5 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum çaresiz kaldım yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi lütfen eleştirinizi yaptınız, ben yardıma ihtiyacı olan bir insanım, bir karar felci geçiriyorum şu an, lütfen artık devam etmenize gerek yok
İyi de ne yapmamızı bekliyorsun biz psikolog muyuz? Biz ne yapabiliriz ki bize soruyorsunu? Söylediğiniz şey öyle tuhaf ki. Böyle birisiniz madem düşünerek hamile kalmalıydınız. Yani hem istemişsiniz şimdi aldırmak istiyorum diyorsunuz? Doğum kontrol böyle bi şey değil!

Neden yaptın, neden ettin, sorumsuzca
İyi de ne yapmamızı bekliyorsun biz psikolog muyuz? Biz ne yapabiliriz ki bize soruyorsunu? Söylediğiniz şey öyle tuhaf ki. Böyle birisiniz madem düşünerek hamile kalmalıydınız. Yani hem istemişsiniz şimdi aldırmak istiyorum diyorsunuz? Doğum kontrol böyle bi şey değil!
evet çok istedim hep korkuyordum ama, 8 yılda bir çocuğum var, psikoloğa da gidiyorum, ama işin içinden çıkamadım, şu anda ne kadar yargılarsanız yargılayın içimde olan düşünceler şunlar; keşke yapmasaydım, aldırsam mı acaba diye düşünüyorum, psikolojim evet iyi değil biliyorum ve çok çaresizim, kaygı ve korku var, herkes burda soruyor, belki birinin yazdığı birşey bana ışık olur diye düşündüğüm için sordum, çaresizim, kararsızım

Neye yardim edelim tam olarak? Cocuk isteyip hamile kalmışsın iste, bile isteye yaptığın çocuğu git aldır diyemez kimse sana

35 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var, oğlum okula gidince çok yalnız kaldım, eşim ilgisiz, gurbetteyim, çocuk istedim, bir deneme de hamile kaldım, psikoloğa gidiyorum, ama hamile kaldıktan sonra içime korku sardı, istemiyorum aldırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum, doğurursam da istemediğim için yine pişman olmaktan korkuyorum, özgür olmak bana şu an daha cazip geldi ama kararımı veremiyorum
Hayat çok garip kimi ister nasip olmaz kimi de neyse…

Eğer aldırmam sizin için yanlış bir karar ise beni yargılamanıza gerek yok, çocuğun ve anne olmanın güzelliklerinden bahsedin lütfen, ben kötü anne isem eğer bu kötü anneye nasihatte bulunun

Hayat çok garip kimi ister nasip olmaz kimi
Neye yardim edelim tam olarak? Cocuk isteyip hamile kalmışsın iste, bile isteye yaptığın çocuğu git aldır diyemez kimse sana
çok yanlış yerdeyim, ben kimseden aldırmak için tavsiye istemiyorum, eğer kararım belli olsa sizlerden yardım istemezdim, hepiniz harika annelersiniz, bu kötü anneye yaptığının yanlış olduğunu kavga edercesine değil güzel bir şekilde söyleyin çünkü karşınız da psikolojisi bozulmuş zor durumda bir anne var, hepinize iyi günler diliyorum

Psikiyatriye gidin, böyle önemli konularda ani kararlar alıp vermek 35 yaşındaki bir kadın için hiç normal değil.

Arkadaşlar yargılamayın lütfen yardım istiyorum bu dünyada insanın başına herşey gelir, psikolojim iyi değil belki de herşey insanlar için
Seni yargılamak haddime değil kafan çok karışık eşinden destek almıyorsun pskolojin de bozuk Allah'a sığın o sana en güzel yolu gösterir burdakiler sana saldırmış güzelce senle dertleşmek varken benim naçizane fikrim aldırma bebeğini bu senin için belki bir başlangıç bu bebek senin için bir ışık zor günlerinde Allah'ın hediyesi bir mucize belki bu çocuk sayesinde dhaa iyi olacaksn korkunu anlıyorum ama asla vazgeçme senin 8 yaşında bir evladın var sende istemezdin böyle olmasını ama başına gelmiş bunun üstesinden gelebilirsiniz özgürlüğe gelince de çocuk sizi ne zamana kadar kısıtlayabılır ki

Seni yargılamak haddime değil kafan çok karışık eşinden destek almıyorsun pskolojin de bozuk Allah'a sığın o sana en güzel yolu gösterir burdakiler sana saldırmış güzelce senle dertleşmek varken benim naçizane fikrim aldırma bebeğini bu senin için belki bir başlangıç bu bebek senin için bir ışık zor günlerinde Allah'ın hediyesi bir mucize belki bu çocuk sayesinde dhaa iyi olacaksn korkunu anlıyorum ama asla vazgeçme senin 8 yaşında bir evladın var sende istemezdin böyle olmasını ama başına gelmiş bunun üstesinden gelebilirsiniz özgürlüğe gelince de çocuk sizi ne zamana kadar kısıtlayabılır ki
Çok teşekkür ederim eğer aldırmam doğru değilse bana lütfen bu şekilde anlatın, yada kararınız her ne ise bu şekilde anlatın, lütfen

Sonra da kınamayın diyorsunuz yaa linç etmeyin diyorsunuz
Bu böyle bişey değil hanımefendi yaa yazık gerçekten çok yazık

Sonra da kınamayın diyorsunuz yaa linç etmeyin diyorsunuz
Bu böyle bişey değil hanımefendi yaa yazık gerçekten çok yazık
Siz kürtaja karşı mısınız hanımefendi? O zaman lütfen bana anne olmanın, bebek sahibi olmanın güzelliklerinden bahsedin, neden bana saldırıp, kendimi daha kötü hissetmeme sebep oluyorsunuz, ben bir çıkmazdayım, bana aldırmamam konusunda güzel tavsiyeler de bulunup tatlı dil ile anlatmak varken neden taş atıyorsunuz

Evet düşündüm ama ilaç ile mevcut durumun üstünü kapatmalarından korktum belki de, konuşarak tedavi olabilirim diye düşündüm ama işe yaramış gibi durmuyor
Sağlıklı düşünemiyor , sağlıklı kararlar veremiyorsunuz gördüğünüz gibi siz düşünmeyin o yüzden,doktorlarımız bunun için var onlar karar verir ilaca vs ye.

Çok teşekkür ederim eğer aldırmam doğru değilse bana lütfen bu şekilde anlatın, yada kararınız her ne ise bu şekilde anlatın, lütfen
Her kafadan bir ses çıkar kendinizle konuşun kalbinizin sesini dinleyin Allah korkusu olan biriyseniz zaten aldrmazsiniz eşinizi de alın karşınıza konuşun çocuktan haberi varmı aldırmak bir kurtuluş değil zaten dhaa çok batarsınız sizden ricamm sizi sizden başkası anlamaz bu yüzden sakin olun

Çünkü ben kendimi iyi hissetmiyorum, yargılıyorsanız da bunu bir kere söyleyin, durmadan neden yazma mecburiyetinde hissediyorsunuz, bana yolu vurarak değil lütfen severek gösterin, benim gerçekten yardım ihtiyacım var rica ediyorum sizlerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X