- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.761
yani suyu bi atsam 76küsürlere düşerim diye düşünüyorumgünaydın kızlar aslında dün sabah 78.4tüm yuvarlak hesap 78 dedim ama şimdi 77.9 vücudum bir kaç gündür ödem tutuyor ödem için yaptığınız bişey varmı
Bol su ic, kayisi ye, ananas ye falan bunlar aklima gelenler :)günaydın kızlar aslında dün sabah 78.4tüm yuvarlak hesap 78 dedim ama şimdi 77.9 vücudum bir kaç gündür ödem tutuyor ödem için yaptığınız bişey varmı
merhaba canım hoşgeldin ben gruba ilk geldiğimde sen tatile gitmiştin
geçmiş olsun tatlim
ayyyy canım geçmiş olsun
sağ olsun kızlar, izler var bide biraz şiştifyzanur gecmis olsun tatlim bi gostereydin elini keske iyi misiniz simdi??
sağ ol canımSen bi 5 kilo vermem lazim deyince ben duz hesap 70 olsun yazmıştımama zaten hedefi asagiya cekmekte sıkıntı yok, 70'e gelince 60 yapariz
Hee makalelerimle hovardalik yapıyodum gercektenyarin tez hocama hesap vericiiim ve tabi ki her seyi son dakikaya biraktim.
Sen yarin sabit gelsen bile basari ya
Amaniin geçmiş olsun kiz
sürekli okeydeyiz nilgünümle çatlayınSenin orti de okeyde feyza'yla orti olmus zaten benden duymus olma
köpekte bişey yok çok şükür :)fyzanur geçmiş olsun kızzz gittin mi doktora eğer eline dişi falan geldiyse iğne olman lazım peki köpeğinin durumu nasıl
aynen 2 erkek ayıramadı zatenAy çok geçmiş olsun. Benim başıma da geldi. Bilirim o duyguyu çok kötü...
Biz iki arkadastik bide.
çok su içiyorum ama içtiğim suyu vücudumdan atamıyorum yeşil çayda içiyorum etki etmiyor kayısıyı deneyeyim bugün belki o işe yararBol su ic, kayisi ye, ananas ye falan bunlar aklima gelenler :)
zayıf sende niye bekliyonay hatunlar neredesiniz yahu, ben de simdi birazdan sinava gidecegim! Bekliyorum bildirimlerinizi..
canım bu liptonun 5'i bir arada çayları var ben onlardan kullanıyorum çok işe yarıyor bim de satılıyor 3,5 tl falan muhakkat kullançok su içiyorum ama içtiğim suyu vücudumdan atamıyorum yeşil çayda içiyorum etki etmiyor kayısıyı deneyeyim bugün belki o işe yarar
onuda deneyeceğim çok teşekkür ederimcanım bu liptonun 5'i bir arada çayları var ben onlardan kullanıyorum çok işe yarıyor bim de satılıyor 3,5 tl falan muhakkat kullan
merakliyim ya ne bileyim bu hafta anlamadim; normalde cok merak etmem de bugun boyle oldu :)zayıf sende niye bekliyon
mmm sen soguk mu iicyorsun?canım bu liptonun 5'i bir arada çayları var ben onlardan kullanıyorum çok işe yarıyor bim de satılıyor 3,5 tl falan muhakkat kullan
tabii yapman lazim ya; gencecik kadinsin sporsuz olmaz!ay kızlar 75 çıktım düz geçen hafta 75,4 dün çok az gitmiş ya spora başlamam lazım tek diyetle olmuyor
geçmiş olsun canım.İnşallah ciddi bişey çıkmaz geçmiştir umarım.Aynen 5 mil kosmali, daha cok kalori yaktiriyor bence oyle olunca. Ben hep ciplak ayak yapiyorum da; 10 kilo agirlikla ters hareket yapinca el bilegime yuk bindi pek oynatamiyorum of insallah gecer. Uzulurum yoksa.. Ben de bugun yorgun hissediyorum ya 4 gundur araliksiz spor yordu beni; dun de 2 saate yakin yapmistim ezdi herhalde. Leslie yapmayacagim bu aksam cunku yarin sabah onemli bir sinavim var yorgun olmak istemiyorum :)
tesekkurler, gecti bu sabah neyse ki; bugun karin gunum zaten yapacagim insallah sporumu sinavdan sonra :)geçmiş olsun canım.İnşallah ciddi bişey çıkmaz geçmiştir umarım.
Ay evet ya bende elbise giymek istiyorumyalnız etek çok kötü duruyor şişmanken napıp edip zayıflamalı.... neyse yarın bol stresli bir gün beni bekliyor... şimdi yarına hazırlık yapmam lazım mucckk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?