Bu gün doğan tüm üyelere daha nice sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum
lereenim, kaliste, ayn.....sizi ayrıca öpüyor, kucaklıyorum..
Bu gün doğan tüm üyelere daha nice sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum
lereenim, kaliste, ayn.....sizi ayrıca öpüyor, kucaklıyorum..
DOĞUM GÜNÜM....
öyle mutluyumki bir yıl daha görebildim, ömrümün bir yılını daha yaşayabildim diye.Her yaş
beni mutluluğa sürüklemiştir, çünkü, yaşım ne olursa olsun içimdeki çocuğu hiç büyütmedim
hep küçük kaldı ve kalacak.
İçimdeki çocukla birlikte yaşamın hergün bir yüzüyle karşılaştım.Çok şey gördüm
öğrendim.Hatalar yaptım, Yıllar geçtikçe hatalarımı tekrarlamamaya gayret ettim .
Gençlik yıllarımda olaylara bakışımdaki saflığımı, şimdi gülümseyerek
anımsıyorum .Oysaki o yaşlarda kendimi ne kadar olgun ve herşeyi bilir havalarındaydım.
Zaman geçtikçe hayattan neler bekleyip neler beklemeyeceğimi daha iyi görmeye başladım. Beni
geçmiş yıllarımda üzen, kırılmama sebep olan olaylar ,insanlar, artık aynı şekilde etkilemiyor.
Kendimi her geçen yıl daha iyi tanıyor, kararlarımı daha doğru alıyor, adımlarımı daha
emin atıyorum. Hoşlanmadığım yanlarımı, sevmediğim özlelliklerimin sivriliklerini törpüleyerek yumuşatmaya
çalışıyorum .
Yıllar geçtikçe, yaşım ilerledikçe hayata daha ılımlı,daha hoşgörülü bakıyor ve gençliğimdeki
asi kız yerini, olgun tecrübeli bana bırakıyor.
Yaşlanmaktan korkan ,şikayet edenler bu yazımdan sonra sakın korkup şikayet etmeyin.Yaşlanmak
güzel, tabi sağlıklı olduğun sürece.
Yeni yaşım bana ne getirir ve benden ne götürür bilmem ama sağlık_sevgi_huzur dolu bir yaş olsun
ve ben bu yaşımı gülümseyerek hatırlayayım.
Lereenimden sevgiler...
Galiba biraz şımartılmak istiyorum:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?