- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.621
kayıt felan yok oraya yapıp yüklüyosun onlar düzenliyor . bak toplam 3 kişi yaptı daha http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/Ay ozendirdin kız beni peki kayıt olmam lazım mı yoksa yapıp resim yukleyince oluyormu
ahaha ne bileyim cok dikkat etmemisim ona ama surekli buradasin benden cok yaziyorsun buraya :)
Kız bıdık kekin de profiterollerinide çok güzel pişirmişsin ama suslemen yanlış olmuş yoksa güzel böyle yarışmalarda her zaman yuvarlak 28 cm lik kelepçeli kalıp kullanmak gerekir görsel açıdan tuh bende girseydim keşke:)
yok kız şans yokta deneyim oldu işte ,derlerya önemli olan katılmaktı ahahahfyzanur Nilgün aynı fikirde canım ilk denemeni rağmen kek ve profiterol harika yani. Sadece süsleme kısmı sanki gözü yoruyor.. bide yuvarlak olasaymis pasta daha iyi olur. Ama olsa şuanda dalarim yani ben tatlıyi coook kk seviyorum. Bol sans
Ya bu sabah kahvaltida erkek arkimla birlikteyiz ben de kabak tabanli peynirli pizza yapiyorum cok guzel kokmaya basladi simdiden :) Ya ben facebook'ta tasty diye bir hesap takip ediyorum da cok pratik tarifler oluyor, bir bak sen de.
Oha cok guzel gorunuyor ben hayatta beceremezdim.
Ya protein keki odul gunune almak zorunda degilsin ki, sabahlari ekmek niyetine ye; disaridan aldigimiz ekmeklerden daha iyi besin degerleri.
yok kız şans yokta deneyim oldu işte ,derlerya önemli olan katılmaktı ahahah
bende onu beğendim ama kreması bayağı bol nasıl yencek ki o :)Tabi tabi:)
kiz orada bir pasta var... beyazlı visnelimiydi neydi. Güzel duruyor
Telden giriyorum dediğiniz pastanın linkini atar mısın bakayım:)bende onu beğendim ama kreması bayağı bol nasıl yencek ki o :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/visneli-pasta-dr-outker-sponsorlugunda.945357/Telden giriyorum dediğiniz pastanın linkini atar mısın bakayım:)
biliyoruzzz ondan diyorum şu pastamı nasıl sildirsem ki ordan diyeHiç şansın yok kız..
biliyoruzzz ondan diyorum şu pastamı nasıl sildirsem ki ordan diyerezil oldum
düzenle kısmını koymuşlar sil kısmını koymamışlarseni teselli edeyim bari olsun tadı güzeldir..
Tabiki yoksa herkes silerdüzenle kısmını koymuşlar sil kısmını koymamışlar
mune ablaya mesaj attım sil diyede daha uyanmadı , o bölümü silemez sanırım ama bi şansımı denedim bekliyorum :)Tabiki yoksa herkes siler
herkes ne silecek fıstık gibi yapmış milletTabiki yoksa herkes siler
Evet şefkat isteyenin ağzına terlik fırlatıyor gelsin gelsin güleyim...
bende ona fırlatırım , bizim şefkat anlayışımız şiddetliEvet şefkat isteyenin ağzına terlik fırlatıyor gelsin gelsin güleyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?