Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm ben bitirememiştim ama gerçekten işe yarıyor.

Evet balkon kocaman. DDün havuz vardı bayagi eglendiler
Evet canım egzersiz yapmak çok iyi geliyor bele. Ev temizlik sürecinde belki başlarım. Çok değişik huyu var Rahat ken bişeylere baslayacam ama zor olan zamanlarda yapamam dedigim şeylere başlıyorum. Belki spora da baslarim

morordek im beni ne zaman listeye almayi düşünürsün. Eğer cumaya 77.9 u gorursem al beni bence olmaz mi
Sen 80 kg ile izne ayrıldıgın icin 80 ya da daha az olursan alabilirim tambagım. Bir de düzenli bildirim yapacak ve diyet isini ciddi tutacaksan alırım ona göre

Sen 80 kg ile izne ayrıldıgın icin 80 ya da daha az olursan alabilirim tambagım. Bir de düzenli bildirim yapacak ve diyet isini ciddi tutacaksan alırım ona göre

Ama bak taaa geçen pazartesiden beri kaçamaksız düzenli ve sağlıklı besleniyorum ve hep menüleri mi de yazdım yani... Bugün 79.2 idim...
Sağlıklı beslenme nin zevkine vardım birakirmiyim hiç.

Bekliyorum canım.İzindeyken kilo alma dikkat et

Kolay gelsin kuzum ben halı yıkamayı çok severim ama paspasla yetiniyorum.

@bahar98 @Pirayesu kizlar gunluk menulerinizi yazmayi unutmayin, dunku menulerinizi goremedim
Bende vakit kaybetmeden yazayım.
Dünün menüsü
Kahvaltı bi limonlu maden suyu
Öğle: 2 yumurta
Akşam: fırında but patates
1 avuç leblebi
2 bardak şalgam

Biliyorum çok kötü bi menü
Ama seninde desteklerinle toparlayacağım

Hoşgeldin canım.

Senin jillian maceralarını biliyoruz canım yetmez üstüne cilasınıda atarsın :) sen tam 30 günlük seriyi yaptınmı? ben yapabilecekmiyim bakıcam inşallah yapabilirim.
ben 6 ay duzenli yaptım tatlım jillianı sonrada en az haftada 3 gun yaptım, bi baslarsan gerisi gelir bugun bende lvl 3 yapıcam insallah :)

seni görsem yazardımda gören yok ki.... hep arazi spor....

yooo almadımda vermedim de eeeeyyleeee çakıldım kaldım.... 65,2 ..... ne 65 miş arkadal bana aşık oldu resmen :)
geldim geldim burdayım yaz surekli 15 gunde 62 olmam lazım ((((

geçmiş olsun kaptan

Çok geçmiş olsun kaptanım.
teşekkür ederim kızlar az önce de diş randevum vardı kaplamanın provası yapıldı öğleyin yürüyemiyecem diye yürüyerek gittim geldim 3,5 km ama pestilim çıktı çok sıcak dışarısı yaaaa

ben 6 ay duzenli yaptım tatlım jillianı sonrada en az haftada 3 gun yaptım, bi baslarsan gerisi gelir bugun bende lvl 3 yapıcam insallah :)

geldim geldim burdayım yaz surekli 15 gunde 62 olmam lazım ((((
Nee 6 aymı ben 6 gün yaparsam iyi şaka maka bugün kol kaslarım ve göbek kaslarım ağrıyo.Akşam yapabilirsem iyi.1 ayda benimde toparlamam lazım baya bakalım ne kadar etkisi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…