- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.741
hedef kilo 60 ama 70e kadar şimdilik 70 diyelim :)***5. Takım 478. Etap***
nilsub (75,4/)
denhizx (68,8/)
melampusefe (67,8/)
inatettimolacak (76/)
umutlayasasen (75/) izne ayrılmak istiyor
tugce1325 (59,7/)
5. Takım Ortalaması: %
kollontai (?) 455. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 61,3
tatlitambak (80,2/) 475. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 80
ebrusonmez (57,7/) 468. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 57,7
Pirayesu (75/) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu 75, hedef kilosu 65
bahar98 (61/) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu 61, hedef kilosu 54
Nanelibal (85,8/) yeni üye başlangıç: 6 Agustos, başlangıç kilosu 85.8, hedef kilosu 60
Seydaakova (60,9/) yeni üye başlangıç: 6 Agustos, başlangıç kilosu 60.9, hedef kilosu 55
Pinking Tree (?) yeni üye başlangıç: 10 Agustos, başlangıç kilosu ??, hedef kilosu 65
pelinefe (78/) yeni üye başlangıç: 11 Agustos, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 70
blanche_ea (61/)
btlbetul (65,9/)
toplight (74,8/)
bugun ki menum
btlbetul
sabah
2 has yum
25 gr peynir
1 dlm cavdar ekmegi
5 zeytin
aksam
1 kase yogurt
spor
15 dk zumba
jillian level 3
su 2.5 lt
Ben eve geciyorum hanımlar, evet anca
Yarın sabah bol eksilerle gelirsiniz umarım :)
merhaba canım hoşgeldin ben gruba ilk geldiğimde sen tatile gitmiştinSelam fıstıklarım.
geçmiş olsun tatlimayyy ben dün tavuk yedim sanırım zehirlendim bir mide bulantısı neyim yatıyorum kafamı kaldıramıyorum başıma da ağrı girdi dön sağa dön sola.... bu sabah aranızda olmayabilirdim....
tevekkeli kedi bile yemedi.... ama koku falan yoktu bi de nankör dedim kediye günahını almışım.... ben pisboğazım tabi löp löp yuttum hiç anlamadım ama midem anladı :))
ayyyy canım geçmiş olsunbenim bugün vaktim olmadı,zaten sol elimde gidikköpeğime kangal saldırdı sonrada beni kovaladı
Sen bi 5 kilo vermem lazim deyince ben duz hesap 70 olsun yazmıştımhedef kilo 60 ama 70e kadar şimdilik 70 diyelim :)
Hee makalelerimle hovardalik yapıyodum gercektengeçmeyeydin sabaha ne kalmış şunun şurasında.... iyice hovarda oldun başımıza...
eksi derken yukarı eksi mi aşağı eksi mi :))
Amaniin geçmiş olsun kizbenim bugün vaktim olmadı,zaten sol elimde gidikköpeğime kangal saldırdı sonrada beni kovaladı
Senin orti de okeyde feyza'yla orti olmus zaten benden duymus olmaVaaayy anaamm vayy o 25sayfada hic mi akliniza gelmedim..insan bi referans yapar bari o da yok... yetisin a dostlaaarrrr unutuldum hemencecikkk
benim bugün vaktim olmadı,zaten sol elimde gidikköpeğime kangal saldırdı sonrada beni kovaladı
Kızlar dünün menüsü
Kahvaltı
1 kase çorba
Öğle
1 kase çorba
Ara
2 közlenmiş biber
Yarım salatalık
Akşam
1 kase çorba
2 köfte
1 dilim ekmek
Ve maalesef 1 mini magnum
Günaydın herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?