- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Belki olayın uzuntusuyle yazıyorum sonra sizler böyle şeyler yazınca anlam veremeyip sinirleniyorumdurKarpuzun konularına mana veremiyorum ben de bir noktadan sonra; kaptırıyor mu kendini napıyor baştan konunun her yerinden dram fışkıracak şekilde açıyor, sonra üyelere "Siz ne diyorsunuz, ben öyle mi dedim, konuyu niye dağıttınız?!" bla bla diyerek bitiyor. Oğlunun kovulması(!) da aynı, hani öyle bir anlatıyor ki çocuğa "Şat dı fok ap dostum defol buradan" deyip kçına tekmeyi basarak asfalta yuvarlamışlar gibi. Sonra bi bakıyorsun daha çocuğu gönderdiği okulun ne olduğunu tarif edememiş konuya filan. Amaan.
Belki olayın uzuntusuyle yazıyorum sonra sizler böyle şeyler yazınca anlam veremeyip sinirleniyorumdur
İnanalir gibi değildi ya .kadın hala hastane bilmiyor neyi anlamıyorsunuz .tek gitmiyor hastanelere . istesede gidemez Türkçesi yok bu kadinin
Benim kızım yokki .sadece bir oğlum var .benim oğlan zor bı çocuk olduğu içinde .kızını sürekli oglumdan korumaya çalışıyor annesiYarın öbür gün senin kızın niye yaşıyor? diye şaşırıp yardım etmeye kalmasınlar dikkat et
Dikkat çekme konuları olduğunu düşünüyorum. O yüzden uzun zamandır yazmıyorum konularına. Bunu da üyeler çok üzüldü diye yazıyorum. Muhtemelen ortada ölen bebekler falan yoktur üzülmeyin.Karpuzun konularına mana veremiyorum ben de bir noktadan sonra; kaptırıyor mu kendini napıyor baştan konunun her yerinden dram fışkıracak şekilde açıyor, sonra üyelere "Siz ne diyorsunuz, ben öyle mi dedim, konuyu niye dağıttınız?!" bla bla diyerek bitiyor. Oğlunun kovulması(!) da aynı, hani öyle bir anlatıyor ki çocuğa "Şat dı fok ap dostum defol buradan" deyip kçına tekmeyi basarak asfalta yuvarlamışlar gibi. Sonra bi bakıyorsun daha çocuğu gönderdiği okulun ne olduğunu tarif edememiş konuya filan. Amaan.
Bastan cok dramatize cok abarti yazip detayları atlıyor ama o detaylar tum konuyu degistiriyor. Yazdıklarının nasil anlasildiginin da farkinda degil.Karpuzun konularına mana veremiyorum ben de bir noktadan sonra; kaptırıyor mu kendini napıyor baştan konunun her yerinden dram fışkıracak şekilde açıyor, sonra üyelere "Siz ne diyorsunuz, ben öyle mi dedim, konuyu niye dağıttınız?!" bla bla diyerek bitiyor. Oğlunun kovulması(!) da aynı, hani öyle bir anlatıyor ki çocuğa "Şat dı fok ap dostum defol buradan" deyip kçına tekmeyi basarak asfalta yuvarlamışlar gibi. Sonra bi bakıyorsun daha çocuğu gönderdiği okulun ne olduğunu tarif edememiş konuya filan. Amaan.
Canım az önce öyle garıp yazdinki defol hop hip şak sen hangi dilden yazdın bende seni anlamadimTürkçeden başka bir de Karpuzca mı öğrenelim toptan canım, napalım?
Ya sen yazma benim konulara hatta sen beni direk göz ardı et . istisnasız her konulara böyle kötü yorumlar yazıyorsun .Dikkat çekme konuları olduğunu düşünüyorum. O yüzden uzun zamandır yazmıyorum konularına. Bunu da üyeler çok üzüldü diye yazıyorum. Muhtemelen ortada ölen bebekler falan yoktur üzülmeyin.
Sen hiç mi korkmuyor musun ya bu üyeler hakliysa , ya bir bildikleri varsa , ya ben bebek katillerine şahitlik ediyorsam diye?
Kuzum tamam, biz toptan Karpuzca öğreniriz sen yorulma, zaten hayat senin için çok zor.Canım az önce öyle garıp yazdinki defol hop hip şak sen hangi dilden yazdın bende seni anlamadim
Yazmıyorum dedim ya zaten. Takıl sen...Ya sen yazma benim konulara hatta sen beni direk göz ardı et . istisnasız her konulara böyle kötü yorumlar yazıyorsun .
Nasıl cımbızla çekiyorsunuz işinize gelmeyeni.biraz daha baksaydin yorumalara .orda arkadaşlara demiştim göturucem farklı doktora diyeKarpuz böyledir
Bir konu açar ama asla yorumları kabul etmez.
Bir önceki konusunda oğlunu başka doktora götür dedi üyeler. Asla kabul etmedi bizim doktorumuz ilgili diye. Halbuki anlattıklarına göre ilgili bir durum yok ortadq
Ya kendini ifade edemiyor ya da başka durum
Hiçbir yorumu kabul etmeyecekse neden konu açıyor onu da anlamadım
Canım aslında biz sana hep iyi yazdık bu konuda. Seni koruduk. Ama sen resmen bizi hakaret ediyormusuz gibi algıladın. Konu açtın fikrimizi söyledik. Hiç de kırıcı konusmadık. Ama sen ısrarla 15 gündür tanıdığın insanları ölümüne savunuyorsun.Ya sen yazma benim konulara hatta sen beni direk göz ardı et . istisnasız her konulara böyle kötü yorumlar yazıyorsun .
TmmKuzum tamam, biz toptan Karpuzca öğreniriz sen yorulma, zaten hayat senin için çok zor.
Ya vallahi ben kimseye bişi dediğim yok .tamam kötü insanlar var ama .olay benim çelişkili olmama kadar geldi bende kendimi savunuyorum normal olarakCanım aslında biz sana hep iyi yazdık bu konuda. Seni koruduk. Ama sen resmen bizi hakaret ediyormusuz gibi algıladın. Konu açtık fikrimizi söyledik. Hiç de kırıcı konusmadık. Ama sen ısrarla 15 gündür tanıdığın insanları ölümüne savunuyorsun.
27267 yorum sonrasında kabul ettinNasıl cımbızla çekiyorsunuz işinize gelmeyeni.biraz daha baksaydin yorumalara .orda arkadaşlara demiştim göturucem farklı doktora diye
Evet ama çelişkili konustun.Ya vallahi ben kimseye bişi dediğim yok .tamam kötü insanlar var ama .olay benim çelişkili olmama kadar geldi bende kendimi savunuyorum normal olarak
Öyle olsam buraya yazmazdim size danismazdim hemfikir olmadığımız konularda elbette kendimi savunucam27267 yorum sonrasında kabul ettin
En çok yorum yazanlardan biri de benim
İyi biliyorum o konuyu yani
Seni bir şeye ikna etmek deveye hendek atlatmaktan daha zor
Çok kapalısın başka fikirlere
Kötü birşey dememiş ki kadın sana, biz çok üzüldük diye bizi teselli etmiş, açıkçası umarım haklıdır, hatta umarım fakesindir yoksa gerçekse bu olayda hem bebeklerin akıbeti hem de ailenin ve senin cehaletin umutları kıracak cinsten ağırYa sen yazma benim konulara hatta sen beni direk göz ardı et . istisnasız her konulara böyle kötü yorumlar yazıyorsun .
Yinemi başa donecegiz şimdi .tamam siz haklısınız bişi demiyorumEvet ama çelişkili konustun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?