- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.121
bijom bişey soracam tahin çok yağlımı salatalarda çok güzel oluyor karnabahar brokoli ve közlenmiş patlıcan da tahinli sos çok güzel oluyor ama kalorisi çokmu olur sence bu gün aklımdaki tahin soslu bişeyler yapmaktı.
Günaydııın! Mersaaa Canımın içi Tahin susamın öğütülmesiyle elde edilen bir bir bir kalori deposuuuu.Hatta tahinin üzerinde bir yağ tabakası olur.İşta o tabaka halis mulis susam yağıdır.bijom bişey soracam tahin çok yağlımı salatalarda çok güzel oluyor karnabahar brokoli ve közlenmiş patlıcan da tahinli sos çok güzel oluyor ama kalorisi çokmu olur sence bu gün aklımdaki tahin soslu bişeyler yapmaktı.
oh be nihayet bir ses duydum .özledim valla sizi benim girebildiğim saatlerde fazla kimse olmuyor kendi kendime konuşup gidiyorum.kallistem bu işe sıkı sarılınca her fırsatta kendimi buraya atıyorum bana çok büyük motivasyon oluyor.bak ne diycem hani kızları tanıştıralım diyoduk ya onlarıda burda eşleştirsek acaba bir faydası olurmu benim kız ipin ucunu kaçırdı napsam engel olamıyorum bu ara evde olamıyorum ben yokken ne bulursa götürüyor napacam ya şaşırdım kaldım.ben kilo verecem o veremeyecek o zaman daha kötü olacak kendimden çok onu düşünüyorum.
kereviz benimde vazgeçilmezim .ama kıymalı kabak zorrr.benim etle hiç aram yok .
canım tahin susamdan yapılır baya da yağlı bişeydir, bence hiç girme bu işe -tatlicadiarzu-
Bugün bizim pazarımız var.Kendime booool booool salata ve malzemesi toplamam lazım.Yoksa dolaplar zararlı yiyeceklerle dolu.Evdeki vatandaşlara inat yemiyorum.Aradan yürüyüşte yapmış olurum.
Sanki düşmanlarıyım.Hergün erken yemek yerdik.Bu hafta nedense 9 dan önce yiyemiyoruz.
sağol obucum sanada iştahsız günler inşallah.. bende kalmadı desem yeridir... canım istemiyor yine yemek özellikle tatlı ve hamur işi zaten çok sıkışırsam 4-5 tane krom tabletim var diye düşünüyordum ki olmadı ihtiyacım... soğan suyumu aksatmadan yapıyorum aklıma geldikçede sirkeyi içiyorum o düzenli değil ama... birde her gün 2 soda içmeye başladım .... bunlar sayesinde iştahımda engellendi sanırım..
arkadaşlar akşam reyhan ablam gelmedi gördüğünüz gibi, hani kendi yazsın isterdim ama toparlayamaz bu günde o kendini siz de merak etmeyin Paşamız vardı ya hani rahatsız dün onu kaybetti reyhan abla ve çok üzgündü haliyle, bu yüzden de gelemedi bu gün gelir mi bilemem ...
oburcum alışverişi sen mi yapıyorsun almasana zararlı yiyecek evdekilerede.. destek olsunlar sanada en azından çocuklar... şu an varya bizim eve haftada bir pket çikolata 3-4 paket bisküviden başka bir şey girmez dahada uzun süre gider böyle hiç istemezler olsada yemezler benimde canım çekmesi diye...
bak sen eşine de ki arkadaş soğan suyu içerken eşide erkeklere çok faydalı olduğunu keşfetmiş :roflol: sende başla sanada yarasın de:roflol:
Eşim eşim sevgili eşim.Soğan suyu içeceksırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol: rüyamda görsem inanmam.Ben salata yiyorum."Aaaa sen diyete başladın galiba ,akşama tv seyrederken çıtlamayacak mıyız?"Diyor.akannehiralsanaalsanasmile
oburcuğum pardon ya herkes tanıyor diye aklıma geldi paşa reyhan ablanın köpeğiydi.. hastaydı çok....
ıyyyy senin kocada uburum yaaaalmaz: ben seni bir çitleteyimde gör derim lmaz:
valla benimki soğan suyumuzu yapmayı untma diye sesleiyor henüz akşam yemeğini yer yemezbuda bana bıkkınlık verecek sanırım aslında diyetede başlasa bana yardımcı olacak ta adamın göbeğinde hariç kilosu yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?