Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben migrostan alıyorum. Ağırlığının 400 katı şişen bi tohummuş. Baya da faydaları var. Puding yapıp yiyorum hatta yapayım da yarın yiyeyim

Ben de puding ini seviyorum. kollontai puding dediğine bakma canım şeker falan yokyani

Şeker yok da ben öyle şeker tadı olmadan yiyemiyorum ya. Ya içine 1 tane stevia koyuyorum, ya da üstüne hurma gibi tatlı bi meyve. Kakao ile de güzel oluyo.

Aynen canım. Ben 1 gece önceden içine kere meyve ekliyorum az az doğrayıp ta. Sabaha kadar meyve şekerini bırakıyor. Kakaolu ya da tarçınlı yapıyorum. Hindistan cevizi ile süslüyorum. ..
ben çok beğenerek yiyorum

1 paketi 8-9 lira civarıydı, yani bilmiyorum ki tok tutuyo deniyo. Omega 3 oranı balıktan yüksekmiş, kalbe faydalıymış.

Pahalı değil öyle ya ben hatta bile geldiğinde almıştım.
Diyetle birlikte ise yarar tabiki

@tatliranbak 1paket hiç açılmamış chia tohumum var bende yapayım bari
anacım bunu bilmeyen bi ben varmışım bende en kısa sürede alıp bir deneyeyim bariii

Görüntü tam olarak bu, tadı da böyle çıtır çıtır. Başlarda yiyemiyodum şimdi hoşuma gitmeye başladı
Ne guzel gorunuyormus ya :)
toplight kaptanim ben de cok duydum bu tohumu ama hic yemedim, tok tutuyor diyorlar bi de faydali dedikleri gibi..
@tatliranbak 1paket hiç açılmamış chia tohumum var bende yapayım bari
Siz de okeyci olunca buralara ugramaz oldunuz sanki

Ben de puding ini seviyorum. kollontai puding dediğine bakma canım şeker falan yokyani
siz puding diyince ben sekerli tatlı bisey sandım kızlar kusura bakmayın kakaolu degil ama meyveli cok saglıklı olur gibi gorunuyo bu aksam yapayım da yarın yiyeyim

ben bimden aldım aldım 7 tl falan galiba karabuğday chia tohumu kara buğday hepsi var burdaki bimde:)
bende bimden almıstım aylar oldu duruyodu valla ))

Sabah
-Çavdar ekmekli, ton balıklı sandviç
Ara
-Meyve püresi
Öğle
-1 şeftali, 4 pikan cevizi, 2 kare bitter çikolata, sütlü neskafe
Ara
-Yarım haşlanmış mısır
Akşam
-Beyti sarma, 1 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, 2 küçük turşu

Su : 2.5 litre
Spor : 1 saat spor aletleriyle çalışılcak

Akşam yemeğini ailecek yedik, biraz kalorili oldu ama yakıcam
nilsub morordek

Valla şu an listede degilsin ama listeye girdigin zaman persembe aksamı böyle bi menüyle gelirsen vururuz seni, net söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…