- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.981
ya ben zaten araliksiz spor yapiyorum da olayi kesfettim ya ertesi gun cilginlar gibi - cikmak istiyorsan aksam yatmadan 5 mil leslie, hadi var misiniz kizlar challenge uyguluyorum bu hafta pts-sali-cars-pers her aksam 5 miles yatmadan, kim benimle?nilsub btlbetul T tatlitambak @melampusefe Y Yuppiyayye baska baska kimler de varsa unuttuklarimdan?
şimdiiiiiiiii bunun üstüne hadiiiii söyleyin beni kimler sevmiyooooooSeni sevmeyen ölsün be feyza:)
onu daha çok beni görünce yapıyon sanki
bu gün kendimi hiç enerjik hissetmiyorum sorryy... başka zaman olsa atlardım biliyosun atlama huyumla meşhurum... sen bu hafta başla bakalım ben halılarım gelesiye kadar bisikletlen takılcam :)
kaç kg ile başladın? hedefin kaç ?
bşr de 5 mil çoook uzun beyaaa...
ben :)Ablalarım aramızda kapadokyaya giden oraları gezen var mı acaba
Ay bu kadarmı sevmiyon beni
sen daha facede sana ayzıklarını okumadınAaaa ben daha az takılım bari artık :'(
düzelteme : karıştırmışım pardonblanche_ea sen aselsanda çalışmışsınya o konyadaydı değil mi
yok ankara'da :)düzelteme : karıştırmışım pardon
aa ben de bu sabah 60.2ydim :)Dün adet olmuştum fazla çıktim tabiki 60.2 cuma ya düşmesi dilegiyle
canım ekmek zaten toplamda 2 dilimi geçmiyor günlük en az 3 km yürüyüş yqapıyorum su miktarı 2,5-3 lt civarı daha ne yapayım bilmiyorum hamurişi kızartma da yok hayatım daBen :)
Olmaz bir 5'le dene yahu :)
ya tabii takilmayin kaptanim ya, siz guzel saglikli bir diyet uygulayin eger - gormek istiyorsaniz sebze agirlikli gidin, ekmegi biraz azaltin; sporu artirin. Bence 1 hafta tartilmayin, psikolojiniz normale donsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?