- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.081
götürücemmm opuyorumnanaktangünaydın bijom bebişlere selam söyle :)) birerde minik öpücük götür bizden...
yapalım kallisim valla çayı.. hadi yok mu artıranbijom geçen yıl o çayı bende çok yaptım ve içtim çocuklarda seviyordu kokusu tadı çok güzeldi ama yapmaya yapmaya unuttum tabi malzememde var aslında yapayım yine..
her mesaj yazdığım anda altta mutlaka bir misafir var artık sinir olmaya başladım sıkı takipçimize söyliyeyim madem bu kadar ilgi var vakitte var buyurun yazışalım açıktan açıktan...
ablam öncelikle ip atlayıp kendini zorlama derim ben de aşırı zorlanıyorum ip atlarken ve uzun zamandır denemiyorum..ya canim gercekten 5 dakikayi bile ara vermeden cok zorliyarak yapiyorum dizlerim ayak bileklerim kopuyor gibi stepperde. ama vzgecmiyecegim 5 dakikada olsa yapacagim..
ya gördünmü eliptik yok bende artik normal ergometre ile idare ederim. kosu bandi en iyisi zaten. birde hulahup cevirebilsem. yapmadigim hicbir nane yoktur bunu niye ögrenmemisim ben ya kafam almiyor. bak ip atlamayi cok severim ama doktor atlama diyor..
kaana gelince kallisim cocuga patik giydiriyordukta birsey demiyordu simdi iki büklüm ayakkabilarini izliyor habire bakiyor ciglik ciglik bagiriyor oksuyor dudaklarini sarkitip habire ayaklarina bakiyor cok güldürdü bizi dün ya. demek aycada aynini yapmis simdide varmi ayakkabi ticki?
kallisim masaj kemerinin faydasi olurmu acaba kullanayimmi yine . bir heves almistim 3 kere yaptim biraktim onuda cikarayim gözönüne biryere.
hayatim ay yürüyüsü nedir? odami bir alet?
mersam yarışmada seda ve acar aynı puanı alarak birinci oldular.ama ödül acara gitti...bu sarışın kızla ,yaşlı kadın acara verilsin demiş...
tombilim oğluna çok üzüldüm canım ya,sen oğluşuna nazar mı değdiriyorsun acaba? annenin nazarı daha çok değermiş.aman dikkat,çok çok geçmiş olsun.
tombilim ben bir türlü başlayamadım spora,bugün de şu yemekteyiz yüzünden gidemedim. hastalıklarla boğuşuyorum canım.yarışmadan sonra daha detaylı yazarım.sadece yarım saatlik yürüyüşler yaptım cnm bu hafta.
ama dünkü iç çamaşırı faciasından sonra yasak olan hiçbirşeyi yememeye söz verdim kendime...bir de akşam saat 19 dan sonra yemeyeceğim inşallah...tombilim güzel olacak herşey inşallah..
bugün yediklerimi not ediyorum,akşama yazarım canım
kızlar ben size anlatmayı unuttum dün babası kuzumu uyanınca giydirdi ben de mutfakta kahvaltı hazırlıyordum geldi bana anni bak diye kıyafetlerini gösteriyor ben de oğlum çok yakışıklı olmuşsun dedim ve paşam 2 adım atar atmaz hemen düştü sandalyenin üstüne ağzı parçalandı. dudakları patladı. nasıl kötü yara oldu şimdi görseniz. azıcık yemek yemeye başlamıştı o da bitti aciy aciy diyo ağzını gösteriyor yemek yemiyor. gece de ateşlendi şimdi de ateşliymiş ve kusmuş offf ne zaman rahata erecek benim bebeğim yaaa
yediklerimide yazayim hemen;;
sabah bir sekersiz kahve iki incecik dilim ekmegin arasinda bir dilim peynir bir domates.
ara bir elme
öglen kücük bir porsiyon brüksel lahanasi bir dilim ekmek iki kasik yogurt. ara bir portakal. aksam bir kepce mercimek corbasi bol yesil salata. simdi bir sütlü kahve icecegim ama üsendim kalkmaya birde basima agri girdi kendimi zorladim galiba pilates topta asildim bir süre basim asagida totom yukarda o belime cok iyi geliyor ama basim agridi.. gecer bosver agrisin.aklinialirimsmile
Mersaa imdaaat yemem lazım.Salatamı hazırladım.Eşimi bekliyorum.Aksi şeytan hergün erken gelir yada evde oturur.Bugün geç kalacağı tuttu.
Ben en iyisi kahvaltıdan sonra yediklerimi yazayım.Vallaha çok yemedim.Öğlen şehriyeli domates çorbasıyla maydanoz salatası yedim.Tamamen yağsız...Arada ufak bir elma+1 adet kepekli biskuvi.Az önce ne kadar mutfaktan kaçsamda en sonunda bana muhallebileri yaptırdılar.Kaşık ucuyla şekerine baktım.bilmiyorumkismileBoool bol su içtim.Ama artık içim kıyıldı daha fazla bekleyebilmek için sizin yanınıza geldim.allahın izniyle eşim gelince koca bir tabak bol soğanlı -maydanozlu ve yarım brd haşlanmış kurufasulyeli ve bol baharatlı limonlu salata yiyeceğim.cokacimcoookAyyy yutkunmaktan bir hal oldum...lülülülülülüyok yok kararlıyım tatlı yemeyeceğim bu akşam.
eyy takım aklıma ne geldiii zemuszemus bu çayı unutmuşum çoooooook işime yaramıştı. müthiş bir tadı var ve ben hiç grip vs. olmamıştım geçen kış bunu içerkennn..
çoğunuz biliyodur ama ben yazayım yine de
2 yeşil elmayı ve 1 limonu 4'e bölüyoruz.. bunlarla beraber 1 çubuk tarçın, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 tatlı kaşığı tane karabiberi 2 litre suya atıyoruz.. elmalar pörsüyene kadar kaynatıyoruz, sonra süzüyoruz. ister sıcak ister soğuk 2 gün içinde içiyoruz..
eve gelenler of bu ev ne güzel kokuyor ne pişirdin diye soruyolardı, ikram ettiğim misafirlerim tarifini soruyodu o kadar diyim ben size. metabolizma hızlandırıyor ve bana yardımı olduğuna inanıyorum. siz yapın evdekiler de sevecektir emin olun.. ben de malzemelerime bakıcam az sonra, olmayanları alıp yapıcam düzenli..
pardon da ben öğleni göremedim ve sanırım akşam yemeğinde 1 tabak makarna gördüm akannehir hadi makarna yiceksin bari öğlen yeseydin.. dengesiz olmuş çok piacım.. senin için zor olabilir ama bir süre makarna pilavdan uzak dursan? kilomuz az vermek için biraz taviz vermeliyiz malesef.. duramam diyorsan da öğlen yersen süper olur.
1 top dondurmadan bişey olmaz ama her gün olmamak şartıyla :icecream:
sabah: sunta+yoğurt+1 dilim peynir+5 zeytin
ara: 1 bardak süt
öğlen: 1 tabak yeşil mercimek, 1 dilim ekmek, yarım kase yogurt
ara: 1 kupa mantar corbası
akşam: 1 tuzlu kurabiye, 1 karışık meyve suyu
1 litreye yakın su içtim, 1 saat de yürüdüm öğlen kaydirigubbakcemile2[/COLOR][/B]
günaydınlar..
ben dün gece yediklerimi yazamadım şimdi yazayım.
15 şubat
saat 8.00
1.5 dilim ekmek,pınar beyazla
1 bardak yeşil çay
saat 10.00
2 adet biskot(mısır ve pirinç patlağı)
saat 13.00
bir kase kadar makarna-biraz daha fazla olabilirbilmiyorumkismile
saat 17.00
bir elma, bir galeta
saat 19.30
1,5 dilim ekmek
5-6 kaşık pırasa yemeği
spor yok, cuma-cumartesi-pazar birer saat yürümüştüm, dinlenmedeyim.
kızlar şimdi geldi sıra dün yaptıklarıma
sabah 1 saat yürüyüş
kahvaltı:klasik peynir k.ekmek tere biber
ara:sütlü neskafe
öğlen:canım yemek istemedi yine ekmek tere peynir ve çay
ara:1 elma 1 portakal
akşam:yemedim .ama saat 9 da midem kazındı ve 2 kaşık nohutlu tavuklu bulgur pilavı 1 küçük tabak ta brokoli salatası yedim.
biliyorum burdaki hatam geç yemek oldu.
eyy takım aklıma ne geldiii zemuszemus bu çayı unutmuşum çoooooook işime yaramıştı. müthiş bir tadı var ve ben hiç grip vs. olmamıştım geçen kış bunu içerkennn..
çoğunuz biliyodur ama ben yazayım yine de
2 yeşil elmayı ve 1 limonu 4'e bölüyoruz.. bunlarla beraber 1 çubuk tarçın, 1 tatlı kaşığı karanfil, 1 tatlı kaşığı tane karabiberi 2 litre suya atıyoruz.. elmalar pörsüyene kadar kaynatıyoruz, sonra süzüyoruz. ister sıcak ister soğuk 2 gün içinde içiyoruz..
eve gelenler of bu ev ne güzel kokuyor ne pişirdin diye soruyolardı, ikram ettiğim misafirlerim tarifini soruyodu o kadar diyim ben size. metabolizma hızlandırıyor ve bana yardımı olduğuna inanıyorum. siz yapın evdekiler de sevecektir emin olun.. ben de malzemelerime bakıcam az sonra, olmayanları alıp yapıcam düzenli..
canim gecmis olsun yavruna cocuk iste düse kalka büyüyorlar allah beterinden korusun.a.s.
ah canım benim yaa kıyamam ona nazr değmiştir yazıkk annesi sende üzülme düşe kalka büyüyecek atlatır çabucak anlamazsın geçer gider... benimde bir tanesi bana doğru yürürken ayağı takılıp düşmüştü kanepenin kenarı alnını kesmişti hemde yumurta gibi olmuştu... büyüyüncede oluyor yani panik yapma alışman gerek bak şimdi 15 yaşında olan geçen yıl kahvaltıdan kalktım odadan çıktım kütt diye bir ses oldu eşimle koştum çocuk yerde yatıyor bayılmış kafasını dolaba çarpıp alnını yardı dikişleri var hatta... allah büyüğünden saklasın...tekrar geçmiş olsun...
diğer sorduğun konuya ancak sabah yazabilirim aklıma gelenleri canım benim geç kalmazsam eğer...bilmiyorumkismile
Caaanııım yaa çok geçmiş olsun.İçim acıdı,çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.Çocuk bakamak zor iş.Nazar bocuksuz gezdirme yakışıklıyı.
Hayatım tombilim sen mimar mısın?Mekanı görmeden hiç birşey diyemezsin ki.Yerin büyük ve aydınlık olması için bolca ayna kulanın.Daha teferuatlı bilgi verirsen fikir yürütürüz.Akıl ,akıldan üstündür.Gelen fikirler ,başka şeyleri çağrıştırp çok güzel şeyler çıkaracağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?