Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akşamları işin geç mi bitiyor hayatım bikaç program yapıcam dediydin ya. geç bitmiyorsa biraz erken kalkmaya çalış erkenden kalkmanın da kilo vermeye çok etkisi var. sabah meyve salatasına bayıldım içinde kalorisi bol meyveler yoksa tabi çok ayrıntı yazmamışsın. diğer öğünler de harika ama bi engel yoksa sabah erken kalkmanı tavsiye ederim. ayrıntılı bi şekilde anlatıyordu bir yerlerde erken kalkmanın önemini ama benim hafızam o kadar iyi değildir.

felak ve nas eksik etmemek lazım haklısın hayatım daha iyi olacak inşallah kuzum
masa tenisi de güzel fikir kışın havalar soğukken çocuklar da iner oynarlar tıkılıp kalmazlar evin içine bunu da not ettim teşekkür ederim

netten yemekteyizi izliyorum simdi..

kardesin mutfakta tabaklari birakirken bakiniyo o esnada o siveli konusan adam hadi tsk ederim sizin gidin gibi bisey diyo..orda komik bi an oluyo.. kardesinin sesi benim gibi dimi chokocum.. kisik gibi, catalli :)
aslinda o sarisin kizda cok kötü degil gibi,, yönetmen diyodur bazi seyleri yap diye
neysehh

bugünümü yazayim..bakalim bugün nasil beslenmisim bijom

sabah
08:00:buyuk bardak lahana ve maydonoz suyu
09 sütlü nesfit

ara:100gr diyet meyveli yogurt

ögle: yumurtali yogurtlu ispanak, 1 kepce corba, yarim dilim ekmek

ara: lahana maydonoz suyu

aksam: sütlü irmik tatlisi bir dilim (bijom senin tarifin) tvdede irmik ve nisastanin ne kadar faydali oldugunu okudum .. irmik inanilmaz birsey diyordu gecen tvde doktor

2litre su ictim simdiye kadar aksama daha icerim yarim 1 litre fln

aksam arkadasim gelicek, hastaymis, ada cayi demliycem aksam iceriz

baskaaaa bisi yok simdilik.. spor yapamadim ya..suana kadar vaktim olmadi hicbilmiyorumkismile

dün yediklerimi yazıyorum chocolatım
sabah: peynir zeytn domates maydanoz 1.5 dl ekmek
ara: 3 ketenli mavi yeşil bisküvi
öğle: 1 kupa domates çorba, 1 dilim ekmek, 1 hamburger köftesi kadar tavuk köfte salata
ara: 1 yeşil elma, 1 salatalık 2 biskot ( hepsi bir değil aralarla)
akşam: 2 kaşık pilav, 4 kaşık nohut ,salata, 1 kepçe çorba, 1 bardak gazoz
ara: 3kaşık sütlaç
45 dakika da yürüdüm
oğluşun hastalığı geçmedi ateş 40 derece yandı oğlum şuruplarını içmiyor ne yaparsak boş yumuşak yumuşak denedik olmadı kızdık olmadı korkuttuk bile mine geliyor bak dedik (eltim mine de) olmadı meyve suyuna karıştırdık olmadı zorla ağzına döktük yok yok geri püskürtüyor. dudakları da yara ya hiç içmek istemiyor akşama kadar toparlamazsa akşam hastaneye gidicez ve iğne vurulacak uyuyamıyor çünkü nefesi daralıyor sanki 40 yıldır sigara tiryakisi görseniz halini. offff ne çok hasta olmaya başladı yaa

sahi birde o sari "käle" almiyor diycek gaye olmiyor diyor :))

tombilicim allah yardim cinolsun offf cok zor eminim gecmis olsun

selam millet boncuk seni gördüm iyi akşamlar canım nasıl gidiyor sende maratona başladınmı .

çikolatam evet kardeşinde senin gibi çok güzel bencede şansı güzel olsun.bu gün işlerim çok yoğundu yönetim odasına bir girdim çıktığımda akşam 8 di yemekteyizi seyredemedim.
çikolatam zayıflamayla ilgili yazını okudum çok beğendim kopyalayıp bir kaç kişiye bile gönderdim.

biliyorum çok düzensiz yiyorum ama en azından yemiyorum diye seviniyorum .inanmıycaksınız ama bir iştahsızlık var keşke böyle devam etse .acıkıyorum ama hiç bişey yemek istemiyorum.
oburcum rakiplerimiz çok fena çok acımasızlar valla bizi geçmek için aç geziyolardır .hiç bunlar kaçamak yapmış bizde yapalım demiyolar. mersa spor yapamamış bizde yapmayalım demiyorlar harıl harıl çalışıyorlar.ama bende boş durmuyorum hani. bu gün bir kişi farketti kilo vermişsin dedi bileeeeee..aman oburcum sağlımız yerinde olsunda zayıflama biraz geç olsun bence hemen tedavini yaptır geçmiş olsun.

canım gidişatın uygun gibide sende benim gibi düzensiz yiyorsun .sert şeyler yiyemiyorsan bari çorba iç.

tombili canım senin denetmenin var ama yinede bende burnmu sokmadan duramadım çok iyi gidiyosun bence (çok az yiyosun çoğalt pasta börek çikolata ye dermişimkötükedihüso)
canım oğluşunu bence bir an önce dr a götür ateşi çok yüksek şurup ta içmiyor diyosun aman dikkat edin .

şşmdi bu gün yaptıklarımı yazıyorum .
sabah eynir ekmek taze biber domates çay.
ara:elma
öğlen:2 tane ıspanaklı börek (yağsız dışı çok ince )
ara:ne yazıkki o saatte çalıştığım için unuttum.
akşam:2 tane ıspanak böreği (çorba yapmıştım ama canım hiç istemedi bende börek yedim .(şöyle düşündüm 1 dilim ekmek ve 3 kaşık ıspanak yemeği gibi.)
1 tanede 1 kare bitter çikolata.

oburum listem denetlemenize sunulmuştur .tabi tüm takımada.

kızlar ya değişik diyet tarifler versenize ben napacağımı şaşırıyorum .yarın ne yemek yapacaksınız banada söyleyin.:1rolleyes:

kimsecikler gelmedi tek başıma sıkıldım bende yatmaya gidiyorum .ve hiç bir şey yemedim yemiyorum yemiycem ben bu işi başaracam.hadi hepinize iyi geceler.

haklısın tombilim. bunu ben de yapacağım mutlaka artık,erken kalkmak şart.
yok ,işim sürekli değil..bir iki,hafta sonu çıkıyor arada. onlar önemli değil.yani erken kalkmak istesem kalkarım sorun yok...teşekkürler tavsiyeler için...

evet ses tellerinde sorun oluştu ergenlik döneminde,öyle kaldı..çatal çatal...ama senin sesin öyle değil piam,alakası yok...çok şeker sesin var.

ahh canım ya şu oğluna çok üzülüyorum... evlat başka şey sanırım. inşallah sağlığına kavuşsun artık,Allah ın izniyle...
yediklerin iyi görünüyor.yalnız sütlacı mümkünse öğle ile akşam arasında ye.sanırım evde yapılmış,sen de mecbur gece yemişsin. afiyet olsun canım,sık sık yapmadığın sürece sorun yok...
bir de gazlı içecek içmemeye çalış,boş yere mideni genişletmekten başka işe yaramaz...
onun dışında çok beğendim ben listeni..

canım benim ,yazı hoşuna gittiyse sevindim, bence farklıydı,paylaştım..
bazı sevdiklerim yarışmayı izleyemiyorlar,üzülüyorum. çünkü tanıdığın birini izlemek çok keyifli..benim için öyle valla...

ben de bugün yediklerimi yazayım ;

10.00 - taze sıkma portakal-elma-greyfurt suyu
11.15 - az ballı ekmek,2 yumurta
13.30 - 2 küçük muz
16.00 - 3 kaşık yeşil mercimek yemeği,1 dilim kepekli ekmek
18.00 - 1 dilim patatesli börek (teyzem aşırı! ısrar etti)
20.00 - tavuk ızgara,havuç salata (yine teyzemdeydik,börekten sonra yemezdim de ısrar üstüne ısrar)

not : su içemedim,ev dışında buna uyamıyorum...

not2- egzersiz yok.. yarın başlıyorum merkeze inşallah,sabah erken hem de..hayırlısı..

günaydınnnnnnnna.s.
yine kimsecikler yok diyodum bijomu gördüm .bijox günaydın canım sende erkencisin benim gibi.çayımı yaptım içiyorum birazdan hafif bir kahvaltı yapacam sonrada yürüyüşe gidecem .

günaydınnnnnnnna.s.
yine kimsecikler yok diyodum bijomu gördüm .bijox günaydın canım sende erkencisin benim gibi.çayımı yaptım içiyorum birazdan hafif bir kahvaltı yapacam sonrada yürüyüşe gidecem .

sabahın köründe yazıp yine kimsecikler yok diyo yaaasempatiksalakcinni kim olacak tıss bu saattesempatiksalakcinni
günaydınlar...

kızlar ya değişik diyet tarifler versenize ben napacağımı şaşırıyorum .yarın ne yemek yapacaksınız banada söyleyin.:1rolleyes:

benim bu günkü planı hemen yazıyım..
kabak yemeği yapıcam kendime bir de kereviz salatası
kabak yemeği çok güzel oluyor diyete en uygun yemeklerden biri zaten kıymada ekleyince al sana en sağlıklı sempatiksalakcinni

değişik bulalım şekerciğim sen iste...

sabahın köründe yazıp yine kimsecikler yok diyo yaaasempatiksalakcinni kim olacak tıss bu saattesempatiksalakcinni
günaydınlar...

oh be nihayet bir ses duydum .özledim valla sizi benim girebildiğim saatlerde fazla kimse olmuyor kendi kendime konuşup gidiyorum.kallistem bu işe sıkı sarılınca her fırsatta kendimi buraya atıyorum bana çok büyük motivasyon oluyor.bak ne diycem hani kızları tanıştıralım diyoduk ya onlarıda burda eşleştirsek acaba bir faydası olurmu benim kız ipin ucunu kaçırdı napsam engel olamıyorum bu ara evde olamıyorum ben yokken ne bulursa götürüyor napacam ya şaşırdım kaldım.ben kilo verecem o veremeyecek o zaman daha kötü olacak kendimden çok onu düşünüyorum.

kereviz benimde vazgeçilmezim .ama kıymalı kabak zorrr.benim etle hiç aram yok .

meyve yemeyi hiç sevmiyorummmm akannehir hem de çok acıktırıyor beni :bbo:
ama şey düşündüm şimdi bu meyveli müsli lerden alsam sabah onlardan yesem meyve yerine geçmez mi kaydirigubbakcemile3 su içemiyorum piacım biliyorum onu çözmem lazım merak etme halletmeye çalışıyorum yavaş yavaş -tatlicadiarzu-

bijom bu tarif muhtemelen çok lezzetli olur,en kısa zamanda ben de yapacağım.bebecikleri öp yerime...
bebecikleri bir daha gördüğümde öperim senin de yerine çok tatlılar teyzeleri bir görseniz.. bir bucuk yaşında olan cicanee demeyi öğrendi
içeceği de spor dönüşü içiyodum ben süper oluyodu ohh sıcak bir bardak bu çaydan alığ pc başına geçmek süper bir keyifff zemuszemus

ay bu sizin evdekiler valla öldürecek beni akannehir yahu senin hiç mi hakkın yok o evdee. benim de annem laz, kara lahana pişiriyodu zaman zaman ev çok kötü kokuyodu, biz kızınca da siz kokusunu sevmiyosunuz diye ben yemeğimden vazgeçemem. biraz da rahatsız olun merak etme ölmezsiniz diyodu. sen de öyle söyle, biraz haklarına sahip çık, çok eziliyorsun okuduğum kadarı ile :1no2:
rica ederim canım..

akşamı hafif geçirmişsin önceki listelere nazaran, ama tam bana göre :lepi: beğendim listeni pia cım süpersin..
sporu da haftada 4 gün yapman yeterli diye düşünüyorum. hayatın boyu spor yapmayı düşünüyosan bişey diyemem ama istedigin kiloya gelip bırakacaksan her gün yapmamanı öneririm..

mersaaaam canım benim... yeme kız sakın,bu yaz bu iş bitecek...

çikolatam yemedim canım .bir kaç gün daha yememeye alışırsam tamamdır bu işi bitti say.geçen yaz 75 i görmüştüm inşallah bu yaz hedefim 72 ben kolay hedefler koyuyorum ulaşabileceğim yoksa çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum .yani şu anda hedfim 9 kilo vermek yani ayda 2 kilo bile kurtarıyor.25 kilo veren ben 9 kilomu veremiycem. verecem inşallah.:Saruboceq:bide bebişim verebilse yazın istediklerini giyebilse oh değmeyin keyfime....hihoyyyt

mersacım sana da günaydın canım, kallisim sana daaaa opuyorumnanaktan

herkese günaydınnnnn a.s.
eşime kahvaltı hazırlarken sıkıldım burayı açtım öyle kalmış.. çay koydum ben de içiyorum şimdi de tatlandırıcım bitmiş bugün çıkıp almam lazım..

pia cım dünü yazayım
sabah: sunta+yoğurt+peynir+zeytin+çay (musli alıcam sabah kahvaltıda tost yemekten bıkmışım artık canım istemiyor)
ara: yapamadım
öğlen: 1 dilim börek, 1 dilim kek
ara: yapamadım
akşam: 1 dilim börek
su hiç içemedim bütün gün dışardaydım ve başka yerde wc ye girmemeye çok dikkat ederim neden buydu.. spor yapamadım ama çok yürüdüm..
biraz dengesiz ve kaçamaklı oldu ama elimden gelen buydu canım bugün telafi ederim..

mersacım diyet yemek soruyosan kallisimin dediği gibi kabak, karnabahar, ıspanak olabilir.. bunlar benim çok işime yarayan yemekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…