5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz nasıl bunu dersiniz ya .hiçmi korkmuyorsunuz ya günah alıyorsam diye.tamam dünyada kötü insanlar var değil yok ama bu her insanın kötü olduğu anlamına gelmiyor .ablamda 2 bebek kaybetti odamı katil .en yakın arkadaşim kaybetti .anneannem de 4.5 bebek kaybetti bunlar olmayan şeyler degil

yahu kıza niye yükleniyorsunuz anlamadım
insanlık edip hastaneye götürmüş
kadın law and order special victims unit ekibi değil ki, sıradan bir insan
gizem perdesi çözüp kanıt toplayacak hali yok ya elinden gelen buydu yapmış.
anadoluya medeniyet getiricem demiyor ki.
Bu kadar yüklenmenin mantığı ne hiç anlamadım.

cok tatli insanlar tabi ya.. 5 cocuk katili tatli insanlar.
İçinizi kötülük kaplamış sizin .umarım sizde böyle bişi yaşamazsınız.suan gözüme o kadına bunu söyleyen gorumceden farkınız kalmadı ( çok iyi olsaydın da çocukların ölmezdi ) diye .bu konu çok farklı yerlere kayıyor .daha fazla kimse yazmasın

Sen hiç mi korkmuyor musun ya bu üyeler hakliysa , ya bir bildikleri varsa , ya ben bebek katillerine şahitlik ediyorsam diye?

Aileye neredeyse kefil olacak olmasindan olabilir mi? 15 gunluk alt komşuları ama masallah güven full. Ya acaba oglanlarin yasayip kizlarin olmesinde ilginc bir durum yok mu diye dusunmek bile yok.

Bir komşumuzun 5 kızı var, hepsi büyümüş yetişmiş sağlıklı kızlar. Ama ölen 3 erkek bebekleri var, hepsi de doğumdan bir süre sonra ölmüş, sebebini hiç araştırmamışlar. Muhtemelen genetik bir hastalıkları vardı o yüzden erkek çocukların hiçbiri yaşamadı, ama kızlardan hiç ölen yok.

O nedenle konu sahibinin bahsettiği ailenin katil olduğunu düşünmüyorum, yalnızca yaşadıkları acının ne kadar büyük olduğunu düşünüp üzülüyorum. Umarım bu bebek yaşar…

Boşver canım herkes kendine yakışanı yapar.cocugun üsutmesi ailenin katil olmasına kadar geldi daha ne diyim

Sen hiç mi korkmuyor musun ya bu üyeler hakliysa , ya bir bildikleri varsa , ya ben bebek katillerine şahitlik ediyorsam diye?
Lütfen daha fazla kimse yazmasın. Aradan geçmiş yıllar devlet hicbisi yapmamis ama siz hemen damga bebek katili.nekadar kolaymis bunları söylemek sizin için ya..ben zaten burdayım 1 yıl net .bisiden supelenirsem söz hepinizden özür dilicem.ama öyle bişi yoksa siz günah almakla kalicaksiniz

Sadece kızlara değen nazar. Neyse sen haklı çık tüm kalbimle bunu diliyorum.

Umarım bu bebek yaşar da ben razıyım günah almaya...sen yine de uzak dur bunlardan karpuz bak genetik menetik kafanı şişirmiycem şimdi ama bu iş senin ablanin anneannenin vefat eden bebekleriyle ayni durum değil bari bunu tut aklinda

Tamam tutucam aklımda .zaten buradayım daha .anlarız nasıl insan olduklarini

Açtığı konunun basligi "komşumun hasta kizi" falan degil. Direkt "5 ölen bebek"
İlgiyi dikkati daha baslikta bebeklere toplayıp sonra vay niye ölen bebeklere takıldınız.

Karpuzun konularına mana veremiyorum ben de bir noktadan sonra; kaptırıyor mu kendini napıyor baştan konunun her yerinden dram fışkıracak şekilde açıyor, sonra üyelere "Siz ne diyorsunuz, ben öyle mi dedim, konuyu niye dağıttınız?!" bla bla diyerek bitiyor. Oğlunun kovulması(!) da aynı, hani öyle bir anlatıyor ki çocuğa "Şat dı fok ap dostum defol buradan" deyip kçına tekmeyi basarak asfalta yuvarlamışlar gibi. Sonra bi bakıyorsun daha çocuğu gönderdiği okulun ne olduğunu tarif edememiş konuya filan. Amaan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…