- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.861
onuş kız tambağım küstüm ben onlarafyzanur hanim hanim. O bizim takımın herseyisi tamamı... o sen zaten beni takip ediyorsun biliyorum canım. Spora başlamak adına biri beni sıksın diye dediydim. Bugün de başladım yani spora 30 dk yürüyüş yaptim
onuş kız tambağım küstüm ben onlara
Kızlar iyi akşamlar herkese.Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bende menümü paylaşayımmorordek nilsub inatettimolacak
Sabah:1 dl tbe+az menemen+yarım kk peynir+3 zeytin
Öğlen: tavuklu mantarlı makarna+ayran
Akşam:yok
Su:3 lt üstü
sen ne kadar sevdiğimi söylemişmiydimCanim açıkça söylemek gerekirse senin sayende takım ayakta yoksa herkes dağılır. Ne kadar çok mesaj o kadar çok motivasyon. 1 günde 3 yarışmacı getirdin daha ne olsun.
aksam neden yok. Canin mi sıkıldı birseye hayirdir
Beni beni bihterinisen ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim
73sen ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim
ay sorma bunlar adama akıl mı bıraktı :)nilsub canım seni severim ama menu yazmadın bak. Yaz da bir göreyim yahu
Oldu o zaman size iyi muhabbetler :) takim bizsiz de ayakta kalir o zaman :)Canim açıkça söylemek gerekirse senin sayende takım ayakta yoksa herkes dağılır. Ne kadar çok mesaj o kadar çok motivasyon. 1 günde 3 yarışmacı getirdin daha ne olsun.
bu saatte acıkmıyoruz en kötü ihtimal hemen uyuyoruzarkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz
Uyumaliyiz tatlimarkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz
aaaa beni şikayet ettiklerine bak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?