Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım jillian benim efsanemdir ben level 3 yapıyorum artık :) ama o kadar faydasını gordugum baska hicbisey olmadı ne zumba ne pilates ne baska bisey :))

btlbetul sen bana niye yazmıyon hic yoksa kilomu aldın

Senin jillian maceralarını biliyoruz canım yetmez üstüne cilasınıda atarsın :) sen tam 30 günlük seriyi yaptınmı? ben yapabilecekmiyim bakıcam inşallah yapabilirim.

Kız nerelere gidiyorsun.
Daha verilecek kilolarımız vardı.
Günaydınlar hanımlar
Ben bu aralar çarpıldım mı ceyrandan bilmiyorum baya rahatsızım ayaklarımda güç kuvvet kalmadı tam zamanında izne ayrılmışım,inşaallah bi,r toparlayayım psikolojimide toparlarım

ebrusonmez
izne ayrıldım kuzum biraz toparlayayım geleceğim inşaallah

Gunaydinlaaarr bugün günlerden benim için temizlik... hatta dün akşam başladım 1 hafta sürecek detaylı bir temizlik olacak.
Halı bile yikiyorum ben yaaa...
evlendiği beri ilk defa yikiyorum. Gerci kocam çok söylendi yıkama diye ama malum bel fıtığı var ya...
Sağlam bir kahvaltı yaptım. Güç lazım bana dimi ama. Ara ara ugrarim

canım jillian benim efsanemdir ben level 3 yapıyorum artık :) ama o kadar faydasını gordugum baska hicbisey olmadı ne zumba ne pilates ne baska bisey :))

btlbetul sen bana niye yazmıyon hic yoksa kilomu aldın

seni görsem yazardımda gören yok ki.... hep arazi spor....

yooo almadımda vermedim de eeeeyyleeee çakıldım kaldım.... 65,2 ..... ne 65 miş arkadal bana aşık oldu resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…