasıl sorumlulukları olur gibi tüm detayları bildiğinizi düşünüyorum.
Şimdi bir kere çocuk denedim oldu, sonra vazgeçtim. Yok yan battı, camura battı gibi sanki manavdan meyve sebze alır tarzı yazisiniz tam olarak yargılanmayı hak ediyor.
Çocuğu aldırıp aldirmama kararınızı değil ilk etapta bu anlamsız ve bilinçsiz hareketlerinizi yargiliyorum farkındasiniz değil mi? Yoksa kimsenin bekçisi değilim.

Hem yalnız kalamamak için bencilce hamile kalmış neden diyorsunuz, yalnız kalmak çok kolay birşey değil, bende değilim, kararsızım, yıllardır düşündüm, bana arkadaş olur belki dedim, ama sağlıklı annelik yapabilir miyim diye korkuyorum, sağlıklı kararlar veremiyorum? Beni kendimi açıklamak zorunda bırakan şeyler yazmayın, bana fikrinizi sebeplerini yazarak izah edin lütfen, yargılanmaya değil yardıma ihtiyacım var

Yok yargilayacagim. Her şeyi de psikolojiye bağlamayın, yetti artık.
8 yaşında bir evladiniz var Allah bağışlasın. Pekala çocuk nasıl yapılır ve bakılır, nasıl sorumlulukları olur gibi tüm detayları bildiğinizi düşünüyorum.
Şimdi bir kere çocuk denedim oldu, sonra vazgeçtim. Yok yan battı, camura battı gibi sanki manavdan meyve sebze alır tarzı yazisiniz tam olarak yargılanmayı hak ediyor.
Çocuğu aldırıp aldirmama kararınızı değil ilk etapta bu anlamsız ve bilinçsiz hareketlerinizi yargiliyorum farkındasiniz değil mi? Yoksa kimsenin bekçisi değilim.

Hanımefendi anlattığınız gibi yapıcam cocuk sonra vazgeçtim gibi olmadı hiçbirşey, ben yargılanmak değil yardım istemek için kendimi anlattım, lütfen eleştirinizi yaptınız içiniz rahat edebilir

Bana neden yaptın ettin demeyin , ben hangisinin önüm de doğru karar olduğunu bilmiyorum, bana tecrübe etmiş yada öngörüsü olan hanımların tavsiyelerine ihtiyacım var, yargılarınızı ve kavga ile iç içe geçen tartışmaları yapmayın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X