Bebek İkinci El 5 kilo salcaya bebek telsizi verecek olan varmi?

eminebv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
124
4
118
35
Antalya
mrblar ablalarim bana bebek telsizi lazim bana 5 kilo salca krsiliginda gondrmek istiyen olursa lutfen cvp verin salcayi kendim yapiyorum antalyada seradan topladim kaynatim cok titizlilgimle yaptim 1 ay once yaptim ihtiyacim var bebegimi eve koymayinca olmuyor kadin halini sisde biliyosunuz.

Bebek telsizi verebilirim weewell marka özelden adresini yazarsan gönderebilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrblar ablalarim bana bebek telsizi lazim bana 5 kilo salca krsiliginda gondrmek istiyen olursa lutfen cvp verin salcayi kendim yapiyorum antalyada seradan topladim kaynatim cok titizlilgimle yaptim 1 ay once yaptim ihtiyacim var bebegimi eve koymayinca olmuyor kadin halini sisde biliyosunuz.

Annelik böyle birşey işte... Ne kadar samimi şu başlık. Keşke olsada göndersem keşke durumum olsa da en iyisinden bir tane alıp gönderebilsem dedirtti. Allah herseyin en güzelini gönlünüze göre versin. Sağlıklı bereketli şansli bir ömrü olsun yavrunuzun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keske imkanim olabilsede o yavrun icin ben gonderebilsem keske bir bebegim olsada onun telsizini alip sana yolllasam rabbim yavruna hayirli omur nasip eylesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X