- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.501
bende yarın tam başlıcam bakalım eksiklerimi aldım bugunBen de yazayim menuyu bu arada
morordek nilsub
Erkenden
1kayisi 1bardak su
Kahvalti
2parmak sosis 1yumurta omlet
Domates salatalik biraz telli peynir cay
Ogle
1minin kase z.yagli fasulye
4tane haslanmis patlican
1kase yogurt
Ara
2kuru kayisi
8-10tane fındık
Aksam bu sefer gece kaldi 7.30gibi yedim
1sk kiymali menemen
Su bugun pek icmedim 2,5anca yaparım yatana kadar
Spor ev isi yaptim seke seke :)
Salata yapan makine mi? Dograyıcı demiyorsun di mi? Yok julyen dogruyor, yok küp küp dogruyor falan eger onu diyorsan bence alma. Bana ev hediyesi geldi Tefal'in hic kullanıslı degil bence.
Hedef kilon 60'mıs zaten az kalmıs hedefine. Sıkı tut da mezun edelim madem seni
öyle ortin çalışıyorBen de diyorum orticim nereye kayboldu adam toplamaya gitmis emektar k.yardımcısı ortim benimnilsub
aman betul bir havuç için makinemi kurcan birde dünyanın bulaşığı çıkıcak...tam da onu diyorum hadi yaa ne güzel arkadaşların var öyle senin... arkadaşlıklarımı bir daha gözden geçiriciğim...
kullanışlı değil mi çok umutluydum oysaki....
http://www.evidea.com/blue-house-bh...-blender-seti-FBM095-outlet-OUTL3938/p/689908
outletten alcektim ucuz ucuz :))
hakkaten koycaktım içine havuçları havuç salatası çıkıcaktı o işler öyle değil mi çok çok üzüldüm... rendelemek hem çok vaktimi alıyor hem hep parmaklarım parçalanıyor.... nefret ediyorum rendeden...
Ben de diger kurallari anlatayim.. hosgeldin oncelikle canim ilk sayfada gormussundir kaptan yardimcisiyim bende..baslangic kilonu ve hedef kilonu soyle kaydedelimMerhaba arkadaşlar, ben de artık bu gruptayımama ne paylaşıcam falan hiç bilmiyorum
aman betul bir havuç için makinemi kurcan birde dünyanın bulaşığı çıkıcak...
Hoş buldumhoş geldin şimdi boyun kilon mesleğin bize kendinden bahset canım birde 1. sayfamızdaki kuralları okuyup kabul ediyorum yazman lazım:)
Merhaba arkadaşlar, ben de artık bu gruptayımama ne paylaşıcam falan hiç bilmiyorum
aman bencede gereksiz iilk zamanlar özenip alırsın 5 kilo sonra insan sıkılıyor yapmazsın 1 kişisinöyle demem alırım 5 kilo havuç çalışsın dursun ben o makinenenin hakkını veririm :)))
aman bencede gereksiz iilk zamanlar özenip alırsın 5 kilo sonra insan sıkılıyor yapmazsın 1 kişisin
Kizz uzulme biz sana destek olariz evvelAllahHoş buldum1.61 boyundayım, kilom 84-86 arası değişiyo bir haftadır net bilmiyorum öğrenciyim. Her zaman 60lı kilolardayım hiç zayıf olmadım. Geçirdiğim ameliyat ve kullandığım ilaçlar sayesinde 96 kiloyu gördüm tartıda psikolojim alt üst oldu. Kendi çabamla 84e indim. Amacım yeniden 60lı kilolara dönmek. Şimdilik 70lere de razıyım.
Kuralları kabul ediyorum
yaşın kaç canım ?Hoş buldum1.61 boyundayım, kilom 84-86 arası değişiyo bir haftadır net bilmiyorum öğrenciyim. Her zaman 60lı kilolardayım hiç zayıf olmadım. Geçirdiğim ameliyat ve kullandığım ilaçlar sayesinde 96 kiloyu gördüm tartıda psikolojim alt üst oldu. Kendi çabamla 84e indim. Amacım yeniden 60lı kilolara dönmek. Şimdilik 70lere de razıyım.
Kuralları kabul ediyorum
Ayyu sorma bizde kombo yaptik bugun...camasir suyu,mutfak temizleyiciler,cif,camsil be varsa heryere sıktıkk tv de cifter cifter görüyorum harfleribütün gün temizlik yaptım kendimi de yıkadım ahanda daha yeni oturdum ayacıklarım belim kopuyo ağrıdan.... leslie yapınca bu kadar yrulmuyorum yeminle.... her yer buramburam çamaşaır suyu kokuyo... kafayı bulcam az sonra :))
ha ha ha zindan edicem sana hayatıkabakları atarım iiçine o rendeler ooohh bende yaparım bi mücver.... misss.... her şeye muhalefet olmak zorunda mısın yeaa :)))
Ayyu sorma bizde kombo yaptik bugun...camasir suyu,mutfak temizleyiciler,cif,camsil be varsa heryere sıktıkk tv de cifter cifter görüyorum harfleri
ha ha ha zindan edicem sana hayatı
Verebilirim umarım umudum var, çok teşekkür ederimKizz uzulme biz sana destek olariz evvelAllahben de ogrenciyim 91kiloya kadar ciktim bende..3ayda 15kilo verdim bile ama kizlarla birlikte..sen d yaparsin hatta daha iyisini yaparsin yeterki iste
Kac yasindasin bi de tatlim??
sineklik yok mu kızzzayyy aynen yaa genzim yanıyo kokudan camı da açınca kedi giriyo temizlikten ölcem burda :)))) halıları da yıkamaya verdim oyyşşş bu kadar temizlik bana fazla :)))
sen şekeri zehrediyorsun etmeee :)))
oy bir bıdık daha takımı gençler bastı ben yaşlıyım galiba ama olsun betüş bendende yaşlıVerebilirim umarım umudum var, çok teşekkür ederim21 yaşındayım
21 yaşındayım. 75 kiloya insem daha ne isterimyaşın kaç canım ?
bende kaptan yardımcısıyım kuzum ben sadece lak lak yapıyorum
listeyi diğe arkadaşlarım tutuyor bende 84 kilo başladım şuan 75 kiloyum burdan ayrılmadıkça insan veriyor 32 yaşında 2 çocuk annesiyim tekrarda hoş geldin senin gibi bir sürü öğrencimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?