- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.601
daha çok vakit var girebilirsin , ilk deneyim bilemedim işteKız bıdık kekin de profiterollerinide çok güzel pişirmişsin ama suslemen yanlış olmuş yoksa güzel böyle yarışmalarda her zaman yuvarlak 28 cm lik kelepçeli kalıp kullanmak gerekir görsel açıdan tuh bende girseydim keşke:)
Ne kadar vakit var yarın yapıyım bari:)daha çok vakit var girebilirsin , ilk deneyim bilemedim işte
21 ağustosa kadarNe kadar vakit var yarın yapıyım bari:)
He iyi bari yapayımda gör ama çilek yok şimdi burdaki pazarlarda çilekli yapsaydım iyiydi:)21 ağustosa kadar
Ya bu sabah kahvaltida erkek arkimla birlikteyiz ben de kabak tabanli peynirli pizza yapiyorum cok guzel kokmaya basladi simdiden :) Ya ben facebook'ta tasty diye bir hesap takip ediyorum da cok pratik tarifler oluyor, bir bak sen de.60 lardan kurtulduğuna sevindim. Canim.
Değişik tariflerin olursa at bana hem degisiklik oluyor bana. Protein kek de ilk fırsatta denenecek...
Oha cok guzel gorunuyor ben hayatta beceremezdim.
Ya protein keki odul gunune almak zorunda degilsin ki, sabahlari ekmek niyetine ye; disaridan aldigimiz ekmeklerden daha iyi besin degerleri.ödül günü olsa bende protein keki yapıcaktım ,daha dün ödül günüydü bizde. haftayaki ödül gününde yaparım artık :)
He iyi bari yapayımda gör ama çilek yok şimdi burdaki pazarlarda çilekli yapsaydım iyiydi:)
Hediye ne?21 ağustosa kadar
Bogurtlen varsa bogurtlenli de yapabilirsin simdi tam mevsimi cok da yakisir.He iyi bari yapayımda gör ama çilek yok şimdi burdaki pazarlarda çilekli yapsaydım iyiydi:)
benim kaptana anlatırsan olur ,yoksa basar cezayıYa bu sabah kahvaltida erkek arkimla birlikteyiz ben de kabak tabanli peynirli pizza yapiyorum cok guzel kokmaya basladi simdiden :) Ya ben facebook'ta tasty diye bir hesap takip ediyorum da cok pratik tarifler oluyor, bir bak sen de.
Oha cok guzel gorunuyor ben hayatta beceremezdim.
Ya protein keki odul gunune almak zorunda degilsin ki, sabahlari ekmek niyetine ye; disaridan aldigimiz ekmeklerden daha iyi besin degerleri.
Niye kızdın kız şimdi...?
niye akıl veriyosun şuna ya onu benden çokmu sevionnnBogurtlen varsa bogurtlenli de yapabilirsin simdi tam mevsimi cok da yakisir.
Evet canım bakalım ne bulursam artık:)Bogurtlen varsa bogurtlenli de yapabilirsin simdi tam mevsimi cok da yakisir.
mutfak aleti heralde geçen sefer öyleydi bu belli değilHediye ne?
sen bizim takimda degil misin? protein kek sekersiz, unsuz ya.. daha ne olsun.benim kaptana anlatırsan olur ,yoksa basar cezayı
sen benim burda menü paylaştığımı gördün mü hiç , senin takımından haberin yokmu kızsen bizim takimda degil misin? protein kek sekersiz, unsuz ya.. daha ne olsun.
Ay ozendirdin kız beni peki kayıt olmam lazım mı yoksa yapıp resim yukleyince oluyormugüzel bişey yapacan diye kıskandım
Yok kız bu yabancı el el bu bizesen bizim takimda degil misin? protein kek sekersiz, unsuz ya.. daha ne olsun.
ahaha ne bileyim cok dikkat etmemisim ona ama surekli buradasin benden cok yaziyorsun buraya :)sen benim burda menü paylaştığımı gördün mü hiç , senin takımından haberin yokmu kızben 4.takımdanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?