- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #201.721
Evet kizlar ben de geldim :)
Menumu yazayim, aksam tartilma kilomdan cok memnun degilim dun agirlik calismistim hemen tartiya yansimis tabii..
Neyse menumu yazayim:
Sabah: 1 kizarmis tb ekmegi, kasarli hindi fumeli 1 goz yumurta
Ogle: Patlican salatasi, 1 lahmacun, 1 ayran
Ara: 2hurma
Saat 15.30 : 1 protein bar sekersiz
Aksam yok.
Spor: Yarim saat kol antrenmani ama oldum sandim herhalde; elimi de incittim agriyor insallah gecer yarina ters bir hareket yaptim snav cekerken.
aksama manti yeme canim, aksam pek karbonhidrat almamaya calis ozel durumlar haricinde.sabah yarım dilim tam buğday ekmeği domates zeytin peynir ve az tereyağlı patates buğlama öğlen yoğurt ve o patatesten kalan küçük bir tabak yedim
akşam kabak kırmızı biber sarımsaklı sebze yemeği bir kaşık zeytin yağlı ve yoğurt iki kaşıkta mantı
ara öğündede bir mısır nasıl kızlar akşam yemeğim 5te bitti az önce bir kaşık dondurma yedim ve 3 lt su içtim bir saatte yürüyüş
yorumları bekliyorum sizle ilk günüm <3
evet spora başlamam lazım bünye alıştı tek diyet fayda etmiyor artık:)
Aynen 5 mil kosmali, daha cok kalori yaktiriyor bence oyle olunca. Ben hep ciplak ayak yapiyorum da; 10 kilo agirlikla ters hareket yapinca el bilegime yuk bindi pek oynatamiyorum of insallah gecer. Uzulurum yoksa.. Ben de bugun yorgun hissediyorum ya 4 gundur araliksiz spor yordu beni; dun de 2 saate yakin yapmistim ezdi herhalde. Leslie yapmayacagim bu aksam cunku yarin sabah onemli bir sinavim var yorgun olmak istemiyorum :)Ay çok geçmiş olsun bende leslie yi çıplak ayakla yaptım. Acıdı. Hemen sporları giydim rahatladım.
Ben daha önce leslie nin 3 mil ini yapmıştım ama
farklı galiba 5 mil ile değilmi sanki bu daha hopla mali zıplamayı gibi
Bizim de canimiz neler neler istiyor sa ozellikle persembeleri yemiyoruz :)sonradan dikkat ettim rtık öyle yazarım canım çok istediğinden iki kaşık yedim saat 5te
Aynen 5 mil kosmali, daha cok kalori yaktiriyor bence oyle olunca. Ben hep ciplak ayak yapiyorum da; 10 kilo agirlikla ters hareket yapinca el bilegime yuk bindi pek oynatamiyorum of insallah gecer. Uzulurum yoksa.. Ben de bugun yorgun hissediyorum ya 4 gundur araliksiz spor yordu beni; dun de 2 saate yakin yapmistim ezdi herhalde. Leslie yapmayacagim bu aksam cunku yarin sabah onemli bir sinavim var yorgun olmak istemiyorum :)
ay aynen abarttim ya; benim aslinda bu kadar kardiyoyu abartmamam lazim cunku zaten yaptigim antrenman hiit yani karidyo-agirlik karisik o yuzden hafif yuruyus o da haftada 3 kere 60 dakikayi gecmeyecek sekilde olmasi lazim da ben tarti kafasini degistiremedigim icin kendimde kaslarimdan yemeye calisiyorum. Neyse gecer umarim ama bugun sort denedim hayatimda hic benim ust bacaklarimin arasi olmamisti artik var resmen10 kilo ağırlık tek kola mi yoksa. Bayağı zorlamişsin . Gecer inşaallah...
2 saat fazla değil mi yaa..
ay aynen abarttim ya; benim aslinda bu kadar kardiyoyu abartmamam lazim cunku zaten yaptigim antrenman hiit yani karidyo-agirlik karisik o yuzden hafif yuruyus o da haftada 3 kere 60 dakikayi gecmeyecek sekilde olmasi lazim da ben tarti kafasini degistiremedigim icin kendimde kaslarimdan yemeye calisiyorum. Neyse gecer umarim ama bugun sort denedim hayatimda hic benim ust bacaklarimin arasi olmamisti artik var resmenMutlu oldum
benimde hiç olmadı inşallah bende görürüm o günleri sana maşallahhhhay aynen abarttim ya; benim aslinda bu kadar kardiyoyu abartmamam lazim cunku zaten yaptigim antrenman hiit yani karidyo-agirlik karisik o yuzden hafif yuruyus o da haftada 3 kere 60 dakikayi gecmeyecek sekilde olmasi lazim da ben tarti kafasini degistiremedigim icin kendimde kaslarimdan yemeye calisiyorum. Neyse gecer umarim ama bugun sort denedim hayatimda hic benim ust bacaklarimin arasi olmamisti artik var resmenMutlu oldum
canım sabah sandvic oglen cikolata aksam beyti bulgur tursu yani bu kesinlikle bir diyet menusu degilSabah
-Çavdar ekmekli, ton balıklı sandviç
Ara
-Meyve püresi
Öğle
-1 şeftali, 4 pikan cevizi, 2 kare bitter çikolata, sütlü neskafe
Ara
-Yarım haşlanmış mısır
Akşam
-Beyti sarma, 1 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt, 2 küçük turşu
Su : 2.5 litre
Spor : 1 saat spor aletleriyle çalışılcak
Akşam yemeğini ailecek yedik, biraz kalorili oldu ama yakıcam
@nilsubmorordek
aksam mantı ve dondurma olmamıs canım, birde patatesi sabah yemissin oglen yemesen daha iyi olurdu ama ilk gun icin gayet iyi :)sabah yarım dilim tam buğday ekmeği domates zeytin peynir ve az tereyağlı patates buğlama öğlen yoğurt ve o patatesten kalan küçük bir tabak yedim
akşam kabak kırmızı biber sarımsaklı sebze yemeği bir kaşık zeytin yağlı ve yoğurt iki kaşıkta mantı
ara öğündede bir mısır nasıl kızlar akşam yemeğim 5te bitti az önce bir kaşık dondurma yedim ve 3 lt su içtim bir saatte yürüyüş
yorumları bekliyorum sizle ilk günüm <3
Olur koyarım tabi ki :)morordek canım listeyi bizim topige sen koyar mısın bu hafta da bende eksikler olabilir ?
sagol canım :)Olur koyarım tabi ki :)
yani belli bi duzen oturttuktan sonra odul olarak haftada bir kare bitter yersin ama daha yeni basladın vucudun alısana kadar yemesen daha iyi :) zamanla duzelir sıkma canını tatlım :)kollontai 2 kare bitter çikolata çoğu zaman kaçamaktan sayılmıyo, yani ben öyle biliyodum yanlış biliyomuşum demek ki çikolataları paket paket götürdüğüm için normalde, birden bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?