- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.381
Kızlar arkadaşlarla pikniğe gidiyoruz gelince görüşürüz
Günaydıınay çok merak ediyorum 100 gram da olsa verdim mi onun merakıyla uyandım sabah bugün ben de evi temizlemeyi düşünüyorum, çamaşır bulaşık hiç mi bitmez bi evde ya
Günaydın herkese.... Gece geç yattım diye galiba gozlerim yanıyor bu sabah uykumu alamadım hiç
Neyse ben çamaşır attım makinaya işlerimi bitiriyim çocuklar uyurken ...
Canım bende çok istekli yapmıyorum çünkü kendini pek sevmiyorum ama çok ağır şeker hastası + sinir hastası eli ayağı çok kasılıyor diğer iki gelin yapmıyor eşimin de benim aileme çok iyiliği var allah razı olsun onun yaptığına karşılık bende arada evini temizliyorumMenun guzelmis canim :)
Fitne fesat insan olarak sorayim kv'nin evini niye sen temizliyorsun? :) Hasta mı kv?
nasil gidiyor kilon? ben almisim dun aksam ya ama su aldim biliyorum da... bugun ve yarin coook dikkatliyim insallah :)Canım bende çok istekli yapmıyorum çünkü kendini pek sevmiyorum ama çok ağır şeker hastası + sinir hastası eli ayağı çok kasılıyor diğer iki gelin yapmıyor eşimin de benim aileme çok iyiliği var allah razı olsun onun yaptığına karşılık bende arada evini temizliyorum
Ya bel fıtığın varsa ne diye ugrasiyorsun hali yikamakla? Benim de iki gundur gene agrimaya basladi, cok hamladim bu ara ondan büyük ihtimalleGunaydinlaaarr bugün günlerden benim için temizlik... hatta dün akşam başladım 1 hafta sürecek detaylı bir temizlik olacak.
Halı bile yikiyorum ben yaaa...
evlendiği beri ilk defa yikiyorum. Gerci kocam çok söylendi yıkama diye ama malum bel fıtığı var ya...
Sağlam bir kahvaltı yaptım. Güç lazım bana dimi ama. Ara ara ugrarim
Gecmis olsun kaptanimgünaydınlarr
kızlar bende haftasonu ceryanda kalmışım heralde felaket vaziyetteydim dün akşam eşim bu halde yemekle uğraşma dedi bende vurdum kafayuı akşam 7,30 da yattım şimdi daha iyiyim biraz toparlamışım
Vefali gelin ya :)Canım bende çok istekli yapmıyorum çünkü kendini pek sevmiyorum ama çok ağır şeker hastası + sinir hastası eli ayağı çok kasılıyor diğer iki gelin yapmıyor eşimin de benim aileme çok iyiliği var allah razı olsun onun yaptığına karşılık bende arada evini temizliyorum
Hosgeldin canım, kendini tanitir misin? Su an kac kilosun, hedefin kac? Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyorSelam kızlar..
İki çocuk annesiyim tam doğum kglerimseb kurtuldum derken tatile geldim ve en az on kg almışımdır. Yakında 100 olacağım. Acilen kendime gelmem lazım.
Beni de aranıza alkr mısınız?
Gunaydinlaaar
Ya bel fıtığın varsa ne diye ugrasiyorsun hali yikamakla? Benim de iki gundur gene agrimaya basladi, cok hamladim bu ara ondan büyük ihtimalle
Gecmis olsun kaptanim
Vefali gelin ya :)
Hosgeldin canım, kendini tanitir misin? Su an kac kilosun, hedefin kac? Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor
sen bugunden basla o zaman, tatilde tek cesit yemek ye; salata-sebze agirlikli beslen.Hoşbulduk canım..
Kuralları okudum kabul ediyorum ama şu an tatildeyim cuma tartı bulup tartışmam mümkün değil. Haftasonu döneceğiz döner dönmez katılacağım. Şimdilik tanışma ve motive için aranızda olsam da kafi...
1.5 yaşında bir bebeğim var. Lohusayken çok kg aldım ve hamile kaldım. İkinxi bebeğim 40 günlük oldu.
Emziriyorum..
Kilolarını verdim derken tatlde 10 kg almışım belki de daha fazla...
Hedefim 65 kg olmak.. Sanırım şimdi 85 falanımdır(
sen bugunden basla o zaman, tatilde tek cesit yemek ye; salata-sebze agirlikli beslen.
Bende 65 göreyim diye uğraşıyorum iyidir 65 ama benim için :)seni görsem yazardımda gören yok ki.... hep arazi spor....
yooo almadımda vermedim de eeeeyyleeee çakıldım kaldım.... 65,2 ..... ne 65 miş arkadal bana aşık oldu resmen :)
Çok Yeme kizzz piknikteKızlar arkadaşlarla pikniğe gidiyoruz gelince görüşürüz
onunla geçmiş olsungünaydınlarr
kızlar bende haftasonu ceryanda kalmışım heralde felaket vaziyetteydim dün akşam eşim bu halde yemekle uğraşma dedi bende vurdum kafayuı akşam 7,30 da yattım şimdi daha iyiyim biraz toparlamışım
dikkat ediyorum canım regl im 3. Günü şu an 6 7 gün sürüyor pek bir düşüş yok gibinasil gidiyor kilon? ben almisim dun aksam ya ama su aldim biliyorum da... bugun ve yarin coook dikkatliyim insallah :)
hoşgeldin canim nasıl olsa emziriyorum diye düşünme günlük düzenli emzirmede 500 kalori yakıyor vücut oda düzenli olunca eğer sen dikkat edersen gider yoksa artı olur kalir sana sağlıklı kilo vermeler canimHoşbulduk canım..
Kuralları okudum kabul ediyorum ama şu an tatildeyim cuma tartı bulup tartışmam mümkün değil. Haftasonu döneceğiz döner dönmez katılacağım. Şimdilik tanışma ve motive için aranızda olsam da kafi...
1.5 yaşında bir bebeğim var. Lohusayken çok kg aldım ve hamile kaldım. İkinxi bebeğim 40 günlük oldu.
Emziriyorum..
geçmiş olsun kaptangünaydınlarr
Tamamdır tartılabildiginde yazarsın.Hoşbulduk canım..
Emziriyorum..
Gunaydinlaaar
Ya bel fıtığın varsa ne diye ugrasiyorsun hali yikamakla? Benim de iki gundur gene agrimaya basladi, cok hamladim bu ara ondan büyük ihtimalle
Gecmis olsun kaptanim
Vefali gelin ya :)
Hosgeldin canım, kendini tanitir misin? Su an kac kilosun, hedefin kac? Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor
Sizin balkon genisti baya gerci, gecen foto atmıstın orda gördüm, cocuklarla oyun niyetine yıkayın madem :)Ya aslında evde yıkama taraftarı değilim ama son gonderdigim 2 hali yıkama dan neredeyse aynı geldi. Bide malum oğluma çiş öğrettiğim için her yere yapmıştı. Hava sicak çocuklara da eğlence oldu.
zaten kocam da izin vermedi yıkama yazık diye. Ill yikayacagim diyorsan beni bekle dedi.
Fıtık ta arada tutuyor ama çok kötü . Isleri mi dinlenerek yapıyorum zaten... kilo verdikçe hafifledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?