- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.641
sürüp 5 bi cozum bul artık canım ya
hosgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, sonra tanısırız :)
olabilir sadece corba, bende takım ici listedeylm 61.3 le ayrılmıstım izne
bugun yapma tatlım yarına kasların siser bugun leslie yap agrıların azalsın yarın jilliana baslarsın
ya ilk defa takımda bu kadar jillian yapmak isteyen oldu bi yarısma falan mı yapsak ne dersiniz???
En yakın zamanda döneriz eski kilomuza inş.valla bi cozum bul artık canım ya
hosgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor, sonra tanısırız :)
olabilir sadece corba, bende takım ici listedeylm 61.3 le ayrılmıstım izne
bugun yapma tatlım yarına kasların siser bugun leslie yap agrıların azalsın yarın jilliana baslarsın
Ay insaallah[QUinşaallah
sonmez, post: 47620110, member: 702326"]Hedef büyük demekk
ilk sayfada kurallar var canım onları okuyup buraya okudum kabul ettim yazman gerekiyornereyi okuyup yazıcam
leslie 3 mile yap benceTamam o zaman leslie mi yapsam yoksa 45 dk bisiklet surup 500 ip mi atlasam
hımm yarın baslatalım olmazsa denhizx de var :)Ben katılım seve seve
Bence tam yerinde olur. Kızlar bir hafta sonra sıkılıp bırakmamış olurlar. Hemde bi renk gelir takımaya ilk defa takımda bu kadar jillian yapmak isteyen oldu bi yarısma falan mı yapsak ne dersiniz???
insallah canımEn yakın zamanda döneriz eski kilomuza inş.
Sanırım organik denemiştichia tohumu deneyen var mı aranızda???
İlk sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettim yazacaksın.nereyi okuyup yazıcam
Canım bi yandan kocişime yemek hazırlıyorum.Daha sonra dönsem sana olur mu??insallah canımben 58 dim ameliyattn once ne iyiyidim ((
Ya rakibem eger dikkatli yiyip kilo alıyorsan da bi gariplik var bence. Spor yapmamak +3 kilo olarak dönmemeliYa bende anlamıyorum. Tatlının her türlüsüne dişim ağrıyor dedim. Bayramda bizim tatlıdan bile yemedim.Ekmek zaten yemiyorum.
Ya sporu bırakıyorum.Ev işi temizlik falan da yapmıyorum.Belki hareketsizlikten belki yemek düzeninin değişmesindenn
Ben zaten bi anlasan fit olacam yaa
UmarımmmŞeytanın kulağına kurşun...
Ammaaann nazar değmesinn.
chia tohumu deneyen var mı aranızda???
Bence tam yerinde olur. Kızlar bir hafta sonra sıkılıp bırakmamış olurlar. Hemde bi renk gelir takıma
Çok sessiz
jillian ne oluyor bilmiyorummya ilk defa takımda bu kadar jillian yapmak isteyen oldu bi yarısma falan mı yapsak ne dersiniz???
Ama diyetteki gibi dikkat etmiyorum. O yüzden de alıyorumYa rakibem eger dikkatli yiyip kilo alıyorsan da bi gariplik var bence. Spor yapmamak +3 kilo olarak dönmemeli
Umarımmm
Yok canım herkes kendi düzenine göre besleniyor.okudum kabul ediyorum kızlar belli bir diyet listesi varmı
ben bi liste yapayım aksama sorarım herkese :)Bence tam yerinde olur. Kızlar bir hafta sonra sıkılıp bırakmamış olurlar. Hemde bi renk gelir takıma
Çok sessiz
olur canım ben musaitim butun gun kolay gelsinCanım bi yandan kocişime yemek hazırlıyorum.Daha sonra dönsem sana olur mu??
hımm nasıl tukettin canım yogurtla mı???Vaaar beeen ve cok memnunum ve acaip tok tutuyor
jillian spor videosu canım crossfite benzer bir video internetten bakabilirsinjillian ne oluyor bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?