- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.901
ha ha bana tripli diyene bak alasını yapmışOldu o zaman size iyi muhabbetler :) takim bizsiz de ayakta kalir o zaman :)
ne kadar verdin?Hiç deme canım allah belasını vermesin böyle diyetin üç gündür mide bulantisindan ölücem hayır yani açlık yok dayantiliyimdir çünkü ama o yiyeceklerin ismini bile düşünmek midemi bulandırıyor bitsede kurtulup normal düzenine donsem vala az öz insan güzel yiyeceklerden yemeliB blanche_ea
ben bu mesajı okumadım ama ne ara beğenmişim ki ... çok pis tırstım kim giriyo benim hesabımaGünaydın herkese.... Bugün pazartesi herkes kilo bildirimi yapsın hafta sonu kaçamaklarını görelim....
ha ha bana tripli diyene bak alasını yapmış
bida baktım yokya görmedim bile ben bu messajıııGünaydın herkese.... Bugün pazartesi herkes kilo bildirimi yapsın hafta sonu kaçamaklarını görelim....
sen gozun kapali begeniyorsun herhalde ahaha :)bida baktım yokya görmedim bile ben bu messajııı
bilemedim şimdiiii,ey ruh geldiysen nilgünün kafaya 4 kere vursen gozun kapali begeniyorsun herhalde ahaha :)
2 kilo mu vermek istiyosun ,ozaman aralıksız spor yap bu hafta :)cumaya 58 istiyorum pliiissss!
sen asil ptesi bildirimini yapsana buraya
ya ben zaten araliksiz spor yapiyorum da olayi kesfettim ya ertesi gun cilginlar gibi - cikmak istiyorsan aksam yatmadan 5 mil leslie, hadi var misiniz kizlar challenge uyguluyorum bu hafta pts-sali-cars-pers her aksam 5 miles yatmadan, kim benimle?2 kilo mu vermek istiyosun ,ozaman aralıksız spor yap bu hafta :)
ey ruh geldiysen hayrına feyzayı 58 kilo yap
yaaa peki nasil gitti ya ben de kac kere basladim isvec'e hiiic bitiremedim, cok zor geliyor.Hiç deme canım allah belasını vermesin böyle diyetin üç gündür mide bulantisindan ölücem hayır yani açlık yok dayantiliyimdir çünkü ama o yiyeceklerin ismini bile düşünmek midemi bulandırıyor bitsede kurtulup normal düzenine donsem vala az öz insan güzel yiyeceklerden yemeliB blanche_ea
elif senin face ne tatlım ekleyelim senide4 guncuk sadece ya basarabilirizfyzanur sen de katil :)
soyluyorum public : elif alev ahmet ; ayrica instagram'dan gercek hesabimi da takip edin plis: elifaahmet o da.elif senin face ne tatlım ekleyelim senide
ay ben yokum canım sana yetişmem için benim daha 40 fırın ekmek yememem lazımya ben zaten araliksiz spor yapiyorum da olayi kesfettim ya ertesi gun cilginlar gibi - cikmak istiyorsan aksam yatmadan 5 mil leslie, hadi var misiniz kizlar challenge uyguluyorum bu hafta pts-sali-cars-pers her aksam 5 miles yatmadan, kim benimle?nilsub btlbetul T tatlitambak M melampusefe @denhizx baska baska kimler de varsa unuttuklarimdan?
ya ben zaten araliksiz spor yapiyorum da olayi kesfettim ya ertesi gun cilginlar gibi - cikmak istiyorsan aksam yatmadan 5 mil leslie, hadi var misiniz kizlar challenge uyguluyorum bu hafta pts-sali-cars-pers her aksam 5 miles yatmadan, kim benimle?nilsub btlbetul T tatlitambak M melampusefe @denhizx baska baska kimler de varsa unuttuklarimdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?