Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama diyetteki gibi dikkat etmiyorum. O yüzden de alıyorum
Anladım
Ya benim midem artık kücülmüs sanırım yani eskisi gibi istesem de yiyemiyorum. Cok fazla doyarak yediysem ya da sacma seyler yediysem de diger ögünde dikkat edip dengelemeye calısıyorum.
Sen de simdi dikkat etmeye başlayınca vermeye de başlarsın

sizler kaç kilosunuz ne zaman başladınız kaç kilo verdiniz bu yolu hızlı almam için önerileriniz var mı rica etsem cvplarmısınız
canım ben takım kaptanıyım,25 yasındayım 72 ile baslayıp 58e kadar dustum ama sonrasında bi amellyat oldum ve kilo aldım suan 65.2 kiloyum, en onemli onerilerim ekmegi ve sekeri tamamen hayatından cıkar, en fazlı bugday ekmegi sabahları bir dilim yenebilir, onun dısında mutlaka spor spor spor sen aklındaki soruları sorarsan cevaplamaya calısırm :)

sizler kaç kilosunuz ne zaman başladınız kaç kilo verdiniz bu yolu hızlı almam için önerileriniz var mı rica etsem cvplarmısınız
Ben de kaptan yardımcısıyım, 65 ile baslayıp 58 civarında mezun oldum takımdan. Simdi korumaya calısıyorum 59-60 civarındayım bu ara :)
Sen de simdiki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın kaydedelim

*0 cvp için teşekkür ederim çok iyi vermişsiniz özendim valla ne kadar zamanda verdiniz ve hergünn yediklerimi buraya yazıcakmıyım bu ayın 28inde oğlumun doğum günü var ben 78 kiloyum ve boyum 165 çok çirkin çıkıyorum fotolarda pisikolojim bozuldu bir ayda en az 5 kilo vermek istiyorum çok sıkı diyet yapamıyorum emzirdiğim için acıkıyorum ama miktarları azaltıp ekmeği keserek ve yürüyüşle vermeyi düşünüyorum diyet kafasına girince hep acıkıyorumm onun için dikkat etmekle balıycam şimdi önerilerinizi bekliyorum

Her akşam günlük menünü, ictigin su miktarını ve yaptıgın sporu yazman gerekiyor canım :)
Zaten herkes yorum yapar menüne, ne yemen ne yememen gerektigin hakkında bilgilenirsin

Ben pudingini yapıyorum
yaw herseyiniz zarar aaaa!!!! ne pudingi kız yogurtla falan yenmiyo mu bu ???

canım hedef kilonuda yazarsan iyi olur, morordek acıklama yapmıs zaten :) ben 72 den 64e 1.5 ayda falan dusmustum sanırım ama sonrası tintin gidiyor

Benim yapmam gerekiyormuş kitleleri peşimden sürüklüyorum
ahahahhaa aynen

yaw herseyiniz zarar aaaa!!!! ne pudingi kız yogurtla falan yenmiyo mu bu ???
Ben sevmiyorum öyle yoğurt içine bi şeyler koyup yemeyi. Ki bence chia nın en önemli özelliği şişmesi o yüzden puding yapmak en güzeli
1 bardak süte 1.5 kaşık kadar chia koyuyorum. Dolaba kaldırıp arada karıştırıyorum 3-4 saat sonra puding haline geliyo zaten jelleşip. Tatlandırıcı da koyuyorum, bazen de kakao

bu gün etek giydim eteğin sağı solu patlamak üzere hulk gibiyim :))))
kızz topitop dondurma yemeye devam et sen shrek gibi olacan sonra
maşallah sana

Vaaar beeen ve cok memnunum ve acaip tok tutuyor
chia tohumu ne yaaaa nerde satılıyor

ben bi liste yapayım aksama sorarım herkese :)

olur canım ben musaitim butun gun kolay gelsin

hımm nasıl tukettin canım yogurtla mı???
jillian spor videosu canım crossfite benzer bir video internetten bakabilirsin

Yok canım süte koyuyorum.tatli tarzında yapıyorum kuru meyveler yaş meyveler tarçın kafama göre süslüyorum tatlı biliyorsun çok seviyorum. En büyük özelliği bence muhteşem tok tutuyor.
Omlete bile ekliyorum bazen. Yoğurt ayran ile de tuketilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…