5 ölen bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki olayın uzuntusuyle yazıyorum sonra sizler böyle şeyler yazınca anlam veremeyip sinirleniyorumdur

İnanalir gibi değildi ya .kadın hala hastane bilmiyor neyi anlamıyorsunuz .tek gitmiyor hastanelere . istesede gidemez Türkçesi yok bu kadinin

Şimdi Norveç e gitsem hastane yolunu bulurum çocuğum hasta olursa
15 gündür tanıdığınız insanları ne savundunuz yaa
Millet 15 yıllık kocasından yeri geliyor emin olamıyor
Bir de imkansız vs diyorsunuz

Dikkat çekme konuları olduğunu düşünüyorum. O yüzden uzun zamandır yazmıyorum konularına. Bunu da üyeler çok üzüldü diye yazıyorum. Muhtemelen ortada ölen bebekler falan yoktur üzülmeyin.

Bastan cok dramatize cok abarti yazip detayları atlıyor ama o detaylar tum konuyu degistiriyor. Yazdıklarının nasil anlasildiginin da farkinda degil.

Kadin hastane bilmez, dua okur sadece demek farkli; Turkce bilmedigi icin hastaneye tek basina gidemiyor demek farkli. Ikisi arasindaki farklar da konuyu cok fazla degistiren farklar oluyor.

Dikkat çekme konuları olduğunu düşünüyorum. O yüzden uzun zamandır yazmıyorum konularına. Bunu da üyeler çok üzüldü diye yazıyorum. Muhtemelen ortada ölen bebekler falan yoktur üzülmeyin.
Ya sen yazma benim konulara hatta sen beni direk göz ardı et . istisnasız her konulara böyle kötü yorumlar yazıyorsun .

Sen hiç mi korkmuyor musun ya bu üyeler hakliysa , ya bir bildikleri varsa , ya ben bebek katillerine şahitlik ediyorsam diye?

Karpuz böyledir
Bir konu açar ama asla yorumları kabul etmez.
Bir önceki konusunda oğlunu başka doktora götür dedi üyeler. Asla kabul etmedi bizim doktorumuz ilgili diye. Halbuki anlattıklarına göre ilgili bir durum yok ortadq
Ya kendini ifade edemiyor ya da başka durum

Hiçbir yorumu kabul etmeyecekse neden konu açıyor onu da anlamadım

Nasıl cımbızla çekiyorsunuz işinize gelmeyeni.biraz daha baksaydin yorumalara .orda arkadaşlara demiştim göturucem farklı doktora diye

Ya sen yazma benim konulara hatta sen beni direk göz ardı et . istisnasız her konulara böyle kötü yorumlar yazıyorsun .
Canım aslında biz sana hep iyi yazdık bu konuda. Seni koruduk. Ama sen resmen bizi hakaret ediyormusuz gibi algıladın. Konu açtın fikrimizi söyledik. Hiç de kırıcı konusmadık. Ama sen ısrarla 15 gündür tanıdığın insanları ölümüne savunuyorsun.

Ya vallahi ben kimseye bişi dediğim yok .tamam kötü insanlar var ama .olay benim çelişkili olmama kadar geldi bende kendimi savunuyorum normal olarak

Nasıl cımbızla çekiyorsunuz işinize gelmeyeni.biraz daha baksaydin yorumalara .orda arkadaşlara demiştim göturucem farklı doktora diye
27267 yorum sonrasında kabul ettin
En çok yorum yazanlardan biri de benim
İyi biliyorum o konuyu yani
Seni bir şeye ikna etmek deveye hendek atlatmaktan daha zor
Çok kapalısın başka fikirlere

Kötü birşey dememiş ki kadın sana, biz çok üzüldük diye bizi teselli etmiş, açıkçası umarım haklıdır, hatta umarım fakesindir yoksa gerçekse bu olayda hem bebeklerin akıbeti hem de ailenin ve senin cehaletin umutları kıracak cinsten ağır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…