- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.661
Bugün alayım o zaman doğru diyosun tabi 1 ay devam edip bitirebilirsemCanim mezura varsa ölçülerine al ki 1 ay sonra fark edecek mi bakalım. Ay ben de sana eşlik etsem mi acaba. Yarından itibaren 1 ay
AnladımAma diyetteki gibi dikkat etmiyorum. O yüzden de alıyorum
canım ben takım kaptanıyım,25 yasındayım 72 ile baslayıp 58e kadar dustum ama sonrasında bi amellyat oldum ve kilo aldım suan 65.2 kiloyum, en onemli onerilerim ekmegi ve sekeri tamamen hayatından cıkar, en fazlı bugday ekmegi sabahları bir dilim yenebilir, onun dısında mutlaka spor spor spor sen aklındaki soruları sorarsan cevaplamaya calısırm :)sizler kaç kilosunuz ne zaman başladınız kaç kilo verdiniz bu yolu hızlı almam için önerileriniz var mı rica etsem cvplarmısınız
Ben pudingini yapıyorumchia tohumu deneyen var mı aranızda???
Ben de kaptan yardımcısıyım, 65 ile baslayıp 58 civarında mezun oldum takımdan. Simdi korumaya calısıyorum 59-60 civarındayım bu ara :)sizler kaç kilosunuz ne zaman başladınız kaç kilo verdiniz bu yolu hızlı almam için önerileriniz var mı rica etsem cvplarmısınız
cvp için teşekkür ederim çok iyi vermişsiniz özendim valla ne kadar zamanda verdiniz ve hergünn yediklerimi buraya yazıcakmıyım bu ayın 28inde oğlumun doğum günü var ben 78 kiloyum ve boyum 165 çok çirkin çıkıyorum fotolarda pisikolojim bozuldu bir ayda en az 5 kilo vermek istiyorum çok sıkı diyet yapamıyorum emzirdiğim için acıkıyorum ama miktarları azaltıp ekmeği keserek ve yürüyüşle vermeyi düşünüyorum diyet kafasına girince hep acıkıyorumm onun için dikkat etmekle balıycam şimdi önerilerinizi bekliyorumcanım ben takım kaptanıyım,25 yasındayım 72 ile baslayıp 58e kadar dustum ama sonrasında bi amellyat oldum ve kilo aldım suan 65.2 kiloyum, en onemli onerilerim ekmegi ve sekeri tamamen hayatından cıkar, en fazlı bugday ekmegi sabahları bir dilim yenebilir, onun dısında mutlaka spor spor spor sen aklındaki soruları sorarsan cevaplamaya calısırm :)
Benim yapmam gerekiyormuş kitleleri peşimden sürüklüyorumya ilk defa takımda bu kadar jillian yapmak isteyen oldu bi yarısma falan mı yapsak ne dersiniz???
Her akşam günlük menünü, ictigin su miktarını ve yaptıgın sporu yazman gerekiyor canım :)*0
cvp için teşekkür ederim çok iyi vermişsiniz özendim valla ne kadar zamanda verdiniz ve hergünn yediklerimi buraya yazıcakmıyım bu ayın 28inde oğlumun doğum günü var ben 78 kiloyum ve boyum 165 çok çirkin çıkıyorum fotolarda pisikolojim bozuldu bir ayda en az 5 kilo vermek istiyorum çok sıkı diyet yapamıyorum emzirdiğim için acıkıyorum ama miktarları azaltıp ekmeği keserek ve yürüyüşle vermeyi düşünüyorum diyet kafasına girince hep acıkıyorumm onun için dikkat etmekle balıycam şimdi önerilerinizi bekliyorum
yaw herseyiniz zarar aaaa!!!! ne pudingi kız yogurtla falan yenmiyo mu bu ???Ben pudingini yapıyorum
canım hedef kilonuda yazarsan iyi olur, morordek acıklama yapmıs zaten :) ben 72 den 64e 1.5 ayda falan dusmustum sanırım ama sonrası tintin gidiyor*0
cvp için teşekkür ederim çok iyi vermişsiniz özendim valla ne kadar zamanda verdiniz ve hergünn yediklerimi buraya yazıcakmıyım bu ayın 28inde oğlumun doğum günü var ben 78 kiloyum ve boyum 165 çok çirkin çıkıyorum fotolarda pisikolojim bozuldu bir ayda en az 5 kilo vermek istiyorum çok sıkı diyet yapamıyorum emzirdiğim için acıkıyorum ama miktarları azaltıp ekmeği keserek ve yürüyüşle vermeyi düşünüyorum diyet kafasına girince hep acıkıyorumm onun için dikkat etmekle balıycam şimdi önerilerinizi bekliyorum
ahahahhaa aynenBenim yapmam gerekiyormuş kitleleri peşimden sürüklüyorum
Ben sevmiyorum öyle yoğurt içine bi şeyler koyup yemeyi. Ki bence chia nın en önemli özelliği şişmesi o yüzden puding yapmak en güzeliyaw herseyiniz zarar aaaa!!!! ne pudingi kız yogurtla falan yenmiyo mu bu ???
78 kiloyum kızlar 28 yaşındayım 60 0lmak istiyorumHer akşam günlük menünü, ictigin su miktarını ve yaptıgın sporu yazman gerekiyor canım :)
Zaten herkes yorum yapar menüne, ne yemen ne yememen gerektigin hakkında bilgilenirsin
kızz topitop dondurma yemeye devam et sen shrek gibi olacan sonrabu gün etek giydim eteğin sağı solu patlamak üzere hulk gibiyim :))))
maşallah sanaOhooo sattin bizi gene desene
Valla rakibem inan ben de şaşıyorum kendi halime
Uzun suredir spor yaptığım yok, yediklerime de pek dikkat etmiyorum. Ama bi öğünü fazla kacirirsam otekinde dengelemeye calisiyorum. Belki de sırrım budur bilemedim :)
chia tohumu ne yaaaa nerde satılıyorVaaar beeen ve cok memnunum ve acaip tok tutuyor
Ben migrostan alıyorum. Ağırlığının 400 katı şişen bi tohummuş. Baya da faydaları var. Puding yapıp yiyorum hatta yapayım da yarın yiyeyimchia tohumu ne yaaaa nerde satılıyor
ya ben de yapayim onu :)Ben migrostan alıyorum. Ağırlığının 400 katı şişen bi tohummuş. Baya da faydaları var. Puding yapıp yiyorum hatta yapayım da yarın yiyeyim
peki pahalı bişey mi ? merak ettim zayıflamaya etkisi var mı?Ben migrostan alıyorum. Ağırlığının 400 katı şişen bi tohummuş. Baya da faydaları var. Puding yapıp yiyorum hatta yapayım da yarın yiyeyim
Zayiflamaya etkisi var ama diyetin yaninda kaptanim :)peki pahalı bişey mi ? merak ettim zayıflamaya etkisi var mı?
ben bi liste yapayım aksama sorarım herkese :)
olur canım ben musaitim butun gun kolay gelsin
hımm nasıl tukettin canım yogurtla mı???
jillian spor videosu canım crossfite benzer bir video internetten bakabilirsin
1 paketi 8-9 lira civarıydı, yani bilmiyorum ki tok tutuyo deniyo. Omega 3 oranı balıktan yüksekmiş, kalbe faydalıymış.peki pahalı bişey mi ? merak ettim zayıflamaya etkisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?