- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.881
Yok be canım midem çok bulanıyo.öğlen dışarda yedim mecbur.uzun süredir dışarda bişey yemiyordum dikkat ediyordum.Dokundu galiba mide bulantısı çok fenaCanim açıkça söylemek gerekirse senin sayende takım ayakta yoksa herkes dağılır. Ne kadar çok mesaj o kadar çok motivasyon. 1 günde 3 yarışmacı getirdin daha ne olsun.
aksam neden yok. Canin mi sıkıldı birseye hayirdir
hadi kızlar çocuklar çok oldu uyuyalı
bende gidiyorum yatak beni çağırıyor
iyi geceler herkese
Yok be canım midem çok bulanıyo.öğlen dışarda yedim mecbur.uzun süredir dışarda bişey yemiyordum dikkat ediyordum.Dokundu galiba mide bulantısı çok fena
Oldu o zaman size iyi muhabbetler :) takim bizsiz de ayakta kalir o zaman :)
Ben uyuyamayacak kadar açsam yoğurt yiyorum yada süt içiyorum.İlk zamanlar oluyordu ama son zamanlarda akşam yemeğinden sonra pek acıkmıyorum.akşam yemeğimide en geç 6 da yiyorum.Sende ilerde alışırsın ama şimdi sadece yoğurt ve sütle idare edebilirsinarkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz
Teşekkürler :)geçmiş olsunn
Yok be canım midem çok bulanıyo.öğlen dışarda yedim mecbur.uzun süredir dışarda bişey yemiyordum dikkat ediyordum.Dokundu galiba mide bulantısı çok fena
bahar98tarcinlu süt icebilirsin 47568167 .!.:arkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz
teşekkürler tatlimmenün çok güzel olmuş kızzzzz:)
tarçınlı süt içebilirsin canimarkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz
Yarın sabah tartı sonuçları paylaşılcak mı?
İyi geceler.Iyi geceler yatma sırası ben de
Hiç deme canım allah belasını vermesin böyle diyetin üç gündür mide bulantisindan ölücem hayır yani açlık yok dayantiliyimdir çünkü ama o yiyeceklerin ismini bile düşünmek midemi bulandırıyor bitsede kurtulup normal düzenine donsem vala az öz insan güzel yiyeceklerden yemelievet ama hic bu kadar ince de olmamistim herhalde, kas bebisim kas.
olur olur her sey olur.
Ya meyve-yogurt-yulaf karistirip mutfak robotundan geciriyorum.
hmm seni isvecci seni hemen tanirim.
Aslında dediğin canim gibi vala bende o şekil severim kuru inciri falan çok yerim ama ışte listede ne yazıyorsa maalesef harfiyen uyuyorumsabah kahvenin yanına 1 küp şeker yerine 1 kuru kayısı 1 kuru incir süper olur canım hemde bağırsaklarını çalıştırır:)
neyyyy bunları hepfyzanur hanim hanim. O bizim takımın herseyisi tamamı... o sen zaten beni takip ediyorsun biliyorum canım. Spora başlamak adına biri beni sıksın diye dediydim. Bugün de başladım yani spora 30 dk yürüyüş yaptim
sonuna kadar haklısın hepsine küs ,gel betüşle benim takıma alalım seni bırak onlarıonuş kız tambağım küstüm ben onlara
sevgimi oda ne olaki...sen ne kadar sevdiğimi söylemişmiydim
Beni beni bihterini
beni ? benide sev..73
Söylemene bile ger yok canim ben biliyorum. Hissediyorum.
Ben de seni seviyorum canimm
canım benim ,ben sütlü kahve içiyorum hemen kesiyor . yanındada çiğ badem yiyebilirsin kalorisi okaadr düşük ki :)arkadaşlar mesela bu saatlerde gelen ani acıkmalarda ne yapmalıyızz
triplere gelOldu o zaman size iyi muhabbetler :) takim bizsiz de ayakta kalir o zaman :)
nasıl ezdi geçti seni,nasıl kaçtı öyle, iki kalp atamadı ,iki sevgi sözcüğü sallayamadı , sen karadenizlisin kızaaaammm çekk vurrr topuğundan haketti yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?