Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar gruba yeni katıldım açıkçası buranın nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim bende zayıflamak istiyorum şimdi 78 kiloyum bir ayda en az be kilo vermem lazım ama çok sıkı diyet yyapamıyorum 1yaına girmek üzere emzirdiğim bir bebeğim var 2 gündür dikkat ediyorum ve bir saat yürüyüş yapıyorum

Merhaba canım.Hoşgeldin.
kollontai takım kaptanımız. morordek ve nilsub da kaptan yardımcılarımız.
Onlar takımda yer olup olmadığını söylerler sana

Yapabiliyorsan sakın düşünme derim.Aşırı derecede kalori yakıyor.İncelmesen bile yediklerini yakmış olursun.

Bir ara 10 gun yaptım sonra bıraktım. . Yapabiliyorum tabi birkaç gün zorlanacam hali yıkamak ve koltuk cam silmekle kaslarim nasıl çalıştı anlatamam. Çok fena kas acısı cekiyorim

valla bi cozum bul artık canım ya

hosgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, sonra tanısırız :)

kollontai yapabilirsem bugun sadece çorba günü yapacağım. Yarına 500 gram vermiş olsam harika olur. Listenin altından devam ederim.
olabilir sadece corba, bende takım ici listedeylm 61.3 le ayrılmıstım izne

Ayy bir gaza geldim ki anlatamam. Bugün mu başlasam jillian a. .
bugun yapma tatlım yarına kasların siser bugun leslie yap agrıların azalsın yarın jilliana baslarsın

[QUinşaallah
sonmez, post: 47620110, member: 702326"]Hedef büyük demekk[/QUOTE]
Ay insaallah
aksama balik var saat 3 te yiyecegim. Daha da yemem. Aksam da 7 de yogurt kuru yaparim zerdecalii zencefilli tarcinli kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…