- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yahu oğlunu bekliyordu kadın . oglu evde yoktu ben diyince iyi olur dediNeyi gozunuzle goruyorsunuz Allah askina ayni evdemi yasiyorsunuz. Neler duyuyoruz bu kadar körü körüne savunmanın anlami yok. Dil bilmiyor diye dr a goturmeye utaniyor diyorsunuz ne utanmasi ya yıkarım orayi anlatirim bi sekilde ne utanmasi yani bir de normal birseymis gibi yaziyorsunuz utaniyor diye. Iyi ozaman utana utana bütün bebeleri ölsün.
Zaten karpuz un çok ilgililer diyip yemin ettiği süreç 15 günAynı fikirdeyim. Çevre karşı kızlarına ilgili gibi görünüyor da olabilir. Dünya o kadar kötüleşti ki her şey mümkün.
Vallahi şok oldular bende onlarla şok oldim .hatta dedimki abla sen daha kalabalıksin istersen al rahat edersin .kadın güldü dediki .ben kocama söylesem bana derki ' ozaman sen neye varsin 'E klimalari var? Klima taktirip bulasik makinasina mi şok oluyorlar?
Yavrum yazıyoruz ya onca kişi. 5 bebeğin ölmesi şüpheli bunda bir şey vardır diyeBasım niye yansinki onu anlamadım.alt tarafı kadınla doktora gittik ilaç yazdirdik
Vallahi sizde görseniz sizde dersiniz garip insanlar evet ama .çokta tatlılar ben çok sevdim onlarıZaten karpuz un çok ilgililer diyip yemin ettiği süreç 15 gün15 gün önce tanışmış aileyle, hemen de ikna olmuş komple iyi insanlar olduklarina
Evet hemen ikna olmus. İnşallah biz yanılıyoruzdur. Bunu tüm kalbimle diliyorumZaten karpuz un çok ilgililer diyip yemin ettiği süreç 15 gün15 gün önce tanışmış aileyle, hemen de ikna olmuş komple iyi insanlar olduklarina
Anladım .öyle ama şimdiye kadar böyle bişi olsa mutlaka devlet peşine düşerdi olayın.demekki hastalıktan ölüyorlar .kadın kizinin boynuna nazar boncuğu doldurmuş . .oda nazardan öldüklerini düşünüyor sanirimYavrum yazıyoruz ya onca kişi. 5 bebeğin ölmesi şüpheli bunda bir şey vardır diye
Evet o kadar cocukta sadece kiz bebeklerini bulan nazar. Cok mantikli gercekten.Anladım .öyle ama şimdiye kadar böyle bişi olsa mutlaka devlet peşine düşerdi olayın.demekki hastalıktan ölüyorlar .kadın kizinin boynuna nazar boncuğu doldurmuş . .oda nazardan öldüklerini düşünüyor sanirim
Yahu ben ne bilim oğlunu bekledigini .ben yukarı çıktım dedim abla ben dışarı cikiyorum çıkmışken senin kizida götürelim .oda dediki oğlan evde yoktu zaten iyi olur dedi .hazırlandi gittik .gökten vahiymi geldi sanki bana bu oğlan evde yok oyuzden kadında Türkçe bilmiyor diye gidemiyor diyeOnce hastane bilmez sadece dua okurdu kadin. Sonra bir anda hastaneye gidecekti ama oglunu bekliyor oldu.
E oğlunu bekliyorsa karpuzun anlattigi kadar dramatik bir olay yokmus demek ki.
Benim de kafamda soru işaretleri bu noktada kaldı.Once hastane bilmez sadece dua okurdu kadin. Sonra bir anda hastaneye gidecekti ama oglunu bekliyor oldu.
E oğlunu bekliyorsa karpuzun anlattigi kadar dramatik bir olay yokmus demek ki.
Abartmayalım isterseniz.kadin sezeryan ameliyat olmuş hatta .ameliyat yerini gösterdi halada ağrılarım var dedi ..hastanede doğurmuş .ve 6.7 aylık bebek aşısi falan herşeyi vardır oyuzdn hastane yüzü gormemis değillerdirEvet o kadar cocukta sadece kiz bebeklerini bulan nazar. Cok mantikli gercekten.
Devlet peşine nasil düşsün hastanede dogmayan bebeklerin? Anlattığınız yaşam tarzında 5 aylik ölen bebeklerin kimligi bile yoktur.
Kayitsiz dogup kayıtsız ölmüşlerdir. Ölürken bile doktora gitmemislerdir Allah bilir. Kim neyin pesine düşecek? Gercekten burada yazdiginiz kadar saf olamazsınız ya
Ya hani hastane bilmiyorlardi?? Siz yazdiniz ya saka misiniz siz?Abartmayalım isterseniz.kadin sezeryan ameliyat olmuş hatta .ameliyat yerini gösterdi halada ağrılarım var dedi ..hastanede doğurmuş .ve 6.7 aylık bebek aşısi falan herşeyi vardır oyuzdn hastane yüzü gormemis değillerdir
Ya kıvırıyor ya bariz abartarak açmış konuyu. Ogluyla doktora götürecek kadin niye abla gidelim dediginde "adresim burasi degil bakar mi" desin? Madem birkac saat sonra gidecek.Abartmayalım isterseniz.kadin sezeryan ameliyat olmuş hatta .ameliyat yerini gösterdi halada ağrılarım var dedi ..hastanede doğurmuş .ve 6.7 aylık bebek aşısi falan herşeyi vardır oyuzdn hastane yüzü gormemis değillerdir
Allah'ım vallahi kafayı yedirtirsiniz insana .kadın doğuma tek gitmemiştir heralde .kızını götürmek için bile oğlunu beklemişti .oğlu büyük 20 yaş falan vardır biride 15 yaslardaYa hani hastane bilmiyorlardi?? Siz yazdiniz ya saka misiniz siz?
Yok başka türlü anlamayacaksin şöyle anlatayım sana; şu anda elimizdeki verilere göre yüzde elli ihtimalle 5 bebeği gözünü kırpmadan öldürmüş canileri seviyorsun, onlara yaptıkları işi sürdürebilmeleri için şahitlik edip yardım ediyorsun...Vallahi sizde görseniz sizde dersiniz garip insanlar evet ama .çokta tatlılar ben çok sevdim onları
İnanalir gibi değildi ya .kadın hala hastane bilmiyor neyi anlamıyorsunuz .tek gitmiyor hastanelere . istesede gidemez Türkçesi yok bu kadininYa kıvırıyor ya bariz abartarak açmış konuyu. Ogluyla doktora götürecek kadin niye abla gidelim dediginde "adresim burasi degil bakar mi" desin? Madem birkac saat sonra gidecek.
Hadi hepsini gectim konuyu acarken hastane bilmez, dua okur sadece diyordu. Simdi hastanede dogumlar, sezaryenler cikti.
Ya cok komiksiniz gercekten. Daha kendini anlatamayan biri olarak yine iyi yardimci olabilmissiniz kadina valla.Allah'ım vallahi kafayı yedirtirsiniz insana .kadın doğuma tek gitmemiştir heralde .kızını götürmek için bile oğlunu beklemişti .oğlu büyük 20 yaş falan vardır biride 15 yaslarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?