5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 tanesi niye ölmüş ? 1 2 değil doğurup büyütüp 7 aylık oldugunda nasıl kaybediyor bu ihmalkarliktan muhtemelen diye düşünüyorum çocuklar hasta olduğunda doktora gitmezse ölür tabi , doktordan korkmayı bilen çocuk niye doğuruyor anlamıyorum

Gözümüzle görene kadar beklemesek de azıcık ipuçlarını sorgulayabilsek o çocuklar ölmeyecek işte, biz de bunu anlatamiyoruz

İşte bu bende böyle düşünmüştüm.bulasik makinam kurulurken bile şoka girmişlerdi .garip insanlar .bende kendi kendime demiştim lan bunlar magaradanmi çıktı diye
Bulaşık makinesini şokla karşılıyorlar ama evlerinde klima var, üstelik onlar evsahibi siz onların kiracısısınız

Bu iş tıbbi değil adli arkadaşım, ben kasıt olduğunu düşünüyorum, sizin yerinizde olsam sadece 183 ü arar bilgi verirdim, aradığımı da kadına soylemezdim
Hiç böyle dusunmemistim
Konu sahibi dikkat edin bakın, bu da acı bı ihtimal

Bulaşık makinesini şokla karşılıyorlar ama evlerinde klima var, üstelik onlar evsahibi siz onların kiracısısınız
Bulaşık makinası belki çok lüks kaciyordur onlara hani doguda genelde kadın ev işini herşeyini elleriyle halleder ya .klimayı evin erkegide kullanıyor sonuçta .ama bulaşığı kadın yıkar .ben söylediğimde abla sende al zaten kalabaliksiniz rahat edersin dediğim de güldü .ben kocama söylesem .' sen neye varsin 'der bana dedi

Bu gayet normal, genetik bozukluk varsa erkekler hasta doğar ve hasta yaşar/ölür. Erkeklerin ölüp kızların yaşaması gayet doğaya uygun. Normal olmayan zaten burda 5 kızın ölüp erkek çocukların yaşaması.

Gözümüzle görene kadar beklemesek de azıcık ipuçlarını sorgulayabilsek o çocuklar ölmeyecek işte, biz de bunu anlatamiyoruz
Ip uçlarını aileye direk katıl diyerek mi sorguluyoruz yani sizi anlıyorum ama bu yaklaşım hoş değil.onu hangi üye yada üyeler yazdi hatirlamiyorum ama konu sahibine onlar katıl siz de onlara yandaşlik ediyorsunuz gibi bisey söylendi.

Doktora gideceklermis yaa. Kadin Turkce bilmedigi icin oglunu bekliyormus hastaneye gitmek için.

Bilmiyorum ki sanırım nazardan olduğunu düşünüyorlar.kizin boynunda nazar boncukları falan var

Ben söyledim ve yüzde elli ihtimalle dedim...Böyle bir ihtimal varken yüzde bir bile olsa dehşete düşülmesi gerekirken bu kadar şüphenin arasında hala ailenin günahını almaktan korkanlari diğer ihtimalin günahının daha ağır olduğunu hatırlatmak isterim

Allah rızası için yeter ya neye inanmak istiyorsanız inanın .ben zaten daha buradayım ortada bişi varsa ben zaten kendim gerekeni yaparım.

neyse... bu konuyla ilgili son yorumum...

pohpohlanmak icin actiniz konuyu ah ne iyisin yardimci olmussun vs dememiz icin ama gerceklerle yüzlestiniz. Ve hicbir yardiminiz dokunmadı o aileye. Yardim etmek icin hala gec kalmadıginizi belirtmek isterim. Gerekli yerlere ihbar edin.

Ha iyi o zaman, doğurup doğurup ölümlerini izlemelerinde sakınca yok demek ki

Alla alla bak sen, klima gibi bi teknoloji mi varmış evde? Taşları birbirine sürterek ateş yakıyorlar sanmıştım!!
Ev sahibi kira almayı biliyor evde klima her türlü teknoloji var ama beş tane çocuğu ölmüş niye haberi yok çocuk usutmus şurup yazdırmak için doktora gitmeyi beceremiyor sonra da aciyalim yazikkk ne saçmalık ya çok sinirlendim

Ha iyi o zaman, doğurup doğurup ölümlerini izlemelerinde sakınca yok demek ki
Piraye biraz daha ölüm dersen valalhi sen bana sebeb olacaksın.ozamanda sana katil derler . gercekten sinirlerimbozuldi daha fazla olum duymak istemiyorum .ha böyle ha şöyle .duymak istemiyorum

Kadın böyle şeylerle uğraşmiyor kocasi bakıyor böyle islere

Ben öyle bişi yapmam .işte bu kadını bu yüzden sevmiyorum her konumda böyle şeyler yazıyor .şimdi onu göz ardi edicegim. Uğraşamam milletin egosuyla
Valla herşeyi bekliyorum daha dün kadının biri ben İranlı ülkenize gelecem akıl verin dedi milleti birbirine düşürdü . Kazen bugün açıkladı kadın İran değil Almanya danmis ....ben burada ki çoğu üyeden korktum valla hatta ben o üyenin buradaki bir Almanya sevdalısı olduğunu tahmin ediyorum ya neyse. Her ülke konusunda buraya mok atıp atıp durur ne diyim Allah düşürmesin.

Sonuna kadar katılıyorum sana nasıl bir düşünce tarzı ya insan kendi çocuğuna yapabilirmi kasten Allah akıl fikir versin kötü yorum yapanlara gerçekten
Niye ki kendi çocuğuna tecavüz eden babalar
Ya da kendi çocuğuna tecavüz ettiren anneler
Ya da kendi çocuğunu döven sevgilisine de öldürten anne ( eymenin annesi İzmir) görmediniz mi

B
Bence komik olan sizin d
İnanın komik olan sizin söyledikleriniz çocuklarını öldüren anne baba var bizde biliyoruz ama bu sadece Bi ihtimal bukadar kötü düşünmek gerçekten değişiksizniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…