5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka gibi ya .dur gidip sorayım oğlan çocuklarina siz niye yaşıyonuz diye .tekrarlamaktan hoşlanmıyorum ama siz sürekli tekrarlatiyosunuz

Tamam da kadinin sizin demenizden once bunu kendi dusunup yapmasi gerekmiyor mu? Yani kizim hastaysa benim hemen götürmem lazim oglyyla fln gider hastaneye. Komşunun lafını beklicek hali yok ya?

Karpuzlu araba
Canım iyi ki senin gibi insanlar var.
Lütfen takip et .
Hiç bir canlının can acısı bizim can acimizdan az değildir.
Bu çocuk kaç aylık?

Üst katimda hemen ev sahibimiz
Karpuz sen çok tatlısın yaaa....canım benim üst katında olan bitenden senin nasıl haberin olacak? El kadar bebeğe zarar vermek için çok ses çıkarmaya gerek yok, sen ultrasound kulaklı, x-ray gözlü değilsen nasıl bileceksin ne olduğunu ,ortada bu kadar şüphe varken nasıl bu kadar kolay ikna oluyorsun masumiyetlerine...kaldı ki bazen aynı evin içinde kendi öz babaları çocuklarına kötülük yaparken yan odadaki annelerin ruhunun duymadığı olaylar biliyoruz , şimdi polis gelse dese ki siz birşey duydunuz mu? Sezdiniz mi? Ne diyeceksin çok merak ediyorum

Canım saol ama . gerçekten annenin nasıl üzüldüğünü nasıl agladinigini babanin sürekli o kızı alıp gezdirdigini abilerin sürekli o kızla oynadıklarıni gördüm .çok saf temiz insanlar .ben normalde her insana bukadar güvenmem ama gerçekten ben bunlara inanıyorum onlar kötü değiller görüyorum gözlerimle kulaklarimla

Bu 3 yaşında canım. İnşallah bişi olmaz ben bile korkuyorum artık .diğerleri hep aylıkken hayatlarını kaybetmisler
5 tane arka arkaya kiz çocuklarının vefatı insanı iskellendirmiyor değil.
Ama oladabilir.
Kimsenin günahını almak bize düşmez ama haberlerde neler görüyoruz.
Şiddet cinayet cinsel istismar ama kötü bir şey olsa muhakkak bu zamana kadar ortaya çıkardı diye düşünüyorum.
Sonuçta ölüm raporunda ölüm nedeni belirtilmek zorunda.
Sen ardına düşmekle en güzel şeyi yaptın.
Allah im hayırlı ömürler versin.

Çocuğun kimliği var mı? Gördün mü gözünle?Dr da çıkarmıştır çantasından varsa

İnşallah canım sağol bütün çocuklara

Evet evet bizzat elimle verdim doktora
Önceki ölen kızlardan birinin kimliği değildir umarım, hatta tek kimlikle 5 kız gömmüş olmaları da ihtimal dahilinde yoksa bu kadar rahat olamazlardı şimdiye kadar, arka arkaya 5 farklı ölü kayıtla illa takilirlardi resmi kurumlardan birine

İnşallah canım sağol bütün çocuklara
Bazıları bosver falan demişte karpuz bu bosverilecek bir konu mu ?
Bazi yorumları anlamış değilim.
Bu aynı şuna benzemiyor mu ?
Hani sokakta aç bir kedi görürsün ayy yazık ölecek aaa açlıktan ölmüş diye acirsin da bir kap su vermek aklına gelmez ya hani?
İnsanlık gerçekten nereye gidiyor anlamıyorum.
Herkes uzaktan insan ama iş uygulamaya gelince
El etek çekiliyor olaydan.
Neyse ben yine meşhur sözümü söyleyip gideyim.
Herkes kendine yakışanı yapıyor.
Sen de en güzel davranışı sergilemişsin.
İyi ki varsın.

Aynı fikirdeyim. Çevre karşı kızlarına ilgili gibi görünüyor da olabilir. Dünya o kadar kötüleşti ki her şey mümkün.

Bizler de yardım edilmesinden yanayız. Fakat korkumuz yardım ederken karpuzun başı yanmasın. Yardımı gizli yapsın. Arkadasın biri demişti 184 ü arayıp söylemeyebilir.

Kıza kimsenin bişi yaptığı yok gözümle görüyorum .öyle olsa zaten gerekeni yapardim
Neyi gozunuzle goruyorsunuz Allah askina ayni evdemi yasiyorsunuz. Neler duyuyoruz bu kadar körü körüne savunmanın anlami yok. Dil bilmiyor diye dr a goturmeye utaniyor diyorsunuz ne utanmasi ya yıkarım orayi anlatirim bi sekilde ne utanmasi yani bir de normal birseymis gibi yaziyorsunuz utaniyor diye. Iyi ozaman utana utana bütün bebeleri ölsün.

İşte bu bende böyle düşünmüştüm.bulasik makinam kurulurken bile şoka girmişlerdi .garip insanlar .bende kendi kendime demiştim lan bunlar magaradanmi çıktı diye
E klimalari var? Klima taktirip bulasik makinasina mi şok oluyorlar?

Sağlık ocağından ziyade en kısa zamanda bebeği bir çocuk doktoruna götürün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…