- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.401
Canm ben bitirememiştim ama gerçekten işe yarıyor.Ay kızlar ölüyorum.Şu jillian belasını yapim dedim bugün level 1 yaptım ama nasıl yaptımmahvetti beni yaa aralarda mecbur durdurdum kendim mola verdim kalbim o kadar hızlı attıki.küt diye yığılcam sandım ama hepsini yaptım bitirdim.Bide sağ kolum hala yanıyo ordaki kas yalama oldu hala çalışıyo galiba kollontai dışında yapan varmıydı bunu?Değermi yapmaya hakikaten iyi sonuçlar verirmi kızlar ya.1 ay sonra tatile gitcem çok çalışmam lazım o zamana kadar istediğim kiloya inmem lazım.Durdum durdum arap atı gibi sonradan açılayım diyorum
Evet rakibem.ÇekemiyorlarKıskanç bunlar rakibem. Nilgunle ikisi fesatspor
Sizin balkon genisti baya gerci, gecen foto atmıstın orda gördüm, cocuklarla oyun niyetine yıkayın madem :)
Bel agrısı egzersiz yapınca da azalıyor ya, ben resmen bunu fark ettim.Gecen ekim ayından mayıs sonuna kadar yoga yapmıstım, neredeyse hic agrım olmadı, bel kaslarım güclenmisti muhtemelen. Heralde artık gücsüzlesmeye basladı yeniden, agrımaya basladı
Sen 80 kg ile izne ayrıldıgın icin 80 ya da daha az olursan alabilirim tambagım. Bir de düzenli bildirim yapacak ve diyet isini ciddi tutacaksan alırım ona göremorordek im beni ne zaman listeye almayi düşünürsün. Eğer cumaya 77.9 u gorursem al beni bence olmaz mi
Sen 80 kg ile izne ayrıldıgın icin 80 ya da daha az olursan alabilirim tambagım. Bir de düzenli bildirim yapacak ve diyet isini ciddi tutacaksan alırım ona göre
Bekliyorum canım.İzindeyken kilo alma dikkat etGünaydınlar hanımlar
Ben bu aralar çarpıldım mı ceyrandan bilmiyorum baya rahatsızım ayaklarımda güç kuvvet kalmadı tam zamanında izne ayrılmışım,inşaallah bi,r toparlayayım psikolojimide toparlarım
ebrusonmez
izne ayrıldım kuzum biraz toparlayayım geleceğim inşaallah
Kolay gelsin kuzum ben halı yıkamayı çok severim ama paspasla yetiniyorum.Gunaydinlaaarr bugün günlerden benim için temizlik... hatta dün akşam başladım 1 hafta sürecek detaylı bir temizlik olacak.
Halı bile yikiyorum ben yaaa...
evlendiği beri ilk defa yikiyorum. Gerci kocam çok söylendi yıkama diye ama malum bel fıtığı var ya...
Sağlam bir kahvaltı yaptım. Güç lazım bana dimi ama. Ara ara ugrarim
Kız ben bıraktığım da sen 63 değil miydin.?seni görsem yazardımda gören yok ki.... hep arazi spor....
yooo almadımda vermedim de eeeeyyleeee çakıldım kaldım.... 65,2 ..... ne 65 miş arkadal bana aşık oldu resmen :)
Ahh aahhh bitmiyor canım bitmiyor.Günaydıınay çok merak ediyorum 100 gram da olsa verdim mi onun merakıyla uyandım sabah bugün ben de evi temizlemeyi düşünüyorum, çamaşır bulaşık hiç mi bitmez bi evde ya
Sen veremiyon diye millete karışıyon demiçok yeee poğça börek yeee.... açık hava bol gıda....
Çok geçmiş olsun kaptanım.günaydınlarr
kızlar bende haftasonu ceryanda kalmışım heralde felaket vaziyetteydim dün akşam eşim bu halde yemekle uğraşma dedi bende vurdum kafayuı akşam 7,30 da yattım şimdi daha iyiyim biraz toparlamışım
Bende vakit kaybetmeden yazayım.
Hoşgeldin canım.Hoşbulduk canım..
Kuralları okudum kabul ediyorum ama şu an tatildeyim cuma tartı bulup tartışmam mümkün değil. Haftasonu döneceğiz döner dönmez katılacağım. Şimdilik tanışma ve motive için aranızda olsam da kafi...
1.5 yaşında bir bebeğim var. Lohusayken çok kg aldım ve hamile kaldım. İkinxi bebeğim 40 günlük oldu.
Emziriyorum..
Kilolarını verdim derken tatlde 10 kg almışım belki de daha fazla...
Hedefim 65 kg olmak.. Sanırım şimdi 85 falanımdır(
Sen veremiyon diye millete karışıyon demi
ben 6 ay duzenli yaptım tatlım jillianı sonrada en az haftada 3 gun yaptım, bi baslarsan gerisi gelir bugun bende lvl 3 yapıcam insallah :)Senin jillian maceralarını biliyoruz canım yetmez üstüne cilasınıda atarsın :) sen tam 30 günlük seriyi yaptınmı? ben yapabilecekmiyim bakıcam inşallah yapabilirim.
geldim geldim burdayım yaz surekli 15 gunde 62 olmam lazımseni görsem yazardımda gören yok ki.... hep arazi spor....
yooo almadımda vermedim de eeeeyyleeee çakıldım kaldım.... 65,2 ..... ne 65 miş arkadal bana aşık oldu resmen :)
ben 6 ay duzenli yaptım tatlım jillianı sonrada en az haftada 3 gun yaptım, bi baslarsan gerisi gelir bugun bende lvl 3 yapıcam insallah :)
geldim geldim burdayım yaz surekli 15 gunde 62 olmam lazım((((
Çok Yeme kizzz piknikte
onunla geçmiş olsuntoplight cim
dikkat ediyorum canım regl im 3. Günü şu an 6 7 gün sürüyor pek bir düşüş yok gibi
hoşgeldin canim nasıl olsa emziriyorum diye düşünme günlük düzenli emzirmede 500 kalori yakıyor vücut oda düzenli olunca eğer sen dikkat edersen gider yoksa artı olur kalir sana sağlıklı kilo vermeler canim
geçmiş olsun kaptan
Ya aslında evde yıkama taraftarı değilim ama son gonderdigim 2 hali yıkama dan neredeyse aynı geldi. Bide malum oğluma çiş öğrettiğim için her yere yapmıştı. Hava sicak çocuklara da eğlence oldu.
zaten kocam da izin vermedi yıkama yazık diye. Ill yikayacagim diyorsan beni bekle dedi.
Fıtık ta arada tutuyor ama çok kötü . Isleri mi dinlenerek yapıyorum zaten... kilo verdikçe hafifledi
teşekkür ederim kızlar az önce de diş randevum vardı kaplamanın provası yapıldı öğleyin yürüyemiyecem diye yürüyerek gittim geldim 3,5 km ama pestilim çıktı çok sıcak dışarısı yaaaaÇok geçmiş olsun kaptanım.
Nee 6 aymıben 6 ay duzenli yaptım tatlım jillianı sonrada en az haftada 3 gun yaptım, bi baslarsan gerisi gelir bugun bende lvl 3 yapıcam insallah :)
geldim geldim burdayım yaz surekli 15 gunde 62 olmam lazım((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?