- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.001
o zaman leslie, ben de gecen haftalarda kardiyo olarak yuruyus yaptim hem de kmlerce, yuruyus malesef kilo verdirtmiyor ya kisa vadede; uzun vadede de etkisi cok cok az bence.canım ekmek zaten toplamda 2 dilimi geçmiyor günlük en az 3 km yürüyüş yqapıyorum su miktarı 2,5-3 lt civarı daha ne yapayım bilmiyorum hamurişi kızartma da yok hayatım da
Dün bitter çikolatama laf ettiniz, bugün bulamadım. Fişe bi baktım kasiyer geçmeyi unutmuş
İlahi adalet diyelimDün bitter çikolatama laf ettiniz, bugün bulamadım. Fişe bi baktım kasiyer geçmeyi unutmuş
yazık kızaİlahi adalet diyelim
Vala şükür aramıyorum canım ya dediğim gibi açlık falan değilde ışte mide bulantısı çok yapıyor bu diyet bitince yumurta ıspanak falan görmek istemiyorum tiksindirdiyaaa peki nasil gitti ya ben de kac kere basladim isvec'e hiiic bitiremedim, cok zor geliyor.
canım diyeti bitirirsen tekrar kilo alırsın ,yaşam tarzına uygun şeylerle beslen ,sevmediğin şeyleri diyet uğruna yeme ,Vala şükür aramıyorum canım ya dediğim gibi açlık falan değilde ışte mide bulantısı çok yapıyor bu diyet bitince yumurta ıspanak falan görmek istemiyorum tiksindirdi
3 günde 3kg versem yaklaşık ımmm 26 günde buhar olurumB blanche_ea Sabah tartildim 75kiloydum ya 73.7 geldim yani 1.3 kilo gitmiş bilmiyorum açıkçası bana az geldi o kadar uydum millet 3 günde en az 3 kg vermiş ama ben buna bile şükrediyorum çünkü benim hormonlar bozuk ya bu kadar gitmesi bile güzel :)) Zaten kilo bildirimi yapacaktım iyi oldu sordugun canım :)
Vala canım bende o yüzden 6 gün yapicam çünkü en büyük korkum verdiğimi geri almak açıkçası su an onu düşünüyorum böyle şeylerde genelde normal düzene dönünce kilo alınıyor bakalim bende artık gimicik yicem 13 gün yapmicam cevremdekiler metabolizman bozulur o kadar süre azıcık yemeye alışır az yesende kilo alırsın dediler bende ilk 6 günümü tamamlayıp daha da yapmam dediğin doğru canım yani gecmiste de bi diyet yüzünden kabaktan soğudum hala daha yiyemem normalde en sevdiğim sebze yemegiydi :)canım diyeti bitirirsen tekrar kilo alırsın ,yaşam tarzına uygun şeylerle beslen ,sevmediğin şeyleri diyet uğruna yeme ,
ömür boyu uygulaya bileceğin bir diyet yap.
Vala bana da verilmez gibi geldi ama 4 günde 4 kilo vereni gördüm allah onları ıslah etsin nasıl bi metalari varsa artık harıl harıl çalışıyor demekki3 günde 3kg versem yaklaşık ımmm 26 günde buhar olurumsu kaybıdır kız onlar 3 günde 3kg verilir mi hiç
bizVala canım bende o yüzden 6 gün yapicam çünkü en büyük korkum verdiğimi geri almak açıkçası su an onu düşünüyorum böyle şeylerde genelde normal düzene dönünce kilo alınıyor bakalim bende artık gimicik yicem 13 gün yapmicam cevremdekiler metabolizman bozulur o kadar süre azıcık yemeye alışır az yesende kilo alırsın dediler bende ilk 6 günümü tamamlayıp daha da yapmam dediğin doğru canım yani gecmiste de bi diyet yüzünden kabaktan soğudum hala daha yiyemem normalde en sevdiğim sebze yemegiydi :)
canım en fazla su kaybı ve kas kaybıdır mümkün değil yağdan gidemez :)Vala bana da verilmez gibi geldi ama 4 günde 4 kilo vereni gördüm allah onları ıslah etsin nasıl bi metalari varsa artık harıl harıl çalışıyor demekki
Yapmamak en doğrusu ay bi ara bende salatalikla yapmıştım detox o neydi öyle şaka gibibizbtlbetul ile bi patates diyeti yaptık bi kaç gün patates yiyemedim tabi diyetimin başlarıydı sonra bilinçlendim artık yapmıyorum öyle şeyler
Bende öyle düşündüm o yüzden su an psikolojimi bozmadimcanım en fazla su kaybı ve kas kaybıdır mümkün değil yağdan gidemez :)
1 kilodan fazla verdim yazmadın mı sen , benim psikolojimi bozdun asılBende öyle düşündüm o yüzden su an psikolojimi bozmadimbizde gidecek su olmadığından inşallah yağdan gitmisimdir
gülüm o işler cidden boş iş ,sadece metabolizman durduğunda 2 ,3 günlük diyetisyenlerin verdiği diyetler var onları yaparsın yeter . onun dışında bence hiç bulaşma onlara . yap sevdiğin yemekleri , çok kaçırmadan hepsinden ye gitsin :)Yapmamak en doğrusu ay bi ara bende salatalikla yapmıştım detox o neydi öyle şaka gibiçarşıya gidiyorum elimde salatalık herkes bana bakıyor hiyarli ana gibiydim
Ya öyle deme canım ama vala bak dört gündür neler çekiyorum 2 olaydı iyiydi1 kilodan fazla verdim yazmadın mı sen , benim psikolojimi bozdun asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?