- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #200.941
kız daha sabah yeni oldu ne yedin :) öyle yapma canım olan olmuş sen normal öğünlerini kaçamaksız yemeye çalış. yoksa yemeğe saldırırsın . hiç salata ve çorbayla geçiştirme.sebzeni varsa tavuğunu etini ne varsa güzelce yeGünaydın mutlu huzurlu günler herkese bugün küçük bir kaçamak yaptım günün geri kalanını çorba içerek ve salata yiyerek tamamlamayı planlıyorum
sanada günaydın sabah sabah ne kaçamağı kızzzGünaydın mutlu huzurlu günler herkese bugün küçük bir kaçamak yaptım günün geri kalanını çorba içerek ve salata yiyerek tamamlamayı planlıyorum
yaptim yes, sabah yedim onu da aksam ekmegi abarttim; yedigim yemegi sevemedim yiyemedim oyle olunca da abardim ekmege.dün ne yedin yaptın mı o sebze yemeğini ?
5 mil mi yaptin her aksam hadi oradan.geçen hafta her gün yaptım üstüne envai çeşit hareket yaptım hiç görmedim 63 :)))
suppersin, evet bugunden basliyoruz.ben varım canım ,bugünden başlarım yapmaya :)
korkudan mııı
kız sen nerelerdesin bakemgünaydın kızlar
anlaştık ,cumaya en çok kiloyu biz verelim kendi takımlarımızın birincisi olalımyaptim yes, sabah yedim onu da aksam ekmegi abarttim; yedigim yemegi sevemedim yiyemedim oyle olunca da abardim ekmege.
5 mil mi yaptin her aksam hadi oradan.
suppersin, evet bugunden basliyoruz.
Valla babam sabah markete gitmiş eve bi geldi poşet dolusu çikolata ben içlerinden en küçüğünden çok küçük bir parça aldım bugün ekstra spor yapmam gerekkız daha sabah yeni oldu ne yedin :) öyle yapma canım olan olmuş sen normal öğünlerini kaçamaksız yemeye çalış. yoksa yemeğe saldırırsın . hiç salata ve çorbayla geçiştirme.sebzeni varsa tavuğunu etini ne varsa güzelce ye
sen kim kilo vermek kim acep....anlaştık ,cumaya en çok kiloyu biz verelim kendi takımlarımızın birincisi olalım
aynen sporla telafi edersin canım ,yemek düzenini bozma sakınValla babam sabah markete gitmiş eve bi geldi poşet dolusu çikolata ben içlerinden en küçüğünden çok küçük bir parça aldım bugün ekstra spor yapmam gerek
ay sen söyle söyle sonra timsah gözyaşları akıt inanmam
görürsün sen ,tartıda kilomu çekip atacam . aklında tut bugün 80 imsen kim kilo vermek kim acep....
ne olmuş timsahsa onunda bi canı var duyguları varay sen söyle söyle sonra timsah gözyaşları akıt inanmam
evet seninle tanıştığımızdan beri 80 sin iki de bir hatırlatmana gerek yokgörürsün sen ,tartıda kilomu çekip atacam . aklında tut bugün 80 im
evet seninle tanıştığımızdan beri 80 sin iki de bir hatırlatmana gerek yok
tabi canlı canlı ceylan yiyiyor gerçekten çok hisli bir hayvan anam senin his tarifin timsahla oluyosa sen zaten betüşü hayli hayli harcarsınne olmuş timsahsa onunda bi canı var duyguları var
günaydın naber?Günaydın arkadaslar
vardır muhakkat kızlar kim gitti?Ablalarım aramızda kapadokyaya giden oraları gezen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?