- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.621
Yapabiliyorsan sakın düşünme derim.Aşırı derecede kalori yakıyor.İncelmesen bile yediklerini yakmış olursun.Canim mezura varsa ölçülerine al ki 1 ay sonra fark edecek mi bakalım. Ay ben de sana eşlik etsem mi acaba. Yarından itibaren 1 ay
Ekmekleri bilmemde üstüne kaymak reçel olayını dedim ben ikisinide kaymaklı reçellimi yedin?O fena işte
Merhaba canım.Hoşgeldin.slm kızlar gruba yeni katıldım açıkçası buranın nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim bende zayıflamak istiyorum şimdi 78 kiloyum bir ayda en az be kilo vermem lazım ama çok sıkı diyet yyapamıyorum 1yaına girmek üzere emzirdiğim bir bebeğim var 2 gündür dikkat ediyorum ve bir saat yürüyüş yapıyorum
Hatun spor yapıyor.İşi gücü var senin gibi okey başında şişmiyor.nilgün okeye gel hadi bekliyorumnilsub
hahahah faceden yazmış okeye gel diye oyundaydım görmedim şimdide ben ona yazıyımHatun spor yapıyor.İşi gücü var senin gibi okey başında şişmiyor.
Yarın eksi görmen sana en buyuk ödül olacak.Evet canım ikisinin üstünde de vardı kaymak reçel vardı. Evet çok fena oldu. Ama 10 gündür sıfır kaçamak ti. Ödül oldu diyelim
Yapabiliyorsan sakın düşünme derim.Aşırı derecede kalori yakıyor.İncelmesen bile yediklerini yakmış olursun.
Demek işi gücü yokmuşşşhahahah faceden yazmış okeye gel diye oyundaydım görmedim şimdide ben ona yazıyım
Ayy kas ağrıları çok zor canım.Ama bırakmazsan vucut alışır.Bir ara 10 gun yaptım sonra bıraktım. . Yapabiliyorum tabi birkaç gün zorlanacam hali yıkamak ve koltuk cam silmekle kaslarim nasıl çalıştı anlatamam. Çok fena kas acısı cekiyorim
Yarın eksi görmen sana en buyuk ödül olacak.
Hedef büyük demekkSabah tartildim. 79.5 un altında idim. Daha da inmem lazım. Listeye en az 1 kilo vermis olarak girmek istiyorum
Ayy kas ağrıları çok zor canım.Ama bırakmazsan vucut alışır.
Başla tabiiAyy bir gaza geldim ki anlatamam. Bugün mu başlasam jillian a. .
valla bi cozum bul artık canım yaYa bende anlamıyorum. Tatlının her türlüsüne dişim ağrıyor dedim. Bayramda bizim tatlıdan bile yemedim.Ekmek zaten yemiyorum.
Ya sporu bırakıyorum.Ev işi temizlik falan da yapmıyorum.Belki hareketsizlikten belki yemek düzeninin değişmesindenn
Ben zaten bi anlasan fit olacam yaa
hosgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, sonra tanısırız :)slm kızlar gruba yeni katıldım açıkçası buranın nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim bende zayıflamak istiyorum şimdi 78 kiloyum bir ayda en az be kilo vermem lazım ama çok sıkı diyet yyapamıyorum 1yaına girmek üzere emzirdiğim bir bebeğim var 2 gündür dikkat ediyorum ve bir saat yürüyüş yapıyorum
olabilir sadece corba, bende takım ici listedeylm 61.3 le ayrılmıstım iznekollontai yapabilirsem bugun sadece çorba günü yapacağım. Yarına 500 gram vermiş olsam harika olur. Listenin altından devam ederim.
bugun yapma tatlım yarına kasların siser bugun leslie yap agrıların azalsın yarın jilliana baslarsınAyy bir gaza geldim ki anlatamam. Bugün mu başlasam jillian a. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?