Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah yarım dilim tam buğday ekmeği domates zeytin peynir ve az tereyağlı patates buğlama öğlen yoğurt ve o patatesten kalan küçük bir tabak yedim
akşam kabak kırmızı biber sarımsaklı sebze yemeği bir kaşık zeytin yağlı ve yoğurt iki kaşıkta mantı
ara öğündede bir mısır nasıl kızlar akşam yemeğim 5te bitti az önce bir kaşık dondurma yedim ve 3 lt su içtim bir saatte yürüyüş
yorumları bekliyorum sizle ilk günüm <3

Ay çok geçmiş olsun bende leslie yi çıplak ayakla yaptım. Acıdı. Hemen sporları giydim rahatladım.
Ben daha önce leslie nin 3 mil ini yapmıştım ama
farklı galiba 5 mil ile değilmi sanki bu daha hopla mali zıplamayı gibi

aksama manti yeme canim, aksam pek karbonhidrat almamaya calis ozel durumlar haricinde.
dondurma da yeme de 1 kasikmis bir sey demiyorum o yuzden.
menulerini de bizim gibi alt alta yazarsan daha okunur olur.

Aynen 5 mil kosmali, daha cok kalori yaktiriyor bence oyle olunca. Ben hep ciplak ayak yapiyorum da; 10 kilo agirlikla ters hareket yapinca el bilegime yuk bindi pek oynatamiyorum of insallah gecer. Uzulurum yoksa.. Ben de bugun yorgun hissediyorum ya 4 gundur araliksiz spor yordu beni; dun de 2 saate yakin yapmistim ezdi herhalde. Leslie yapmayacagim bu aksam cunku yarin sabah onemli bir sinavim var yorgun olmak istemiyorum :)

10 kilo ağırlık tek kola mi yoksa. Bayağı zorlamişsin . Gecer inşaallah...
2 saat fazla değil mi yaa..

10 kilo ağırlık tek kola mi yoksa. Bayağı zorlamişsin . Gecer inşaallah...
2 saat fazla değil mi yaa..
ay aynen abarttim ya; benim aslinda bu kadar kardiyoyu abartmamam lazim cunku zaten yaptigim antrenman hiit yani karidyo-agirlik karisik o yuzden hafif yuruyus o da haftada 3 kere 60 dakikayi gecmeyecek sekilde olmasi lazim da ben tarti kafasini degistiremedigim icin kendimde kaslarimdan yemeye calisiyorum. Neyse gecer umarim ama bugun sort denedim hayatimda hic benim ust bacaklarimin arasi olmamisti artik var resmen Mutlu oldum

Canim sen tartı ya hiç takılma zaten zayıfsin bu sporda ki maksadın kas yapıp incelme değilmi o zaman rahat ol bak inceleme başlamişsin bile.
hiit kardiyo zaten süper. Dediğin gibi yanına da yürüyüş yeter sana..
cidden çok zorlamişsin kendini

benimde hiç olmadı inşallah bende görürüm o günleri sana maşallahhhh

canım sabah sandvic oglen cikolata aksam beyti bulgur tursu yani bu kesinlikle bir diyet menusu degil
aksam mantı ve dondurma olmamıs canım, birde patatesi sabah yemissin oglen yemesen daha iyi olurdu ama ilk gun icin gayet iyi :)

***5. Takım 478. Etap***

nilsub (75,4/)
denhizx (68,8/)
melampusefe (67,8/)
inatettimolacak (76/)
umutlayasasen (75/) izne ayrılmak istiyor

tugce1325 (59,7/)

5. Takım Ortalaması: %

kollontai (?) 455. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 61,3
tatlitambak (80,2/) 475. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 80
ebrusonmez (57,7/) 468. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldıgı kilo 57,7
Pirayesu (75/) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu 75, hedef kilosu 65
bahar98 (61/) yeni üye başlangıç: 4 Agustos, başlangıç kilosu 61, hedef kilosu 54
Nanelibal (85,8/) yeni üye başlangıç: 6 Agustos, başlangıç kilosu 85.8, hedef kilosu 60
Seydaakova (60,9/) yeni üye başlangıç: 6 Agustos, başlangıç kilosu 60.9, hedef kilosu 55
Pinking Tree (?) yeni üye başlangıç: 10 Agustos, başlangıç kilosu ??, hedef kilosu 65
pelinefe (78/) yeni üye başlangıç: 11 Agustos, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 70

blanche_ea (61/)
btlbetul (65,9/)
toplight (74,8/)

Olur koyarım tabi ki :)
sagol canım :)

yani belli bi duzen oturttuktan sonra odul olarak haftada bir kare bitter yersin ama daha yeni basladın vucudun alısana kadar yemesen daha iyi :) zamanla duzelir sıkma canını tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…