Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom bişey soracam tahin çok yağlımı salatalarda çok güzel oluyor karnabahar brokoli ve közlenmiş patlıcan da tahinli sos çok güzel oluyor ama kalorisi çokmu olur sence bu gün aklımdaki tahin soslu bişeyler yapmaktı.

canım tahin susamdan yapılır baya da yağlı bişeydir, bence hiç girme bu işe -tatlicadiarzu-

Günaydııın! Mersaaa Canımın içi Tahin susamın öğütülmesiyle elde edilen bir bir bir kalori deposuuuu.Hatta tahinin üzerinde bir yağ tabakası olur.İşta o tabaka halis mulis susam yağıdır.
Aaaaa delireceğim elektrikler gitti.Net bağlanamıyorum diyoooo!......Duu oh be bağlandı sonunda...

ay mersam se çıktın diye bakmadım bende buraya kusura bakma..

canım kızları tamam artık tanıştırıp eşleştirelim ben siz diyetisyene başladınız bizdede bir diş telaşı çıktı diye bırakmıştık üstüne düşmemiştim ama benimkide son bir kaç haftadır hem boy hem kilo o biçim gidiyor .. kalksında üye yapayım onu hemen başlasınlar...

etle aran yoksa zorla ye demedim ki sende sadece kabakla yap bol dereotu az piriç hımmmmm

mersam obur yazınca gördüm şimdi aman sakın sakın tahini kilo almak isteyenlere öneriyor doktorlar hemde şiddetle aşırı yağlı o sakın elleme...

Özür dilerim Sil baştan
Herkese günaydın kızlaaar!.......
ınşalllah herkesin günü huzurlu, sağlıklı,güzel ve ıŞtahSIIIIIZ geçer.

Mersam et sevmiyorsan etli yemekleri aynen etsiz pişir.2 sene önce bir işyerinde çalışıyordum.Öğle yemeklerini işyerinde bir hanm pişiriyordu.Sadece ay başlarında 1 kez etli yemek yapıyorlardı.Onun dışında etli sebze yemeklerini etsiz salçalı ve tavuk bulyonla pişiriyordu.Lezetli oluyordu.

kahvaltımı yaptım, ezeli izlerken uyumuşum bu hafta. dün indirdim şimdi izlicem sonra buralardyım.. belki bir ara alışverişe çıkarım bugün hava yağmurlu ama :bbo: 8 mart hediye çekilişi için bişeyler bakmam lazım bir de diyet alışverişi akannehir

sağol obucum sanada iştahsız günler inşallah.. bende kalmadı desem yeridir... canım istemiyor yine yemek özellikle tatlı ve hamur işi zaten çok sıkışırsam 4-5 tane krom tabletim var diye düşünüyordum ki olmadı ihtiyacım... soğan suyumu aksatmadan yapıyorum aklıma geldikçede sirkeyi içiyorum o düzenli değil ama... birde her gün 2 soda içmeye başladım .... bunlar sayesinde iştahımda engellendi sanırım..

arkadaşlar akşam reyhan ablam gelmedi gördüğünüz gibi, hani kendi yazsın isterdim ama toparlayamaz bu günde o kendini siz de merak etmeyin Paşamız vardı ya hani rahatsız dün onu kaybetti reyhan abla ve çok üzgündü haliyle, bu yüzden de gelemedi bu gün gelir mi bilemem ...

Bugün bizim pazarımız var.Kendime booool booool salata ve malzemesi toplamam lazım.Yoksa dolaplar zararlı yiyeceklerle dolu.Evdeki vatandaşlara inat yemiyorum.Aradan yürüyüşte yapmış olurum.
Sanki düşmanlarıyım.Hergün erken yemek yerdik.Bu hafta nedense 9 dan önce yiyemiyoruz.

oburcum alışverişi sen mi yapıyorsun almasana zararlı yiyecek evdekilerede.. destek olsunlar sanada en azından çocuklar... şu an varya bizim eve haftada bir pket çikolata 3-4 paket bisküviden başka bir şey girmez dahada uzun süre gider böyle hiç istemezler olsada yemezler benimde canım çekmesi diye...

bak sen eşine de ki arkadaş soğan suyu içerken eşide erkeklere çok faydalı olduğunu keşfetmiş :roflol: sende başla sanada yarasın de:roflol:

Saol Kalliste'm sirkeli suyu unutmuştum.Ben daha kahvaltı etmedim.Hemen içeyim.
Reyhan ablamızın yakını mı Paşa ????Kusura bakma daha herkesi tam tanıyamadığım için bilemedim.Kim olursa olsun kayıp çok ağır birşey ve zor durum.Allah geride kalanlara kuwet vw sağlık versin.

evet hayatım alış-verişi ben yapıyorum.Ama evde birşey eksik olursa bakkaldan aldırana kadar susmuyorlar.E malum bakkalda marketlere göre pahalı olduğu için mecburen marketten toptan alıp kurtuluyorum.
Eşim eşim sevgili eşim.Soğan suyu içeceksırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol: rüyamda görsem inanmam.Ben salata yiyorum."Aaaa sen diyete başladın galiba ,akşama tv seyrederken çıtlamayacak mıyız?"Diyor.akannehiralsanaalsanasmile

ıyyyy senin kocada uburum yaaaalmaz: ben seni bir çitleteyimde gör derim lmaz:

valla benimki soğan suyumuzu yapmayı untma diye sesleiyor henüz akşam yemeğini yer yemez buda bana bıkkınlık verecek sanırım aslında diyetede başlasa bana yardımcı olacak ta adamın göbeğinde hariç kilosu yok ki

bu gün bizimde pazarımız var ben de çıkacağım kaç gündür çıkmadım dün dişçi vardı gitmedim bugün gideyim dedim gitmedim acil olmayınca salladım işte ama bugün çıkıp biraz yürüyeyim... bol marul kıvırcık maydanoz salatalık alayım lahana alıcam geçende sarma yaptım tencereyi yiyeceklerdi nerdeyse yine yapayım çok ara vermişim farketmeden :)) benimde canım bir kapuska istiyor sormayın gitsin acılı acılı...

oburcuğum pardon ya herkes tanıyor diye aklıma geldi paşa reyhan ablanın köpeğiydi.. hastaydı çok....

Oy oy daha fena insanın çocuğu gibidir.Zamanında annemde çok köpek,kuş,keklik,tavşan,tavuk,sincap........bilumum hayvan baktı.Bayağı kötü oluyor insan bilirim.Onun için ben evde hayvan beslemek istemiyorum.Bir tane PINCIRımız var bizimde.Su kaplumbağası garibanın kimseye zararı yok.Ama o bile bazen ne olacak diye düşünmeden edemityorum.Geçtiğimiz bahar verelim dedim.Çünkü evde kimse bakmıyordu.Halende yemek vermenin dışında kimse birşey yapmıyor.Garibim kirleniyor ben yıkıyorum.Akvaryumundan kaçıyor ben bulup yerine koyuyorum.Zaten akvaryumdan kaçmak için bir çırpnıyor ki evde kıyamet kopuyor.Annnnneeeee pıncır kaçıyor diye çığlık çığlığa herkes.Bu çığlık atma işine eşimde dahil.Koca adam kaplumbağayı ellemeye korkuyor.

aman aman erkekler diyet yapmasın.Bizim moraller biter.Azıcık kıssalar hemen kilo veriyorlar.Gıcık şeylerrrr.Allah öyle yaratmışki yahu, töbe töbe o bile adaletsiz davranmış.Bizim yaptığımızın yarısını yapsalar 2 katı verirler.Metobalizmaları öyle çalışıyor.Anlatmaya çalışsak anlamazlar.Hemen siz arada kaçırıyorsunuz diye birde laf sokuştururlar.allahın hikmeti işte ne yapacaksın.Ben biraz daha konuşursam çarpılacağım!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…