Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok be canım midem çok bulanıyo.öğlen dışarda yedim mecbur.uzun süredir dışarda bişey yemiyordum dikkat ediyordum.Dokundu galiba mide bulantısı çok fena

kızlar yerime yeni oturdum bi sürü yazılmış geçmişi okuyamadım yarun fırsatım olursa okurum
ördeğim umutlatasasen i ayırabiliriz sanırım izne ben yarın bi karar defterine bakayım hepinize iyi geceler

arkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz
Ben uyuyamayacak kadar açsam yoğurt yiyorum yada süt içiyorum.İlk zamanlar oluyordu ama son zamanlarda akşam yemeğinden sonra pek acıkmıyorum.akşam yemeğimide en geç 6 da yiyorum.Sende ilerde alışırsın ama şimdi sadece yoğurt ve sütle idare edebilirsin

Yok be canım midem çok bulanıyo.öğlen dışarda yedim mecbur.uzun süredir dışarda bişey yemiyordum dikkat ediyordum.Dokundu galiba mide bulantısı çok fena

Geçmiş olsun canım. Ben de aynen öyleyim..Halbuki Hassas bir midem yok ama dışardan yerine kötü oluyorum.

İyi geceler herkese kusura bakmayın bu iki gün böyle hep geç yazıyorum falan ama ışte düğünden dolayı şükür bitti kurtuldum öncelikle bugün spor yapamadım
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek kahve
Öğle salata (domates soğan salatalık) ve armut (ay ne managggg )
Akşam 2 katı yumurta yesil salata ve bir dilim salam ( vallahi kusucam ayıp olmasın ama ) su bugün 2 litre falan icebildim :)

evet ama hic bu kadar ince de olmamistim herhalde, kas bebisim kas.

olur olur her sey olur.

Ya meyve-yogurt-yulaf karistirip mutfak robotundan geciriyorum.

hmm seni isvecci seni hemen tanirim.
Hiç deme canım allah belasını vermesin böyle diyetin üç gündür mide bulantisindan ölücem hayır yani açlık yok dayantiliyimdir çünkü ama o yiyeceklerin ismini bile düşünmek midemi bulandırıyor bitsede kurtulup normal düzenine donsem vala az öz insan güzel yiyeceklerden yemeli B blanche_ea

sabah kahvenin yanına 1 küp şeker yerine 1 kuru kayısı 1 kuru incir süper olur canım hemde bağırsaklarını çalıştırır:)
Aslında dediğin canim gibi vala bende o şekil severim kuru inciri falan çok yerim ama ışte listede ne yazıyorsa maalesef harfiyen uyuyorum birde küp şeker sevmem ben yani kahveyi şekerli sevmem çok bayiyor tadi bugün atmadım o yüzden sanırım oonu kan şekeri düşmesin diye eklemişler listeye :)

neyyyy bunları hep inatettimolacak olacaktan öğreniyon demi hanım hanım diyo bak hele bak...

onuş kız tambağım küstüm ben onlara
sonuna kadar haklısın hepsine küs ,gel betüşle benim takıma alalım seni bırak onları
sen ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim
sevgimi oda ne olaki...
Beni beni bihterini

73
Söylemene bile ger yok canim ben biliyorum. Hissediyorum.
Ben de seni seviyorum canimm
beni ? benide sev..
arkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz
canım benim ,ben sütlü kahve içiyorum hemen kesiyor . yanındada çiğ badem yiyebilirsin kalorisi okaadr düşük ki :)

Oldu o zaman size iyi muhabbetler :) takim bizsiz de ayakta kalir o zaman :)
triplere gel

nasıl ezdi geçti seni,nasıl kaçtı öyle, iki kalp atamadı ,iki sevgi sözcüğü sallayamadı , sen karadenizlisin kızaaaammm çekk vurrr topuğundan haketti yaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…