- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Gözümüzle görene kadar beklemesek de azıcık ipuçlarını sorgulayabilsek o çocuklar ölmeyecek işte, biz de bunu anlatamiyoruzInsanları direk kendi çocuklarının katili diye yaftalamak nasıl bisey?Hiç mi allah korkunuz yok günahını alıyorsunuz belki insanların.Evet bu bir ihtimal.Maalesef ülkemizde çok fazla oluyor böyle olaylar ama sanki gözünüzle görmüş gibi direk aileye katıl demek hoş değil.
Hani boyle grip olurken gözler ve etrafı kizarirya aynı o sekildiAltı kızarmış derken?
Bulaşık makinesini şokla karşılıyorlar ama evlerinde klima var, üstelik onlar evsahibi siz onların kiracısısınızİşte bu bende böyle düşünmüştüm.bulasik makinam kurulurken bile şoka girmişlerdi .garip insanlar .bende kendi kendime demiştim lan bunlar magaradanmi çıktı diye
Hiç böyle dusunmemistimBu iş tıbbi değil adli arkadaşım, ben kasıt olduğunu düşünüyorum, sizin yerinizde olsam sadece 183 ü arar bilgi verirdim, aradığımı da kadına soylemezdim
Bulaşık makinası belki çok lüks kaciyordur onlara hani doguda genelde kadın ev işini herşeyini elleriyle halleder ya .klimayı evin erkegide kullanıyor sonuçta .ama bulaşığı kadın yıkar .ben söylediğimde abla sende al zaten kalabaliksiniz rahat edersin dediğim de güldü .ben kocama söylesem .' sen neye varsin 'der bana dediBulaşık makinesini şokla karşılıyorlar ama evlerinde klima var, üstelik onlar evsahibi siz onların kiracısısınız
Bir komşumuzun 5 kızı var, hepsi büyümüş yetişmiş sağlıklı kızlar. Ama ölen 3 erkek bebekleri var, hepsi de doğumdan bir süre sonra ölmüş, sebebini hiç araştırmamışlar. Muhtemelen genetik bir hastalıkları vardı o yüzden erkek çocukların hiçbiri yaşamadı, ama kızlardan hiç ölen yok.
O nedenle konu sahibinin bahsettiği ailenin katil olduğunu düşünmüyorum, yalnızca yaşadıkları acının ne kadar büyük olduğunu düşünüp üzülüyorum. Umarım bu bebek yaşar…
Ip uçlarını aileye direk katıl diyerek mi sorguluyoruz yani sizi anlıyorum ama bu yaklaşım hoş değil.onu hangi üye yada üyeler yazdi hatirlamiyorum ama konu sahibine onlar katıl siz de onlara yandaşlik ediyorsunuz gibi bisey söylendi.Gözümüzle görene kadar beklemesek de azıcık ipuçlarını sorgulayabilsek o çocuklar ölmeyecek işte, biz de bunu anlatamiyoruz
Doktora gideceklermis yaa. Kadin Turkce bilmedigi icin oglunu bekliyormus hastaneye gitmek için.Çok enteresan doğuda da yasadik bir sure, dogulu tanidigimda cok gayet gozu acik akli selim insanlar.
Şu devirde hasta olununca hastaneye gidilmesi gerektigini bilmeyen insan mi olur.
Parasal sorunlari olabilir belki diyecegim ama kiraya verecek evleride varmis.
Droktorlara mi guvenmiyorlar acaba
Bilmiyorum ki sanırım nazardan olduğunu düşünüyorlar.kizin boynunda nazar boncukları falan varÇok enteresan doğuda da yasadik bir sure, dogulu tanidigimda cok gayet gozu acik akli selim insanlar.
Şu devirde hasta olununca hastaneye gidilmesi gerektigini bilmeyen insan mi olur.
Parasal sorunlari olabilir belki diyecegim ama kiraya verecek evleride varmis.
Droktorlara mi guvenmiyorlar acaba
Ben söyledim ve yüzde elli ihtimalle dedim...Böyle bir ihtimal varken yüzde bir bile olsa dehşete düşülmesi gerekirken bu kadar şüphenin arasında hala ailenin günahını almaktan korkanlari diğer ihtimalin günahının daha ağır olduğunu hatırlatmak isterimIp uçlarını aileye direk katıl diyerek mi sorguluyoruz yani sizi anlıyorum ama bu yaklaşım hoş değil.onu hangi üye yada üyeler yazdi hatirlamiyorum ama konu sahibine onlar katıl siz de onlara yandaşlik ediyorsunuz gibi bisey söylendi.
Allah rızası için yeter ya neye inanmak istiyorsanız inanın .ben zaten daha buradayım ortada bişi varsa ben zaten kendim gerekeni yaparım.Ben söyledim ve yüzde elli ihtimalle dedim...Böyle bir ihtimal varken yüzde bir bile olsa dehşete düşülmesi gerekirken bu kadar şüphenin arasında hala ailenin günahını almaktan korkanlari diğer ihtimalin günahının daha ağır olduğunu hatırlatmak isterim
Ha iyi o zaman, doğurup doğurup ölümlerini izlemelerinde sakınca yok demek kiBelki araştırılmıştır .bide o araştırmalar bildiğim kadarıyla zor bı süreç yıllar sürüyor .hatta hiç sonuç alamayan var sebebi bilinmiyor.benim bı akrabadan biliyorum onlar bı turlu sebebi öğrenememisti .....ha birde yanılmıyorsam o abla ya amcasının oğlu yada halasının oğlu akraba evliliği yapılmış.kocasi akrabası oluyor
Ev sahibi kira almayı biliyor evde klima her türlü teknoloji var ama beş tane çocuğu ölmüş niye haberi yok çocuk usutmus şurup yazdırmak için doktora gitmeyi beceremiyor sonra da aciyalim yazikkk ne saçmalık ya çok sinirlendimAlla alla bak sen, klima gibi bi teknoloji mi varmış evde? Taşları birbirine sürterek ateş yakıyorlar sanmıştım!!
Piraye biraz daha ölüm dersen valalhi sen bana sebeb olacaksın.ozamanda sana katil derler . gercekten sinirlerimbozuldi daha fazla olum duymak istemiyorum .ha böyle ha şöyle .duymak istemiyorumHa iyi o zaman, doğurup doğurup ölümlerini izlemelerinde sakınca yok demek ki
Ev sahibi kira almayı biliyor evde klima her türlü teknoloji var ama beş tane çocuğu ölmüş niye haberi yok çocuk usutmus şurup yazdırmak için doktora gitmeyi beceremiyor sonra da aciyalim yazikkk ne saçmalık ya çok sinirlendim
Valla herşeyi bekliyorum daha dün kadının biri ben İranlı ülkenize gelecem akıl verin dedi milleti birbirine düşürdü . Kazen bugün açıkladı kadın İran değil Almanya danmis ....ben burada ki çoğu üyeden korktum valla hatta ben o üyenin buradaki bir Almanya sevdalısı olduğunu tahmin ediyorum ya neyse. Her ülke konusunda buraya mok atıp atıp durur ne diyim Allah düşürmesin.Ben öyle bişi yapmam .işte bu kadını bu yüzden sevmiyorum her konumda böyle şeyler yazıyor .şimdi onu göz ardi edicegim. Uğraşamam milletin egosuyla
Niye ki kendi çocuğuna tecavüz eden babalarSonuna kadar katılıyorum sana nasıl bir düşünce tarzı ya insan kendi çocuğuna yapabilirmi kasten Allah akıl fikir versin kötü yorum yapanlara gerçekten
BBelki araştırılmıştır .bide o araştırmalar bildiğim kadarıyla zor bı süreç yıllar sürüyor .hatta hiç sonuç alamayan var sebebi bilinmiyor.benim bı akrabadan biliyorum onlar bı turlu sebebi öğrenememisti .....ha birde yanılmıyorsam o abla ya amcasının oğlu yada halasının oğlu akraba evliliği yapılmış.kocasi akrabası oluyor
Bence komik olan sizin dKomik misiniz?
Bu isin dogusu batisi yok.
3 çocuğunu öldüren anneye 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezası
Adana'da çocukları Mehmet Emin (10), Semanur (8) ve Mahmut Cice'yi (4) öldürmekten yargılanan Selma Cice (30), 'Çocuklarını kasten öldürmek' suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Karar duruşmasında son kez savunması alınan Selma Cice "Gerçekten isteyerek çocuklarımı...www.sozcu.com.tr
EVLAT KATİLİ! Son dakika: Çocuğunu öldüren anne için çarpıcı rapor! - Haberler | Son dakika haberleri
Son dakika haberleri! İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 yaşındaki oğlu Eymen Sadık Durak'ı sevgilisi Serkan Elçetin (38) ile öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan anne Mine Durak ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Korkunç olaydan sonra hazırlanan raporda, anne Mine Durak'ın (26) akıl sağlığı...m.haberturk.com
Gaziantep'te vahşet! Altını ıslattığı için çocuğunu öldürdü
Gaziantep'te vahşet! Altını ıslattığı için çocuğunu öldürdü haberi okuyun.m.memohaber.com
4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü
Adana Kozan'da bir kadın, 4 yaşındaki oğlunu apartman inşaatının giriş katında tişörtüyle boğarak öldürdü. Gözaltına alınan kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.www.ntv.com.tr
7 aylık bebeğini boğarak öldüren anne tutuklandı
7 aylık Güneş bebeği battaniye ile boğarak öldürdüğü ortaya çıkan anne Özlem K., tutuklandı.www.hurriyet.com.tr
Kocaeli'de bebeğini öldüren cani annenin iddianamesi hazırlandı
Evinin banyosunda doğum yapan Merve T.'nin bebeğini bıçaklayarak öldürmesiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede, Merve T.’nin bebeği 9 bıçak darbesi ile öldürdüğü bilgisi yer aldı.www.ensonhaber.com
KORKUNÇ İDDİA! Son dakika: Yeni doğan bebeğini öldürdü - Haberler | Son dakika haberleri
SON DAKİKA HABERLERİ... Konya'da dehşete düşüren bir iddia ortaya çıktı. Kentin Ereğli ilçesinde, tarım işçisi Zekiye T., yeni doğan bebeğini öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alındım.haberturk.com
CANİ BABA! Son dakika: 10 yaşındaki çocuğunu boğarak öldürdü! | Son dakika haberleri
Son dakika haberleri! Konya'da tüyler ürperten bir olay meydana geldi. Kentte bir baba, oğlunu boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldum.haberturk.com
İnanın komik olan sizin söyledikleriniz çocuklarını öldüren anne baba var bizde biliyoruz ama bu sadece Bi ihtimal bukadar kötü düşünmek gerçekten değişiksiznizKomik misiniz?
Bu isin dogusu batisi yok.
3 çocuğunu öldüren anneye 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezası
Adana'da çocukları Mehmet Emin (10), Semanur (8) ve Mahmut Cice'yi (4) öldürmekten yargılanan Selma Cice (30), 'Çocuklarını kasten öldürmek' suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Karar duruşmasında son kez savunması alınan Selma Cice "Gerçekten isteyerek çocuklarımı...www.sozcu.com.tr
EVLAT KATİLİ! Son dakika: Çocuğunu öldüren anne için çarpıcı rapor! - Haberler | Son dakika haberleri
Son dakika haberleri! İzmir'in Bornova ilçesinde, 5 yaşındaki oğlu Eymen Sadık Durak'ı sevgilisi Serkan Elçetin (38) ile öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan anne Mine Durak ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Korkunç olaydan sonra hazırlanan raporda, anne Mine Durak'ın (26) akıl sağlığı...m.haberturk.com
Gaziantep'te vahşet! Altını ıslattığı için çocuğunu öldürdü
Gaziantep'te vahşet! Altını ıslattığı için çocuğunu öldürdü haberi okuyun.m.memohaber.com
4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü
Adana Kozan'da bir kadın, 4 yaşındaki oğlunu apartman inşaatının giriş katında tişörtüyle boğarak öldürdü. Gözaltına alınan kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.www.ntv.com.tr
7 aylık bebeğini boğarak öldüren anne tutuklandı
7 aylık Güneş bebeği battaniye ile boğarak öldürdüğü ortaya çıkan anne Özlem K., tutuklandı.www.hurriyet.com.tr
Kocaeli'de bebeğini öldüren cani annenin iddianamesi hazırlandı
Evinin banyosunda doğum yapan Merve T.'nin bebeğini bıçaklayarak öldürmesiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede, Merve T.’nin bebeği 9 bıçak darbesi ile öldürdüğü bilgisi yer aldı.www.ensonhaber.com
KORKUNÇ İDDİA! Son dakika: Yeni doğan bebeğini öldürdü - Haberler | Son dakika haberleri
SON DAKİKA HABERLERİ... Konya'da dehşete düşüren bir iddia ortaya çıktı. Kentin Ereğli ilçesinde, tarım işçisi Zekiye T., yeni doğan bebeğini öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alındım.haberturk.com
CANİ BABA! Son dakika: 10 yaşındaki çocuğunu boğarak öldürdü! | Son dakika haberleri
Son dakika haberleri! Konya'da tüyler ürperten bir olay meydana geldi. Kentte bir baba, oğlunu boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldum.haberturk.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?