5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu oğlunu bekliyordu kadın . oglu evde yoktu ben diyince iyi olur dedi

Aynı fikirdeyim. Çevre karşı kızlarına ilgili gibi görünüyor da olabilir. Dünya o kadar kötüleşti ki her şey mümkün.
Zaten karpuz un çok ilgililer diyip yemin ettiği süreç 15 gün 15 gün önce tanışmış aileyle, hemen de ikna olmuş komple iyi insanlar olduklarina

Yavrum yazıyoruz ya onca kişi. 5 bebeğin ölmesi şüpheli bunda bir şey vardır diye
Anladım .öyle ama şimdiye kadar böyle bişi olsa mutlaka devlet peşine düşerdi olayın.demekki hastalıktan ölüyorlar .kadın kizinin boynuna nazar boncuğu doldurmuş . .oda nazardan öldüklerini düşünüyor sanirim

Evet o kadar cocukta sadece kiz bebeklerini bulan nazar. Cok mantikli gercekten.

Devlet peşine nasil düşsün hastanede dogmayan bebeklerin? Anlattığınız yaşam tarzında 5 aylik ölen bebeklerin kimligi bile yoktur.

Kayitsiz dogup kayıtsız ölmüşlerdir. Ölürken bile doktora gitmemislerdir Allah bilir. Kim neyin pesine düşecek? Gercekten burada yazdiginiz kadar saf olamazsınız ya

Once hastane bilmez sadece dua okurdu kadin. Sonra bir anda hastaneye gidecekti ama oglunu bekliyor oldu.
E oğlunu bekliyorsa karpuzun anlattigi kadar dramatik bir olay yokmus demek ki.
Yahu ben ne bilim oğlunu bekledigini .ben yukarı çıktım dedim abla ben dışarı cikiyorum çıkmışken senin kizida götürelim .oda dediki oğlan evde yoktu zaten iyi olur dedi .hazırlandi gittik .gökten vahiymi geldi sanki bana bu oğlan evde yok oyuzden kadında Türkçe bilmiyor diye gidemiyor diye

Abartmayalım isterseniz.kadin sezeryan ameliyat olmuş hatta .ameliyat yerini gösterdi halada ağrılarım var dedi ..hastanede doğurmuş .ve 6.7 aylık bebek aşısi falan herşeyi vardır oyuzdn hastane yüzü gormemis değillerdir

Ya hani hastane bilmiyorlardi?? Siz yazdiniz ya saka misiniz siz?

Ya kıvırıyor ya bariz abartarak açmış konuyu. Ogluyla doktora götürecek kadin niye abla gidelim dediginde "adresim burasi degil bakar mi" desin? Madem birkac saat sonra gidecek.

Hadi hepsini gectim konuyu acarken hastane bilmez, dua okur sadece diyordu. Simdi hastanede dogumlar, sezaryenler cikti.

Vallahi sizde görseniz sizde dersiniz garip insanlar evet ama .çokta tatlılar ben çok sevdim onları
Yok başka türlü anlamayacaksin şöyle anlatayım sana; şu anda elimizdeki verilere göre yüzde elli ihtimalle 5 bebeği gözünü kırpmadan öldürmüş canileri seviyorsun, onlara yaptıkları işi sürdürebilmeleri için şahitlik edip yardım ediyorsun...

İnanalir gibi değildi ya .kadın hala hastane bilmiyor neyi anlamıyorsunuz .tek gitmiyor hastanelere . istesede gidemez Türkçesi yok bu kadinin

Allah'ım vallahi kafayı yedirtirsiniz insana .kadın doğuma tek gitmemiştir heralde .kızını götürmek için bile oğlunu beklemişti .oğlu büyük 20 yaş falan vardır biride 15 yaslarda
Ya cok komiksiniz gercekten. Daha kendini anlatamayan biri olarak yine iyi yardimci olabilmissiniz kadina valla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…