- 28 Ocak 2009
- 34.578
- 58.364
- 1.123
- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
-
deprem korkum yok benim artık düzce depremini de gölcük depreminide yaşadığımz içn o korku kalmadı artık :)
Cepheleri açıksa hiç kaçırmayın derim ama etrafında arsa falan varmı,sonradan inşaat yapılırsa alacağınız evin etrafı kapanır mı?Bizimkinin cepheleri hep açık zaten 15.kat kapanma imkanı yok çevresinde de ev yapılacak arsa yok park ve okul var ve yazları buz gibi serin oluyor.
Evet diyorlardı ilk başta hatta evimizi görmeye gelmeden önce hep şunu derlerdi son kat ya yazları çok sıcak kışları ise soğuk diyorlardı,ama tam tersi kışları sıcak yazları serin oluyor bunu söylediğimizde pek inanmıyorlardı ama bunu söyleyenler özelikkle yazın bize geldiklerinde çok şaşırdılar dışarısı yanarken bizim ev küfür küfür esiyordu eski evimizde 24 saat sönmeyen klima burada 3 yıldır çalışmıyor.Ön tarafında eski bahçeli evler var yanyana 3-4 tane oraya bina yapanın hepsini alması lazım alsa yapılsada 15-20 metre ilerde olur genede.Su deposu fln da var binan önce garajı var.Size gelenler fln diyomu burda nasıl oturuyosunuz fln diye :)
evet ya bvanada diyorlar kışın üşürsünüz yazın sıcak olur illaki arakattan bi farkı olurda çok fazla olacağını düşnmüyorum birde şey yeni ev tamirat çıkar orda bilmem neEvet diyorlardı ilk başta hatta evimizi görmeye gelmeden önce hep şunu derlerdi son kat ya yazları çok sıcak kışları ise soğuk diyorlardı,ama tam tersi kışları sıcak yazları serin oluyor bunu söylediğimizde pek inanmıyorlardı ama bunu söyleyenler özelikkle yazın bize geldiklerinde çok şaşırdılar dışarısı yanarken bizim ev küfür küfür esiyordu eski evimizde 24 saat sönmeyen klima burada 3 yıldır çalışmıyor.
BİZ apartmana en son taşındık canım evimize bir sürü kişi bakmış son kat diye çekinmişler,şimdi komşuların çoğunluğu keşke son katı biz alsaydık diyorlarmış almadıklarına pişman olmuşlar bir çoğu.evet ya bvanada diyorlar kışın üşürsünüz yazın sıcak olur illaki arakattan bi farkı olurda çok fazla olacağını düşnmüyorum birde şey yeni ev tamirat çıkar orda bilmem ne
BİZ apartmana en son taşındık canım evimize bir sürü kişi bakmış son kat diye çekinmişler,şimdi komşuların çoğunluğu keşke son katı biz alsaydık diyorlarmış almadıklarına pişman olmuşlar bir çoğu.
Kızlar bana fikir verin çok acilll beğendiğim bir ev var amaaa 5. katta ve ben balkondan bakınca korkuyorumm alışırmı acaba daha önce bu 3.ten yukarı bi katta oturmadım ama yardımcı olursanız sevinirimmm oturanınız varmı 5. katta biraz da takıntılımıyım acaba
Kızlar bana fikir verin çok acilll beğendiğim bir ev var amaaa 5. katta ve ben balkondan bakınca korkuyorumm alışırmı acaba daha önce bu 3.ten yukarı bi katta oturmadım ama yardımcı olursanız sevinirimmm oturanınız varmı 5. katta biraz da takıntılımıyım acaba
Bina yeni yapılıyor Ev sahibide özenerek yaptırıyor vestiyerlerini mutfak dolaplarını banyo dolaplarını fln kendi yaptırıyor mütahite bırakmadan 5 katlı bina son katı işte tek sorunum 5.kat olması başka bir kötü yanı yok önü açık hatta mnanzaralı yükseklik korkum yok ama düşersem fln diye korkuyorumm yeğenlerim gelir düşerler fln diyorum kendi kendime annem babam nasıl çuıkacak diyorum fazla düşünüyorum heralde ama başka da istediğimm gibi bir daireyi bulamıyorum birazdaha beklesem başka yerden çıkarmı desem küçük bi yerde oturdğuğumuz için çevredeki evleride biliyorum kiraları pahalı benim istediklerimin burası hem bütçemize briaz daha uygun işte amaaan karar veremedim ki ben ve akşama ev sahibine diyeceğizz tutuyoruz yada tutmuyoruz diye başka soranlar oluyormuş çünkü ve ben pişman olmaktan kokruyorum yeni evliyim eşyalarımı tekrar bir taşımayla yıpratmak istemem sornadan(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?