Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar blue house markasının ürünleri nasıl bu salata yapan zımbırtıdann alayım mı almayayım mı..... ucuza buldum da ? aliim miiihavucu koycam içine havuç salatası çıkçak ohhh mis....

selam kızlar kusura bakmayın nete çok giremiyorum. sürekli bir koşturmaca içindeyim. kısmetse 1 hafta sonra bakıcımız başlayacak o Zaman biraz rahatlamış olurum. bu dönemde yediklerde de çok dikkat edemiyorum. menü yazmaya utanıyorum resmen.zaten almışım kırmızı kartımı

M melampusefe nilsub dünkü menülerinizi göremedim???
Valla diskalifiyeye kadar yolunuz var ona göre
ben mezun Olarak ayrılacağım burada kaptanım ne diskalifiyesi menümü yazarsam kızmayacaksın ama
neyse
kahvaltı 2 çeri domates 1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin
ara 1 kahve 1 kurabiye
akşam 1 porsiyon makarna Sprite
bu hafta en az 1 kilo vermeyi hedefliyorum, geçen hafta çokk boş geçti çünkü

B blanche_ea 30 lu yaşlar neden korkulu rüyaymış fıstık? her yaşın güzelliği tadı farklı oluyor. hem dediğin gibi önemli olan kaç yaş hissettiğin değil mi?
oyle oyle de 1 basamak artiyor ya onluk sistemde, ne bileyim uzak geliyor simdilik. Simdilik 28 bile uzak halbuki dgunum eylulde :)

Ay yeni oturdum derken yemek yapmam lazım mutfağa girmeliyim. Aksama tavuklu salata vaaarrr ben de.

Ara 1
1 bardak ayran elma

oglen yemegini hazirlarken 1 mercimekli kofte saati gecince aciktim da o yuzden

oglen yemeğime 1 dilim ekmek cekmeyi unuttum

Ara 2
1 cay bardagi nescafe sekersiz

su 3lt oldu bile
spor hala yok. Spor aşkim daha gelmedi.

nilsub bu hafta da senden resimli menuler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…