- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.921
ya atma be sen ki bir ara her gun leslie yapiyordun leslie alti ustu baska bir sey degil kiii... Yaparsin sen ya gencsin daha nilgun benden topu topu 4-5 yas buyuksun.ay ben yokum canım sana yetişmem için benim daha 40 fırın ekmek yememem lazım
ya 4 gun ya 4 guncuk kendine challenge o kadarcik bak 63 gormezsen ben bir sey bilmiyrum.söz verimiciğim.... ben bağımsız takılıyorum ama her akşam bir şeyler yapmaya gayret ediyorum... ama her akşam 5mil yapçam dersem yalan olur...
şimdi psikolojik kilom : çok zayıflamış hissediyorsen asil ptesi bildirimini yapsana buraya
katılırım neye katılcam ,dur geçmişe bakıyım gözden kaçırmışım4 guncuk sadece ya basarabilirizfyzanur sen de katil :)
dün ne yedin yaptın mı o sebze yemeğini ?söz verimiciğim.... ben bağımsız takılıyorum ama her akşam bir şeyler yapmaya gayret ediyorum... ama her akşam 5mil yapçam dersem yalan olur...
ya 4 gun ya 4 guncuk kendine challenge o kadarcik bak 63 gormezsen ben bir sey bilmiyrum.
ya 4 gun ya 4 guncuk kendine challenge o kadarcik bak 63 gormezsen ben bir sey bilmiyrum.
ben varım canım ,bugünden başlarım yapmaya :)ya ben zaten araliksiz spor yapiyorum da olayi kesfettim ya ertesi gun cilginlar gibi - cikmak istiyorsan aksam yatmadan 5 mil leslie, hadi var misiniz kizlar challenge uyguluyorum bu hafta pts-sali-cars-pers her aksam 5 miles yatmadan, kim benimle?nilsub btlbetul @tatlitambak @melampusefe @denhizx baska baska kimler de varsa unuttuklarimdan?
korkudan mıııey ruh geldiysen hayrına feyzayı 58 kilo yap
bale yapmak için tığ gibi olmak lazımkız halılarım bile yok ev buz pisti gibi olmadı ben bale yapiim :)))
dün ne yedin yaptın mı o sebze yemeğini ?
sen şimdi betüşe 5 no şiş mi demek istedinbale yapmak için tığ gibi olmak lazımD:
bale yapmak için tığ gibi olmak lazımD:
ev işleri zayıflatsa annem incecik olurdu :) halılar ne zaman geliyo ? bu hafta en az 1 kg vermem lazımyokk fırında kırmızı biber közledim onları yedim sadece....aburcuburları saymazsak çok hafif bir gündü sayarsak berbat :))) ama hiç oturmadım yaa.... hiiçç ........ en son kanepede kapı tarfına doğru yatıyordum sabah tam tersinden uyandım kiii ben ölü gibi yatarım hiç hareket etmem nasıl yorulduysam yer beğenememişim....
aramızı bozmaya mı çalışıyon şiş miş ne oluyosen şimdi betüşe 5 no şiş mi demek istedin
çık çık hiç olmamış bir anne çocuk belki yeni bir bale stili bulcak
ev işleri zayıflatsa annem incecik olurdu :) halılar ne zaman geliyo ? bu hafta en az 1 kg vermem lazım
: :d:kendini bilen tosbammmm benimmmm. bunu özelden mi yazsaydım acaba ,
yok tığ dedin ya ondanaramızı bozmaya mı çalışıyon şiş miş ne oluyo
ağzımdan kaçtı hay dilim tutulsaydıda ellerim kırıldsaydı ,sende bana de yok yok vallla sende bana de ,aramıza girdiler ,teeee cumartesi.....
sen de mi britüs.... vur vur sende vur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?