Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fyzanur hanim hanim. O bizim takımın herseyisi tamamı... o sen zaten beni takip ediyorsun biliyorum canım. Spora başlamak adına biri beni sıksın diye dediydim. Bugün de başladım yani spora 30 dk yürüyüş yaptim

Ayy menuyu de yazayim unutmadan
morordek nilsub

Sabah
Kizzz Nilguncum annem ev arkadasima kuymak yaptiiii aklinda kalmisti haberdar edeyim dedim 2catal yidim sadece
Domates salatalik peynir klasik kahvalti cayy bolcana

Ogle
6tane izgara kofte
Izgara domates biber piyaz

Ara
1sade turk kahvesi
2kuru kayisi
5-6fındık

Aksam
4tane karalahana sarmasi
Cayy

Su 2,5lt
Spor ölümüne yayla dolasmasi

onuş kız tambağım küstüm ben onlara

Canim açıkça söylemek gerekirse senin sayende takım ayakta yoksa herkes dağılır. Ne kadar çok mesaj o kadar çok motivasyon. 1 günde 3 yarışmacı getirdin daha ne olsun.

aksam neden yok. Canin mi sıkıldı birseye hayirdir

nilsub canım seni severim ama menu yazmadın bak. Yaz da bir göreyim yahu
ay sorma bunlar adama akıl mı bıraktı :)
sabah 2 kayısı 2 bardak limonlu su

kahvaltı domates 1 dl tbe

ara sade türk kahvesi 2 badem 2 fındık 1 kuru inci

öğlen patlıcan kabak türlü 1 dl tbe 1 bardk ayran

ara 3-4 dl kavun

akşam azcık karnıyarık 3-4 kaşık yoğurt

su 2lt 1 lt odem çayı

spor 40 dk yürüyüş

Canim açıkça söylemek gerekirse senin sayende takım ayakta yoksa herkes dağılır. Ne kadar çok mesaj o kadar çok motivasyon. 1 günde 3 yarışmacı getirdin daha ne olsun.
Oldu o zaman size iyi muhabbetler :) takim bizsiz de ayakta kalir o zaman :)

Tamam kac ortini sevmeden kac.. bigun.gelmedim.unutuldum hemen yetisinnnn aaa dostlaaaarrr ayy ben nerelere gidemmm hemen satışa geldimm beni sevmeden kaçiyo bu hatunnn görün görün sahit olun... kiz fyzanur btlbetul bu hatunun bana ettiklerini gördünüz mu he gördünüz mu??

aaaa beni şikayet ettiklerine bak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…